Provident hitel 2021

Provident

Provident Berendező Kölcsön

THM 9,9%
Futamidő 80 hét
Hitelösszeg 400.000 Ft - 800.000 Ft

THM
9,9%

Futamidő
80 hét

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Provident

Provident Havi Kölcsön

THM 24,6%
Futamidő 30 hó
Hitelösszeg 600.000 Ft - 1.500.000 Ft

THM
24,6%

Futamidő
30 hó

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Provident

Provident Heti Kölcsön

THM 24,5% - 24,6%
Futamidő 57 - 110 hét
Hitelösszeg 40.000 Ft - 570.000 Ft

THM
24,5% - 24,6%

Futamidő
57 - 110 hét

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Provident Pénzügyi Zrt Magyarország

A méltán ismert és elismert Provident Pénzügyi Zrt a International Personal Finance (IPF) nemzetközi pénzügyi vállalat részeként, Magyarországon immár közel húsz éve meghatározó szereplője a személyi kölcsönök piacának. Az inkább kisebb összegű és rövidebb futamidejű személyi kölcsöneit heti, havi otthoni törlesztéssel, vagy a hagyományos banki utalással teljesítheted. A Providentnek fontos a korrektség, ezért csatlakozott ahhoz a a Magatartási Kódexhez, amely a ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szól. A Provident figyel az ügyfeleire, a környezetre és a társadalomra egyaránt.

250 000 Provident ügyfél nem tévedhet

Mert a Provident immár 20 éve ad személyi kölcsönt Magyarországon. A kis összegű, rövid lejáratú, fedezet nélküli, szabad felhasználású kölcsöneik bármilyen célra felhasználhatók. Lakodalom, ballagás? Provident. Nincsenek rejtett költségek, a kamat és a THM sem változik a futamidő végéig. A törlesztőrészlet állandó, így kiszámítható, a pénzhez gyorsan, néhány napon belül, akár az otthonodból, bankszámla nélkül is hozzájuthatsz. A hitelkalkulátoruk segít a döntésben, tudni fogod, mennyit fizetsz, hány héten vagy hónapon keresztül.
Idehaza egyedüliként lehetőséged van bankszámla nélkül, az otthonod kényelméből igényelni. Ilyenkor a szerződéskötéssel egyidejűleg személyesen készpénzben kapod meg a kölcsönt, és törleszteni is készpénzben, személyesen tudsz. Így még gyorsabban, még egyszerűbben, még kényelmesebben intézhetted pénzügyeidet

Provident otthonról?

Bizony. Otthonról.
Mit mond a Provident? Kérje kölcsöne mellé külön díj ellenében Otthoni szolgáltatásunkat, és mi az otthonába visszük az igényelt hitelösszeget – készpénzben. Ilyet csak a Provident tud Magyarországon. Pénzre van szükséged, de a bankok sokszor rideg, öltönyös világát nem igazán kedveled? Egy munkatársuk elmegy hozzád akár délután, este vagy hétvégén is. Nem kell bemenned a bankba, nem kell sorba állnod, várakoznod, nem kell eljönnöd a munkahelyedről munkaidőben, sőt még bankszámlával sem kell rendelkezned. A törlesztőrészletet ugyanígy fizetheted: az otthonodban.

Hetente vagy havonta?

Megválaszthatod a hiteled törlesztési gyakoriságát. Ez ugyanúgy egyedülálló, mint az Otthoni szolgáltatás.

Hetente fizetnél kisebb összeget? Miért ne? Csak 40 000 Ft kell? Jó. De kaphatsz akár 570 000 Ft-ot is. Választhatsz 57,72 vagy 110 hetes futamidőt, a THM mégsem megy 24,6% fölé. A törlesztőrészleteid pedig a teljes futamidő alatt változatlanok maradnak: nincs árfolyamkockázat, nincs kamatkockázat. A kapott pénzt bármire költheted, és nincs szükséged sem kezesre, sem arra hogy ingatlanfedezetet adj.

Ha nagyobb összeg kell, választhatod a havi törlesztést. Így három évet sem kell várnod, hogy visszafizesd a kölcsönt: a futamidő 30 hónap. 600 000 Ft tól 1 500 000 ft-ig igényelheted. a THM 24,6%. Kezes és fedezet itt sem kell, és ezt is bármire elköltheted kamat és árfolyamkockázat nélkül.

Az idei évtől 24 hónapos futamidejű kölcsönt is felvehetsz, ha már havi törlesztésű kölcsönnel rendelkezel. A kölcsön futamideje 24 hónap. Kérhetsz még akár négyszázötvenezer forintot, 24,5%-os THM-mel. A törlesztőrészlet végig változatlan marad, és fedezetre és kezesre itt sem lesz szükséged, és ahogy eddig is, ha szeretnéd, külön díj ellenében fizetheted otthonról is.

Mit vár el tőlünk a Provident Pénzügyi Zrt?

Ahhoz, hogy kölcsönt kapjunk felnőttnek kell lennünk (legalább 18 éves életkor), Magyarországon kell élnünk (bejelentett magyarországi lakcím), bankszámlával kell rendelkeznünk (kivéve az Otthoni szolgáltatás igénylésénél), dolgoznunk kell (igazolt rendszeres jövedelem), és igazolnunk kell magunkat (érvényes azonosító okmány)

Ha eldöntötted, így igényelhetsz Provident személyi kölcsönt

Ez már a XXI. század. Online igényelhetsz, de ha az nem kényelmes neked hívhatod őket telefonon is. Ekkor a munkatársuk a telefonos egyeztetés során tájékoztat a kölcsön feltételeiről és jellemzőiről, és felveszi a hitelbírálathoz az adataidat. Vagy küldd el a neved és a HITEL szót SMS-ben, visszahívnak, és 10 napon belül hozzájuthatsz az igényelt összeghez.

Előrelátó Csomag

Biztonság. Ezt is biztosítja számodra a Provident – külön díj ellenében.
Mikor segít?

Az Előrelátó Csomaggal biztonságosabban juthatsz pénzhez. Nem kell a jövőbe látnod.

Mielőtt felvennéd a Provident személyi kölcsönt

Érdemes elolvasni az MNB írását a túlzott eladósodás kockázatáról. A túlzott hitelfelvétel, ha túlvállalod magad a törlesztőrészlettel, az gondot okozhat neked és a környezetedben élőknek. Kerüld ezt el! Pénzügyi döntést mindenkinek hoznia kell. Hozd meg a döntéseidet körültekintően!

A Provident kölcsönökhöz gyorsan és egyszerűen hozzájuthatsz, és boldoggá teheted vele szeretteidet. Miért is ne?

Így kaphatod meg a hitelt

Provident hitel 2021 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Provident hitel 2021 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Provident hitel 2021 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Provident hitel 2021 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Provident hitel – Heti kölcsön jellemzői

 • 40.000 Ft – 570.000 Ft
 • 57, 72, 110 hetes futamidő
 • kezes és fedezet nélkül igényelhető
 • szabad felhasználású
 • a törlesztőrészletek a teljes futamidő alatt változatlanok, nincs árfolyam- vagy kamatkockázat
 • a kölcsön folyósítása és a heti törlesztőrészletek megfizetése banki átutalás útján történik

Minimum követelmények az igényléshez

 • legalább 18 éves életkor
 • bejelentett magyarországi lakcím
 • igazolt rendszeres jövedelem
 • érvényes azonosító okmány
 • saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla (kivéve, ha az ügyfél az Otthoni Szolgáltatás igénybe veszi)

Provident otthoni szolgáltatása kényelmes, mert a teljes hiteligénylés az Ön otthonában történik, így a teljes hitelkérelem egyszerűen és gyorsan lebonyolítható.
Az otthoni szolgáltatásról bővebben, itt olvashatsz.

Nézzük az előnyöket

 • Nem kell sorban állni a bankban
 • Nem kell utaznia
 • Nem kell szabadságot kivenni

A kölcsönfelvétel pedig nagyon egyszerű és gyors:

 • Nem szükséges bankszámla
 • Pár napon belül megvan a kölcsön
 • készpénzben az otthonában

Provident hitel – Havi kölcsön főbb jellemzői

 • 600 000 – 1 500 000 Ft
 • 30 hónapos futamidő
 • kezes és fedezet nélkül
 • szabad felhasználású
 • nincs árfolyam- vagy kamatkockázat
 • a kölcsön folyósítása és a havi törlesztőrészletek megfizetése banki átutalás útján történik

Igénylés minimum feltételei

 • legalább 18 éves életkor
 • bejelentett magyarországi lakcím
 • igazolt rendszeres jövedelem
 • érvényes azonosító okmány
 • saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla (kivéve, ha az ügyfél az Otthoni Szolgáltatást igénybe veszi)

A Provident hitel igénylésekor a következő dokumentumokat kell bemutatni:

 • személyazonosságot igazoló okmány: érvényes személyi igazolvány, vagy ideiglenes személyi igazolvány, vagy útlevél, vagy kártya formátumú vezetői engedély.
 • lakcímet igazoló okmány: lakcímkártya – ha az igénylő tartózkodási helye nem azonos az állandó lakcímével és a lakcímkártyában a tartózkodási hely nem került feltüntetésre, úgy a tartózkodás alapjául szolgáló dokumentumra (például bérleti szerződés) is szükség van.
 • jövedelmet igazoló dokumentum: például munkáltatói igazolás, NAV jövedelemigazolás, bankszámlakivonat, állami szerv által folyósított, ellátást igazoló határozat.
 • Fontos tudni, hogy a jövedelmet igazoló dokumentumok nem lehetnek 12 hónapnál régebbiek (12 hónapnál nem régebben kiállítottak, illetve 12 hónapnál nem régebbi időszakra vonatkozóak).

A Provident kölcsönök mellé, külön díj ellenében igényelhető előrelátó csomag egy olyan szolgáltatás, amely többféle élethelyzetre kínál megoldást. A halálesetre szóló tartozás-elengedési szolgáltatás azt jelenti, hogy a Provident elengedi az ügyfélnek a halála napján fennálló tartozását, azaz az elhunyt ügyfél örökösét semmilyen fizetési kötelezettség sem terheli a Providenttel szemben. A csomag emellett tartalmaz még egy meghosszabbított elállási/felmondási lehetőséget, továbbá egy, az ügyfélre vonatkozó csoportos élet- és balesetbiztosítást is.

Az előrelátó csomag által tartalmazott csoportos élet- és balesetbiztosítás a leggyakoribb baleseti kockázatokra és bármely okú halálra nyújt anyagi fedezetet. Az ügyfél az előrelátó csomag igénybe vétele esetén biztosítottá válik.

További tudnivalók:

 • Az élet és balesetbiztosítás határozott tartamra szól, melynek időtartama minden esetben megegyezik a biztosítotti jogviszony alapját képező kölcsönszerződésben meghatározott futamidővel.
 • A futamidő vége előtt megszűnik az élet és balesetbiztosítás, amennyiben a kölcsönszerződés, illetve az előrelátó csomag a futamidő vége előtt megszűnik.
 • A biztosító kockázatviselésének kezdőnapja a biztosítottak vonatkozásában a kölcsönszerződés hatályba lépését követő nap 0. órája. A kölcsönszerződés azon a napon lép hatályba, amikor a kölcsön összege a biztosított bankszámláján jóváírásra vagy részére átadásra kerül.
 • A kölcsönszerződés hatályba lépését követő nap 0. órájától a futamidő utolsó napjának, illetve a kölcsönjogviszony/Előrelátó csomag megszűnése napjának 24. órájáig tart.
 • A biztosító kockázatviselése a Föld valamennyi országára a nap 24 órájában kiterjed.

Legutóbbi blogbejegyzések

Mire jó az egészségpénztár?

Mire jó az egészségpénztár?

2021.10.21.

Mi is az az egészségpénztár? Érdemes-e belépni? Mire jó? Mik az előnyei? Az egészségpénztárakról mindenki hallott már, részletes tudással azonban kevesen rendelkeznek róla. Eloszlatjuk a ködöt, és megmutatjuk, mi is az az egészségpénztár, és mire lehet jó.

Tovább olvasom
Milyen feltételekkel igényelhető a Takarék Otthon Lakáshitel?

Milyen feltételekkel igényelhető a Takarék Otthon Lakáshitel?

2021.10.20.

Nem mindenki jogosult állami támogatásra. Ingatlant mégis sokan vásárolnánk. Az is lehet, hogy már van ingatlanunk, de azt bővítenénk, korszerűsítenénk, vagy szívesen felújítnánk. Szükségünk lehet kiszámítható megoldásra fészekrakáshoz. A Takarék Otthon Lakáshitel kiváló partner lehet ebben.

Tovább olvasom
Lakáshitel igénylése előtt állsz? Az átfutási idővel is számolnod kell!

Lakáshitel igénylése előtt állsz? Az átfutási idővel is számolnod kell!

2021.10.18.

A személyi kölcsönöknél megszokott néhány napos vagy akár néhány órás átfutási időre nem számíthatunk ingatlanra felvett jelzáloghitel esetén. A tervezéshez azonban tudnunk kell, hogy mikor kapjuk meg a hitelt.

Tovább olvasom
Zöld hitel – akár alacsony jövedelem mellett is!

Zöld hitel – akár alacsony jövedelem mellett is!

2021.10.15.

A Magyar Nemzeti Bank október 4-én elindította a Zöld Otthon programját. A program keretében a kereskedelmi bankok fix 2,5%-os kamattal kínálnak jelzáloghitelt új lakás vásárlásához. Az alacsony kamat miatt az elvárt minimális jövedelem is alacsonyabb, így széles körben elérhető lesz az a kamattámogatott konstrukció. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom