Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Lakásbiztosítás online, kedvező feltételekkel!

2020.03.24.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 07:46

Lakásbiztosítás online? Manapság már ez sem lehetetlen, és ha biztonságban szeretnéd tudni az ingatlanod és a benne található ingóságaidat, érdemes is megkötnöd. Nem mindegy azonban, hogy melyiket választod; alábbi cikkünkben ehhez adunk néhány tanácsot.

Lakásbiztosítás online, kedvező feltételekkel!

A lakásbiztosítás online megkötését minden esetben előzze meg az alapos tájékozódás. Ha gyakran olvasod a cikkeinket, akkor most joggal várhatod, hogy a díjakra térjünk ki, és arra buzdítsunk, hogy a legolcsóbbat válaszd, ám ez ebben az esetben nem lesz így. A biztosításoknak ugyanis nem ez a legfontosabb tulajdonsága, hanem az, hogy mire alkalmasak. Ahogy a hitelek, úgy a lakásbiztosítások sem egyformák, és attól függően, hogy mire kötöd, fog fizetni a biztosító egy káresemény után. Az alapbiztosítások csupán néhány esetet fednek le, mint például a tűzkár, és ha egyéb probléma merül fel, akkor hiába fizetted a biztosítás díját, annak javítását Neked kell kifizetni.

A lakásbiztosítások szerencsére sokfélék, és sokféle egyéb szolgáltatással is kiegészíthetőek, amiknek csupán a Te igényeid szabhatnak határokat. A havidíjuk ugyan magasabb, cserébe ezekkel elérheted, hogy az otthonod tökéletes biztonságban legyen. Csak néhány példa arra, hogy milyen káreseményekhez kérhetsz kiegészítő biztosítást:

  • csőtörés
  • betörés
  • vandalizmus
  • üvegtörés
  • tűzoltás
  • mentés
  • rom- és törmelékeltakarítás
  • elveszett, illetve megsemmisült személyi okmányok pótlása
  • családtagok által okozott károk

Arra is figyelj a lakásbiztosítás online megkötésénél, hogy külön kiegészítést kell kérned a melléképületekre, az udvaron található értékekre, mint a medence, vagy a bútorzat, és ugyanez vonatkozik a lakásban található ingóságokra is.

Ha szeretnéd a lakásbiztosítást online megkötni, válaszd oldalunkat, hiszen összegyűjtöttük Neked a biztosító társaságok legjobb ajánlatait! Nálunk egyszerűen tájékozódhatsz, és könnyedén választhatsz, majd el is indíthatod a biztosítás kötésére vonatkozó igénylésedet. Amennyiben kérdésed lenne a biztosításokkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Milyen esetekben nem elég az Európai Egészségbiztosítási Kártya?

Milyen esetekben nem elég az Európai Egészségbiztosítási Kártya?

2023.04.28.

Nem elég az Európai Egészségbiztosítási Kártya bizonyos helyzetekben, azaz nem támaszkodhatsz pusztán erre, ha külföldre utazol.

Tovább olvasom
Oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, nézd meg a részleteket!

Oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, nézd meg a részleteket!

2020.12.09.

Nem csak a hitelek, de a pénzpiac más termékei is érdekelnek? Nálunk a helyed, hiszen oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, ráadásul mindenből a legjavát válogattuk össze Neked, hogy biztosan jó döntést hozhass meg!

Tovább olvasom
Mire fizet az utasbiztosítás?

Mire fizet az utasbiztosítás?

2022.05.20.

Mire fizet az utasbiztosítás? Az alábbiakból megtudhatod, ahogy azt is, milyen segítséget várhatsz, ha rendelkezel vele!

Tovább olvasom
A biztosítás az egyik legnépszerűbb részvénypiaci ágazat

A biztosítás az egyik legnépszerűbb részvénypiaci ágazat

2021.08.17.

A részvénypiac változékony, ám úgy tűnik, hogy a biztosítási ág jelenleg a legstabilabb és legnépszerűbb – mutatjuk, mire kell figyelned, ha beszállnál!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával