Cofidis hitel

Cofidis

Megújuló Hitel

THM 20,74 - 24,60%
Futamidő 13-57 hónap
Hitelösszeg 100.000 - 1.500.000 Ft

THM
20,74 - 24,60%

Futamidő
13-57 hónap

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis

Fapados Kölcsön

THM 14,90% - 19,90%
Futamidő 36 - 84 hó
Hitelösszeg 800.000 Ft - 10.000.000 Ft

THM
14,90% - 19,90%

Futamidő
36 - 84 hó

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis

Adósságrendező Hitel

THM 15,35%
Futamidő 60 hónap
Hitelösszeg 3.000.000 Ft

THM
15,35%

Futamidő
60 hónap

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Hirdetés
Cofidis

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM 8,90% - 10,90%
Futamidő 36 - 84 hó
Hitelösszeg 3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

THM
8,90% - 10,90%

Futamidő
36 - 84 hó

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Amit a Cofidisről tudni érdemes

A francia hátterű Cofidis a bankszektor fontos szereplője Magyarországon. A pénzintézet ezt a pozíciót az 1982-es alapítása óta folyamatosan igyekszik megtartani és javítani. Már kezdetben sikert arattak újszerű elképzelésükkel, hogy a hitelfelvétel kizárólag telefonon is megoldható legyen. Ez egyrészt a hitelnyújtásban jelentett egyedülálló megoldást, de magasabb szintre emelte az ügyfélkapcsolatokat, azok személyes ápolását is. A cég amint lehetett, online is elérhetővé tette termékeit. Közel huszonöt éve elérhető az internetes ügyintézés. A Cofidis jelenleg kilenc európai országban szolgáltat: hazánk mellett Franciaország, Belgium, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország számít a Cofidis számára szinte otthonnak. Európa-szerte több mint ötezer munkatársuk van, az ügyfél-elégedettség pedig egy két évvel ezelőtti felmérés szerint kiemelkedően magas, majdnem 100 százalékos. A Cofidis magyarországi fióktelepe tizenhat éve működik, azóta évről évre bővülő kínálattal, innovatív módon igyekszik kiszolgálni a hazai ügyfeleket. A fogyasztói hiteleknél az egyik piacvezető pénzintézetnek számítanak Magyarországon. Filozófiájuk szerint igyekeznek csökkenteni az ügyfelekre háruló terheket, egyszerű és áttekinthető feltételeket biztosítanak, és a lehető leggyorsabb ügyintézést valósítják meg, mindezt az igénylők igényeit szem előtt tartva.

Egy igazán ügyfélbarát pénzintézet

Nehéz ennyi jót elmondani bármelyik hazai pénzintézetről, ha ügyfélközpontúság szempontjából vizsgáljuk őket. Úgy tűnik, mintha a Cofidis minden kollégája reggeltől estig azon gondolkodna, hogy tudja egyszerűbbé és barátságosabbá tenni a sokszor nehézkes hitelfelvételi folyamatot. A Cofidisnél első az ügyfél. A személyes tanácsadás során segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb Cofidis személyi kölcsön konstrukciót, közben szem előtt tartják, és felhívják a figyelmet a pénzügyi tudatosságra is. Kiemelkedő terméknek számít a Cofidis Fapados Kölcsön, amelyet a fapados légitársaságok mintájára nyolc éve álmodtak meg. Nagyon népszerű a 2015-ben elstartoló Adósságrendező Hitelük is. A Cofidis öt éve pénzügyi lízinget is nyújt, és ők vezették be hazánkban elsőként a videós azonosítás lehetőségét, sőt, elektronikus aláírásra is van lehetőség a hitelfelvétel során. Minden évben tartogatnak nekünk valami pozitív meglepetést. A fejlesztés nem áll le egy percre sem a Cofidisnél. 

A magyarországi szerepvállalásuk fontos eleme, hogy a Cofidis a call centerén keresztül heti 52 órán át elérhető, és háromszázötvennél is több munkatársuk segít az ügyfeleknek. Azt is lehet tudni, hogy a call centerben napi négyszáz kávé fogy a munkaidő alatt. Nem lankadnak a munkatársak, ha segíteni kell.

A cég elvitathatatlan értékei

Cofidis az innovatív megoldások híve. Mindig törik a fejüket valamin. Mindig fejlesztenek. A pénzügyi biztonság pedig megköveteli, hogy az egyszerűbb ügyintézési eljárás is a teljes kiszolgálás érzését nyújtsa az ügyfelek számára. Ahogy fogalmaznak: jó termékeket kínálnak, jó áron. A cég értékeit is világosan megfogalmazzák. Az egyik mottójuk az egyszerűség. Ez a hitelfelvételre és az ügyintézésre vonatkozik, amely megoldható telefonon, de az elejétől a végéig elintézhető online is. Ki sem kell mozdulni az otthonunkból, ha Cofidis személyi kölcsön felvételén gondolkozunk. Otthon a karosszékből. Mindent elintézhetünk. A felelősség egy banknál egyértelmű, és a Cofidisnél odafigyelnek a felelős működésre, a felelősségteljes hitelnyújtásra. Ha azt diktálják az észérvek, visszautasítják az olyan kérelmet, amely várhatóan problémát okozhat később az ügyfél számára. A tudatos hitelfelvételt a cég tanácsadói folyamatosan ellenőrzik. És ez a mi érdekünk, nem az övék. 

Cofidis személyi kölcsön esetében a gyorsaság a legfontosabb szempont. A Cofidis évtizedek óta tökéletesíti a minél egyszerűbb, mégis biztonságos hitelfelvételt. Az előzetes hitelbírálat mindössze néhány perc, a teljes hitelfelvétel pedig lezajlik egy nap alatt. És ehhez személyes találkozásra sincs szükség. A Cofidis mindig felülvizsgálja az addigi gyakorlatát, és ahol kell, ott fejleszt, megújít. Ilyen a már említett videós azonosítás, és az elektronikus aláírás lehetősége, amelyek a fizikai távolságot teljesen áthidalják az ügyfél és a pénzintézet között. Nincs szükség személyes találkozásra. Ennél egy járványokkal terhelt időszakban mi lehet jobb? Egy Cofidis személyi kölcsön felvétele egész más élmény, mint amit más pénzintézetnél megszokhattunk. Az ügyfelekkel közeli és transzparens kapcsolatra törekszik a cég, és személyre szabott kiszolgálással igyekszik minden igényt kielégíteni. A valódi emberi kapcsolat, a humánus ügyfélkezelés a Cofidis egyik legnagyobb értéke.

Cifidis fapados személyi kölcsön

A Cofidis személyi kölcsön fapados elnevezésű konstrukciója egy szabad felhasználású, kedvező feltételekkel rendelkező hitel. A fapados kölcsönnel már egy nap alatt hozzájuthatunk az igényelt pénzösszeghez, akár 10 millió forinthoz is. Nincsenek rejtett költségek sem. Korrekt az eljárás. Van viszont videó hívás és önkiszolgáló szolgáltatás, amelyek segítségével teljesen online vihetjük végig a folyamatot.

A Cofidis fapados kölcsön fontosabb előnyei

A fapados kölcsönnek több előnye is van.

A Cofidis fapados kölcsön alapfeltételei

Az igénylés menete 

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel a Cofidistől

Cofidis személyi kölcsön egyik legújabb típusa a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel. 

Ahhoz, hogy egy pénzintézet használhassa a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel elnevezést, különféle feltételeknek kell megfelelnie. Ez az átláthatóságot és a könnyebb összehasonlítást is szolgálja. A Magyar Nemzeti Bank által életre hívott Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel egyik feltétele, hogy teljesen online is igényelhető legyen. A Cofidis évekkel megelőzte ezt az elvárást.

A Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelének paraméterei

Ezért éri meg különösen:

Azoknak érdemes gondolkodniuk ebben a hitelben akik:

Ki igényelheti a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel?

Azok az ügyfelek igényelhetnek Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt, akik betöltötték a 18. életévüket, állandó magyarországi lakcímük van, és van bankszámlájuk. Telefonos elérhetőségük és e-mail cím is kell. Ezek mellett nem szerepelhetnek negatív adósként a KHR-listán. Ha az igénylő munkavállaló, legalább 3 hónapos munkaviszonnyal kell rendelkeznie, ha egyéni vállalkozó, legalább két lezárt üzleti évre lesz szüksége. Fontos, hogy rendszeres jövedelemmel kell rendelkezni az igénybevételéhez.

A szükséges dokumentumok

Mit kell tudni az online ügyintézésről?

Cofidis az online szerződéskötés során két lehetőséget biztosít az ügyfélnek. Van közvetlen elektronikus, valós idejű, és közvetett elektronikus, nem valós idejű szerződéskötési lehetőség. A valós idejű szerződéskötést hétköznap 8 és 20 óra között lehet kezdeményezni, az ezt követő dokumentumfeltöltés pedig már bármilyen időpontban megoldható. A nem valós idejű szerződéskötést egész nap el lehet indítani a hét minden napján. A folyósítási határidő teljes körű online hitelfelvétel esetén a befogadást követő naptól számított maximum két munkanap. Ha a Cofidis igazolja, hogy a határidő-mulasztás a pénzintézet hibáján kívül következett be, és a Cofidis minden tőle telhetőt megtett annak elkerülése érdekében, úgy a mulasztás időtartama a határidőbe nem számít be. Az ügyfélnek joga van a kölcsönszerződéstől 14 napon belül elállni, amelyet írásban kell jeleznie. Az ügyfél díjmentesen felmondhatja a személyi kölcsön szerződést, akkor is, ha pénzintézet a kölcsönt már folyósította. Ebben az esetben az ügyfél az elállásról szóló nyilatkozatának elküldését követően haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül köteles a kölcsön összegét és a kölcsön lehívásának időpontjától a visszafizetés időpontjáig felszámítható, a szerződés szerint megállapított hitelkamatot visszafizetni.

A Cofidis egy nem mindennapi cég. Személyi kölcsönt szeretnénk? Gondoljunk elsőként a Cofidisre.

Így kaphatod meg a hitelt

Cofidis hitel - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Cofidis hitel - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Cofidis hitel - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Cofidis hitel - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Saját bankszámla szükséges, bankváltás nem szükséges
 • 70.000 Ft nettó minimum jövedelem vagy nyugdíj szükséges
 • Minimum 3 hónapos munkaviszony vagy nyugdíj
 • Állandó Magyarországi bejelentett lakcím
 • Betöltött 18. életév
 • Saját telefonszám

A megújuló hitel bármikor szabadon felhasználható egy biztonsági tartalékot képez, mert visszafizetés esetén újrafelhasználható. Rugalmasan bármikor előtörleszthető, rejtett költségek és további díjak nélkül.
A hitelkeret online igényelhető és emelhető, akár hitelfedezeti biztosítás igényelhető a kölcsönhöz, így biztosítva van az adós.

Passzív BAR lista esetén igényelhető a termék.

Bővebb információt a termékkel kapcsolatosan itt találsz, kattints ide.

Személyi kölcsön egyszerűen igényelhető, akár videó azonosítás segítségével online. Rugalmasan felhasználható ennek köszönhetően a felvett összeget arra költöd amire csak szeretnéd. Az igényelt összeg, akár 24 órán belül folyósításra is kerülhet.

Több termék közül választhatsz:

 • Megújuló hitel

  • ha szeretnél egy folyamatos hitelkeretet

 • Fapados Kölcsön

  • ha nagyobb kiadásra szeretnél hitelt felvenni, akkor mindenféleképpen ez a termék a segítség

 • Adósságrendező hitel

  • ha szeretnél egy jobb konstrukcióra váltanod a jelenlegi hiteleidet

A megújuló hitel egy rendelkezésre álló hitelkeret mely ingyenes mindaddig, amíg a hitelkeret lehívásra nem került. Erre a folyamatos hitelkeretre úgy kell tekinteni, mint egy hitelkártyára csak ennél a terméknél nincs kártyadíj és más semmilyen egyéb költség.
A hitelösszege 100.000 Ft – 1.500.000 Ft-ig terjed, ezt az összeget viszont folyamatosan fel lehet használni a törlesztési futamidő 13 – 57 hónap.

5 érv, hogy a megújuló hitel miért jó neked:

 • 100% online igényelheted otthonról

 • Ingyenesen rendelkezésre álló hitelkeret

 • Nincsenek extra díjak és költségek

 • Passzív KHR (BAR) listás személy is igényelheti

 • Szabad felhasználású

Hiteligénylés feltételei:

 • Betöltött 18. életév

 • Állandó magyarországi lakcím

 • Minimum nettó havi 70.000 Ft jövedelem

 • Minimum 3 hónapos munkaviszony

 • Saját telefonszám

 • Saját bankszámla nem kell bankot váltani

A Fapados Kölcsön egy kedvező feltételekkel rendelkező szabad felhasználású kölcsön, rejtett költségek nélkül. Akár 10 millió forint is igényelhető, akár 24 órán belül.

A termék előnyei:

 • Szabadon felhasználható

 • Akár 10 millió forint is igényelhető

 • Kedvező feltételekkel

 • Nem kell számlát nyitni elég ha van lakossági számlád valamelyik banknál

 • KHR (BAR) passzív státuszú ügyfél is igényelheti

Hiteligénylés feltételei:

 • Saját e-mail cím

 • Betöltött 18. életév

 • Minimum nettó havi 130.000 Ft jövedelem

 • Minimum 3 hónapos munkaviszony

 • 5 millió forintot meghaladó kölcsönösszeg esetén társigénylő bevonására van szükség

 • Állandó magyarországi lakcím

 • Saját telefonszám

 • Saját bankszámla, nem kell bankot váltani

Az adósságrendező kölcsönnel összevonhatod a hiteleidet és ezzel csökkentheted a havi kiadásodat, hogy csak egy hitelt fizess. Az adósságrendező kölcsön 500.000 – 10.000.000 Ft-ig igényelhető.

A termék előnyei:

 • Akár egy hitel is kiváltható

 • A kiváltáson kívűl szabadon felhasználható kölcsönt is igényelhetsz

 • Kedvező feltételekkel elérhető

 • Nem kell számlát nyitni elég ha van lakossági számlád valamelyik banknál

 • KHR (BAR) passzív státuszú ügyfél is igényelheti

Hiteligénylés feltételei:

 • Betöltött 18. életév

 • Állandó magyarországi lakcím

 • Minimum nettó havi 80.000 Ft jövedelem

 • Minimum 3 hónapos munkaviszony

 • Saját telefonszám

 • Saját bankszámla, nem kell bankot váltani

Jövedelem / hitelösszeg:

 • Legalább 80.000 Ft nettó jövedelem esetén: 500.000 Ft igényelhető

 • Legalább 100.000 Ft nettó jövedelem esetén: 500.001 – 1.500.000 Ft igényelhető

 • Legalább 130.000 Ft nettó jövedelem esetén: 1.500.001 – 3.000.000 Ft igényelhető

 • Legalább 200.000 Ft nettó jövedelem esetén: 3.000.001 – 5.000.000 Ft igényelhető

 • Legalább 350.000 Ft nettó jövedelem esetén: 5.000.001 – 10.000.000 Ft igényelhető

Legutóbbi blogbejegyzések

Mire jó az egészségpénztár?

Mire jó az egészségpénztár?

2021.10.21.

Mi is az az egészségpénztár? Érdemes-e belépni? Mire jó? Mik az előnyei? Az egészségpénztárakról mindenki hallott már, részletes tudással azonban kevesen rendelkeznek róla. Eloszlatjuk a ködöt, és megmutatjuk, mi is az az egészségpénztár, és mire lehet jó.

Tovább olvasom
Milyen feltételekkel igényelhető a Takarék Otthon Lakáshitel?

Milyen feltételekkel igényelhető a Takarék Otthon Lakáshitel?

2021.10.20.

Nem mindenki jogosult állami támogatásra. Ingatlant mégis sokan vásárolnánk. Az is lehet, hogy már van ingatlanunk, de azt bővítenénk, korszerűsítenénk, vagy szívesen felújítnánk. Szükségünk lehet kiszámítható megoldásra fészekrakáshoz. A Takarék Otthon Lakáshitel kiváló partner lehet ebben.

Tovább olvasom
Lakáshitel igénylése előtt állsz? Az átfutási idővel is számolnod kell!

Lakáshitel igénylése előtt állsz? Az átfutási idővel is számolnod kell!

2021.10.18.

A személyi kölcsönöknél megszokott néhány napos vagy akár néhány órás átfutási időre nem számíthatunk ingatlanra felvett jelzáloghitel esetén. A tervezéshez azonban tudnunk kell, hogy mikor kapjuk meg a hitelt.

Tovább olvasom
Zöld hitel – akár alacsony jövedelem mellett is!

Zöld hitel – akár alacsony jövedelem mellett is!

2021.10.15.

A Magyar Nemzeti Bank október 4-én elindította a Zöld Otthon programját. A program keretében a kereskedelmi bankok fix 2,5%-os kamattal kínálnak jelzáloghitelt új lakás vásárlásához. Az alacsony kamat miatt az elvárt minimális jövedelem is alacsonyabb, így széles körben elérhető lesz az a kamattámogatott konstrukció. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom