Felhasználható önerőként egy személyi kölcsön?

A személyi kölcsönt elvileg nem használhatjuk fel önerőként mondjuk egy lakáshitelhez. Az állami szigorúság célja ebben az esetben az, hogy megakadályozzák a túlzott eladósodást. A lakáshiteleket érintő kockázatokat igyekeznek csökkenteni, emiatt a hitelezőknek oda kell figyelniük arra, hogy a személyi kölcsönt nem kívánatos önerőként biztosítani egy lakáshitelhez. Ugyanakkor vannak olyan személyi kölcsönök, amelyek felhasználhatóak, vagy részben felhasználhatóak önerőként, ilyen például a babaváró hitel.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Budapest Bank hitelei – általános összefoglaló

Budapest Bank hitelei – általános összefoglaló

2019.05.08.

Ha hitelt keresel, akkor számos bank számtalan hitelterméke közül választhatsz. Nincs könnyű dolgod, hiszen ahány bank, annyiféle kondíció létezik ugyanarra a hitelre. Sőt, egyes bankoknak egyedi hiteltermékei is vannak, amik mind egy-egy speciális problémára nyújtanak megoldást. A Budapest Bank hitelei tökéletes példaként szolgálnak a fentiekre, és ha tovább olvasol, Te is megérted majd, miért mondjuk ezt!

Tovább olvasom
Gyorshitel – mumus vagy mentőöv?

Gyorshitel – mumus vagy mentőöv?

2017.11.19.

A gyorshitel 2008-as válság óta igazán megosztó terméke a hazai pénzügyi piacnak. A szükséges rossz kategóriájába csúszott át, holott a bajok egy részét rossz vásárlói döntéseknek köszönhettük. A túlköltekezésnek immár vége, a saját bőrünkön kellett tanulnunk, hogy addig nyújtózzunk, amíg a takaró ér. Szerencsére, így sem kell lemondanunk a gyors segítségről, csak most már tudjuk, mire kell odafigyelni mielőtt elköteleződünk valamelyik hitelkonstrukció mellett.

Tovább olvasom
Bankváltás, ha van hitelünk? Van megoldás!

Bankváltás, ha van hitelünk? Van megoldás!

2022.07.08.

A bankváltás régebben kifejezetten bonyolult folyamat volt, napjainkra azonban leegyszerűsödött, ám még így is előfordulhatnak akadályok.

Tovább olvasom
Milyen ingatlant finanszírozhatunk zöld hitelből?

Milyen ingatlant finanszírozhatunk zöld hitelből?

2021.12.03.

A zöld hitelt a Magyar Nemzeti Bank hirdette meg, és nem mindennapi a sikere. Magas hitelösszeget kaphatunk alacsony kamatra. Aki új ingatlan vásárlása előtt áll, annak érdemes megfontolni, hogy igénybe vegye a zöld hitelt. Utánajártunk, hogy milyen ingatlanokat finanszírozhatunk zöld hitelből.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával