Hogyan indíthatom el a hitel igénylést online?

Kényelmesen és gyorsan, akár otthonról is az e-LAK felületén. Az online hitelügyintézést megkeresheted új vagy használt ingatlan vásárlásakor, illetve szabad felhasználású jelzáloghitel esetén is. amennyiben annak az ingatlannak a tulajdonosa vagy, amelyet fedezetként bevonnátok a hitelbe úgy adósként és adós társként is jelentkezhetsz online hitelkérelemért. további kamat támogatott lakáshiteleket sajnos nem tudsz online igényelni. itt azonban kérheted az OTP től a visszahívást, így az általad megadott időben hív fel téged az OTP munkatársa. ha így igényelsz hitelt de egyrészt nem kell kimozdulnod otthonról, másrészt azon sem kell izgulnod hogy nem érsz oda a bank nyitvatartási idejében. A dokumentumok hitelesítéséhez az AVDH felületet és az ügyfélkaput kell használnod, az így kapott pdf formátumú formanyomtatványokat kitöltve, aláírva scannelve, vagy fotózva is visszaküldheted. a már korábban említett hitelfelvétellel kapcsolatos díjakat (mint az értékbecslés díja, vagy a tulajdoni lap lekérésének díja) otthonról, akár netbankon keresztül elutasítható az ügyintézés alatt. Személyesen elég lesz a szerződés aláírásához besétálnod a bankba, ekkor minden aláírt dokumentum eredeti példányát is vinned kell magaddal.

Ha szeretnéd a személyes ügyintézést, de a bankba nem szeretnél bemenni akkor kérheted a mobilbankár szolgáltatást is az OTP-től, melynek során az OTP egyik szakértő munkatársa az otthonotokba személyesen ellátogatva nyújt információt és válaszol kérdéseitekre a hitel felvétellel kapcsolatban. Ezt szabad felhasználású jelzáloghitel és lakáscélú hitel esetén is kérheted akkor, ha az igényelt összeg minimum tízmillió forint.

Valószínűleg kétszer fogtok találkozni a mobilbankárral, az első alkalommal egyeztettek, a második találkozón pedig a papírok kitöltésében segít majd neked.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Ingatlanvásárlás családtagtól – vehetek fel lakáshitelt?

Ingatlanvásárlás családtagtól – vehetek fel lakáshitelt?

2021.01.07.

Az ingatlanvásárlás családtagtól a legegyszerűbb – mármint vásárlás szempontjából, a hitelezéssel kapcsolatban azonban akadnak buktatók. Lássuk, hogy miért!

Tovább olvasom
Ismerd meg az UniCredit Bank hitelkártyáit!

Ismerd meg az UniCredit Bank hitelkártyáit!

2022.12.09.

Az UniCredit Bank hitelkártyáival érdemes közelebbről is megismerkedned, ha mostanság tervezel hitelkártyát igényelni.

Tovább olvasom
7 gyakori tévhit az okosotthonokkal kapcsolatban

7 gyakori tévhit az okosotthonokkal kapcsolatban

2021.07.20.

Az okosotthon egyesek számára felesleges kiadást, másoknak sci-fit jelent, de egy biztos: rengeteg a tévhit, amelyeket alábbi cikkünkkel szeretnénk eloszlatni.

Tovább olvasom
Olcsó bankszámlát keresel? Adunk pár tippet!

Olcsó bankszámlát keresel? Adunk pár tippet!

2021.06.08.

Olcsó bankszámlát találni nem könnyű, de nehéznek se mondanánk! Ha szeretnél spórolni a banki költségeiden, érdemes elolvasnod alábbi cikkünket!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával