Miért érdemes megkötni a lakásbiztosítást?

Egy ingatlan egyrészt otthon, másrészt pedig komoly érték is, amire vigyáznunk kell a lehető legtöbb eszközzel. Balesetek esetén kár keletkezhet benne, és ha nem tudjuk ezt megakadályozni, az kiadást jelent – esetenként igen nagyot. A lakásbiztosítás abban segít, hogy tehermentesíti a családi vagyont az ilyen károk fedezésétől, és szinte azonnali segítséget jelent a bajban.

Jó, ha tudod, hogy lakásbiztosítást nem csak tulajdonosként, hanem bérlőként is köthetsz, és meg is éri, hiszen a lakásban esett károkat ugyanúgy megtéríti, mint a vagyontárgyaidban történteket. Mivel ma Magyarországon számos biztosítótársaság kínálja ezt a biztosítástípust, érdemes körültekintőnek lenned, mielőtt aláírod a szerződést, hiszen rengeteg ajánlat közül választhatsz. Nézd át a legfontosabb jellemzőket, és úgy dönts, hogy az a leginkább megfeleljen az adott ingatlannak!

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Hogy alakul a hiteligénylés a koronavírus idején?

Hogy alakul a hiteligénylés a koronavírus idején?

2020.04.07.

Aki banki ügyeket szeretne intézni, annak eddig is a rendelkezésére állt számos megoldás annak érdekében, hogy kényelmesebben és gyorsabban tudja megoldani a felmerülő problémákat. Netbank, telefon, vagy akár a bankok által biztosított mobilalkalmazások. Ugyanígy a hiteligénylés is megoldható már egy ideje az interneten keresztül.

Tovább olvasom
K&H kölcsön online, otthonról!

K&H kölcsön online, otthonról!

2019.03.13.

Online eddig is lehetett hitelt igényelni, de mindig volt benne valami, ami miatt nem volt teljesen elektronikus a folyamat: papíralapú dokumentumok, szerződéskötés miatt aláírópont felkeresése, és még sorolhatnánk. 2018 novembere óta azonban a K&H kölcsöne elérhető úgy is, hogy ténylegesen nem kell kimozdulni otthonról, és minden online történik!

Tovább olvasom
JTM szabályváltozás július 1.-től!

JTM szabályváltozás július 1.-től!

2019.06.19.

Ahogy a mondás tartja, csak egyetlen dolog állandó: a változás. A pénzügyi életre is igaz ez, hogy a törvényhozást ne is említsük. A kettő összefüggése pedig egész biztos, hogy folyamatos újdonságokat jelent. Július elsejétől érvénybe lép a legújabb JTM szabályváltozás is, ami némiképp átalakítja a hitelezési folyamatokat. Lássuk a részleteit!

Tovább olvasom
Lehet igényelni hitelt a jövedelem igazolása nélkül?

Lehet igényelni hitelt a jövedelem igazolása nélkül?

2021.08.27.

Jövedelemigazolás nélkül szeretnél hitelt igényelni? Létezik az a kiskapu, ami által megteheted, de csupán egyetlen lehetőséged van – mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával