Hiteligényléshez szükséges dokumentumok

A Provident hitel igénylésekor a következő dokumentumokat kell bemutatni:

  • személyazonosságot igazoló okmány: érvényes személyi igazolvány, vagy ideiglenes személyi igazolvány, vagy útlevél, vagy kártya formátumú vezetői engedély.
  • lakcímet igazoló okmány: lakcímkártya – ha az igénylő tartózkodási helye nem azonos az állandó lakcímével és a lakcímkártyában a tartózkodási hely nem került feltüntetésre, úgy a tartózkodás alapjául szolgáló dokumentumra (például bérleti szerződés) is szükség van.
  • jövedelmet igazoló dokumentum: például munkáltatói igazolás, NAV jövedelemigazolás, bankszámlakivonat, állami szerv által folyósított, ellátást igazoló határozat.
  • Fontos tudni, hogy a jövedelmet igazoló dokumentumok nem lehetnek 12 hónapnál régebbiek (12 hónapnál nem régebben kiállítottak, illetve 12 hónapnál nem régebbi időszakra vonatkozóak).

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe hitelfelvétel előtt?

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe hitelfelvétel előtt?

2021.11.12.

Életünk több szakaszában segítheti az előrejutásunkat egy jól megválasztott hitelfelvétel. Családalapítás után vásárolhatunk ingatlant, bármikor szükségünk lehet nagyobb autóra vagy bútorokat is vehetünk. Sok cél van, és sok lehetőség is. De hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb hitelt? Utánajártunk, hogy milyen szempontokat vegyünk figyelembe hitelfelvétel előtt.

Tovább olvasom
Mire számíthatunk az ingatlanpiacon?

Mire számíthatunk az ingatlanpiacon?

2022.01.19.

Az ingatlanpiac változásait az is nyomon követi, aki nem akar lakást venni vagy eladni. Ez egy mindannyiunkat érdeklő téma, és a sajtóban számtalan szakértő cikk foglalkozik vele. Bár sok az információ, mégsem könnyű átlátni az ingatlanpiaci folyamatokat. Utánajártunk, hogy mire számíthatunk az ingatlanpiacon.

Tovább olvasom
5 dolog, amikre figyelj diákszámla nyitásakor

5 dolog, amikre figyelj diákszámla nyitásakor

2022.09.23.

Diákmunkát vállalsz és szeretnéd jól átlátni a fizetésedet? A buszbérletet is meg kell venned, hogy elérj az iskolába, de az ügyfélszolgálat messze van, így könnyebb lenne online megvenni a jegyet? Szükséged lenne egy új iskolatáskára, de a közelben sehol nem találtál egyedit, ezért a netről rendelnél valamit? Látod az összefüggést? Mindegyikhez szükséges egy bankszámla. Ha pedig a fenti élethelyzetek bármelyike stimmel rád, diákszámlára lesz szükséged. Ha nem vagy még profi a banki ügyekben, akkor segítünk és elmondjuk, mire figyelj oda diákszámla nyitásakor.

Tovább olvasom
Milyen támogatásokat kaphatnak a kétgyermekes családok 2024-ben?

Milyen támogatásokat kaphatnak a kétgyermekes családok 2024-ben?

2024.01.24.

Egy támogatás könnyebbé teheti egy kétgyermekes család életét. 2024-ben is elérhető számtalan támogatás a kétgyermekes családoknak. Utánajártunk, hogy mik ezek, és megmutatjuk, hogy mindenki tisztában legyen a lehetőségeivel. Részletek a cikkben.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával