Hogyan vehetünk igénybe szolgáltatást a céges egészségbiztosítás keretében?

A céges egészségbiztosítási szolgáltatások igénybevétele általában a biztosítási kötvényben vagy szerződésben leírt folyamat szerint történik. Az alkalmazottaknak gyakran előzetesen jóvá kell hagyatni a szolgáltatást a biztosítóval, különösen nagyobb értékű beavatkozások esetén. Az igénybevételhez általában egy azonosító kártya vagy egy online rendszer használata szükséges, ahol a biztosított időpontot egyeztethet és igazolhatja a biztosítási fedezetét a szolgáltatónál. Az ellátás költségeit a biztosító fedezi az adott éves keretösszeg erejéig, így a munkavállalóknak csak a fennmaradó, nem biztosított összeget kell kifizetniük, ha van ilyen.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Raiffeisen Személyi Kölcsön - Aktív számlahasználat

THM

12,0% - 19,2%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mi kell a babaváró hitelhez

Mi kell a babaváró hitelhez

2020.06.22.

Mi kell a babaváró hitelhez? Ezt a kérdést sokan felteszik maguknak, hiszen az utóbbi időszakban létrehozott családtámogatási intézkedések egyik fontos eleméről van szó, amely nagyon népszerű.

Tovább olvasom
Készpénzben kapom a fizetésem, kaphatok személyi kölcsönt?

Készpénzben kapom a fizetésem, kaphatok személyi kölcsönt?

2018.09.29.

Kaphatok személyi kölcsönt, ha készpénzen kapom a fizetésem?Mert nem minden esetben pozitív a hitelbírálat, hiszen számos feltételnek meg kell felelned ahhoz, hogy a bankok hitelképesnek minősítsenek. Az egyik ilyen feltétel az, hogy igazolnod kell a jövedelmedet, és ennek az a legegyszerűbb módja, ha bankszámlakivonatokat nyújtasz be. Amennyiben készpénzben kapod a fizetésed, úgy ez nyilvánvalóan nem lehetséges, mégsem kell lemondanod a hiteligénylésről, hiszen akad más lehetőséged is!

Tovább olvasom
Hitel fedezet nélkül

Hitel fedezet nélkül

2019.04.02.

Hitel fedezet nélkül gyakorlatilag nem létezik, hiszen nincs olyan bank, amelyik csak úgy folyósít egy bármekkora összeget. Persze ez akkor nem igaz, ha a fedezetet szó szerint értelmezzük. Ez többnyire valamilyen ingatlan, de lehet ingóság is. Minden egyéb esetben a fedezetet a fizetőképesség jelenti, amit igazolni kell.

Tovább olvasom
Ints búcsút az átutalási díjaknak az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomagjával!

Ints búcsút az átutalási díjaknak az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomagjával!

2023.11.24.

Az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag egy új mérföldkő a pénzügyekben. Ezzel a számlacsomaggal végre búcsút mondhatunk az átutalási díjaknak, és könnyedén kezelhetjük pénzügyeinket a mindennapokban. Utánajártunk, hogy miért érdemes megfontolnod ezt a számlaváltozatot, és hogyan segíthet az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag a pénzügyi terveid megvalósításában.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával