Miért lehet jó egy vállalkozásnak a Széchenyi hitel MAX+?

A Széchenyi hitel MAX+ a mikro, kis és középvállalkozások támogatott hitelkonstrukciója.

Több előnye is van a Széchenyi hitel MAX+ igénylésének. Az állami kamat és költségtámogatás miatt a Széchenyi hitel MAX+ kedvezőbb a piaci hiteleknél. Egy kedvezményes hitelkonstrukció pedig sokat segíthet egy vállalkozás napi működésében, fejlesztésében. Nagyon nem mindegy, hogy mennyibe kerül ez a segítség. Egy vállalkozás nyereséges működésének feltétele, hogy a kiadásai alacsonyabbak legyenek a bevételénél. És egy kedvező kamatozású hitel hosszú távon tud olcsó forrást biztosítani egy vállalkozás számára.

A Széchenyi hitel MAX+ az ország közel kétszáz pontján, egyszerűen igényelhető. A finanszírozó pénzintézetet pedig a vállalkozás választhatja ki. Így még az is előfordulhat, hogy a vállalkozás a saját számlavezető bankjától kapja meg ezt a kedvezményes hitelt.

A regisztráló irodák segítenek az igénylólap kitöltésében, és ezért sem jutalékot, sem egyéb díjat nem számítanak fel. A segítség mindig ingyenes.

Egyes Széchenyi hitel MAX+ konstrukciók türelmi idővel érhetők el. Ez további segítség a vállalkozásoknak, hiszen a türelmi idő alatt nem kell a Széchenyi hitel MAX+ törlesztőrészleteit fizetni.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Praktikus Kölcsön

THM

10,4%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

400.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

Raiffeisen Személyi Kölcsön - Aktív számlahasználat

THM

12,0% - 19,2%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

11,17% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Így válassz lakásbiztosítást hitel mellé

Így válassz lakásbiztosítást hitel mellé

2023.12.20.

A lakásbiztosítás a lakáshitel mellé kötelező. De ez nem csak a biztosítótársaságoknak fontos. Utánajártunk, hogy mi az a lakásbiztosítás, és annak is, hogy hogyan válasszunk lakásbiztosítást lakáshitel mellé. És annak is, hogy ez miért jó a biztosítottnak. Íme, a részletek.

Tovább olvasom
MiniKölcsönt, akár 1 óra alatt!

MiniKölcsönt, akár 1 óra alatt!

2018.07.20.

Minikölcsönt érdemes megjegyezned ezt a nevet, ha kisebb összegre lenne szükséged, mert átmeneti pénzzavarba kerültél, akkor megtaláltad azt, ami kihúz a bajból! A MiniKölcsönnel gyorsan és egyszerűen juthatsz pénzhez, és rövid futamidővel fizetheted vissza! Lássuk, mit kell tudni róla!

Tovább olvasom
Mekkora jövedelemre van szükség 10 millió Ft lakáshitelhez?

Mekkora jövedelemre van szükség 10 millió Ft lakáshitelhez?

2021.07.01.

10 millió Ft lakáshitel napjainkban már nem számít nagy összegnek; jellemzően ennél sokkal többet igényel egy lakásvásárlást tervező ügyfél, hiszen a lakásárak igencsak felmentek az utóbbi években, és a folyamat csak lassult a koronavírus miatti helyzet hatására, de korántsem tűnik úgy, hogy le akarna állni. A statisztikák azonban azt mutatják, hogy az átlagösszeg 10 és 11 millió forint közé esik, ezért választottuk mi is ezt a kerek összeget.

Tovább olvasom
Miért válaszd a Cofidis Megújuló hitelét?

Miért válaszd a Cofidis Megújuló hitelét?

2021.02.22.

A Cofidis Megújuló Hitel egy személyi kölcsön, amelynek néhány tulajdonsága érdemessé teszi a figyelemre; az alábbiakból mindent megtudhatsz róla.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával