Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hiteleket válogatottan, egy oldalon

2019.05.31.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 13:40

Egy hitelfelvétel minden esetben nehéz dolog, és nem feltétlenül azért, mert a bankok olyan kemény követelményeket támasztanának; a megfelelő hitelkonstrukció megtalálása az esetek többségében rengeteg időt emészt fel. Szerencsére manapság már nem feltétlenül ez a helyzet, hiszen több lehetőség is kínálkozik arra, hogy a hiteleket válogatottan tudd átnézni, és ehhez nem is feltétlenül kell meglátogatnod egy hitelközvetítő irodát; elég hozzá az internet is!

Hiteleket válogatottan, egy oldalon

Ha most jársz először az oldalunkon, akkor nyilván Te is hitelt szeretnél felvenni. Mindegy, hogy személyi kölcsönt, jelzáloghitelt, vagy bármi egyebet keresel, fontos, hogy a hiteleket válogatottan, tulajdonságaik, kondícióik szerint rendezve és áttekinthetően láthasd, hiszen ez megkönnyíti a választást. További információkat itt találsz a hitelekkel kapcsolatban, kattints ide.

A leginkább szembetűnő különbség a hitelek között a THM, hiszen a legtöbben elsősorban aszerint választunk, hogy mi mennyibe kerül, és ez nem csak a hitelekre igaz. Minél alacsonyabb a THM, annál kevesebbet kell fizetni a hitelért, ezt talán mondanunk sem kell, azonban vannak egyéb tényezők is, amiket figyelembe kell venni egy hitel kiválasztásakor: a lehetséges futamidő, a felvehető hitelösszeg nagysága és a feltételek, hiszen nem biztos, hogy mindennek meg is felelünk, vagyis hiába a kiváló konstrukció, ha hozzáférhetetlen. Ha a hiteleket válogatottan nézed át, akkor minden fontos adatot láthatsz, így nem lesz probléma egy olyan konstrukció mellett dönteni, ami nagy valószínűséggel a lehető legjobb lesz a számodra! Partnerünk legjobb gyorskölcsön és személyi kölcsön ajánlatait itt tudod megnézni.

Akad még egy hatalmas előnye annak, ha válogatott hitelek között válogatsz: nem futsz bele olyasmibe, amit nem érdemes felvenni! Mi olyan konstrukciókat soroltunk fel, amiket mi is felvennénk, mert legalább egy olyan tulajdonságuk van, ami kiemeli őket a mezőnyből; ez lehet az extrém alacsony THM, vagy akár a rövid hitelbírálati idő is. Bármi is fontos neked a hitel tulajdonságai közül, biztosan megtalálod a Neked valót, ha oldalunkon nézelődsz!

Válassz megfelelő hitelt, hogy a későbbiekben se okozzon problémát, és ehhez vedd igénybe oldalunkat, ahol a hiteleket válogatottan találod meg! Kérdésed van? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken; szívesen segítünk!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Hiteledet, váltsd ki! Hogy miért?

Hiteledet, váltsd ki! Hogy miért?

2018.12.05.

Hogy miért éri meg a hitelkiváltás? Rengeteg jó indokunk van erre! Egy régi, elavult hitelkonstrukció, egy magas kamatozású kölcsön, több, egyre nehezebben törleszthető adósság, és ez csak pár lehetőség azok közül, amik miatt váltsd ki a hiteledet.

Tovább olvasom
Cofidis kölcsönei – ahol a videóazonosítás nagy segítség!

Cofidis kölcsönei – ahol a videóazonosítás nagy segítség!

2019.03.10.

Ha követed a blogunkat, akkor olvashattad már, hogy a kisebb-nagyobb pénzzavarok megoldására a gyorskölcsönöket, illetve az online hiteligénylést szoktuk javasolni. Hiszen ezekkel juthatsz a leggyorsabban pénzhez. A Cofidis kölcsönei szintén ebbe a kategóriába tartoznak. De azzal a különbséggel, hogy esetükben egy normál személyi kölcsönhöz juthatsz hozzá a lehető leghamarabb, kedvező feltételekkel és a lehető legkényelmesebben!

Tovább olvasom
Mit tegyünk, ha problémát jelent a törlesztőrészletek fizetése?

Mit tegyünk, ha problémát jelent a törlesztőrészletek fizetése?

2023.11.17.

A törlesztőrészleteket fizetni kell. Ezt vállaltuk a szerződésben. De bárkivel történhet olyan, ami miatt gondot okozhat a részletek kifizetése. Milyen következményei lehetnek ennek? És mit tehetünk, hogy mérsékeljük a károkat? Szakértőnk minden felmerülő kérdésre választ ad.

Tovább olvasom
BAR listások is igényelhetnek kölcsönt?

BAR listások is igényelhetnek kölcsönt?

2017.11.22.

BAR listások csoportját két részre osztjuk, aktív és passzív státuszú ügyfél, nézzük meg, mikor és hogyan kerülhetünk fel.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával