Mi befolyásolja a vállalkozói felelősségbiztosítás díját?

A vállalati felelősségbiztosítás díját több tényező befolyásolja, például a vállalkozás mérete, tevékenységi köre, a kockázatok, a választott fedezetek és a korábbi kártörténet. A biztosítóval való egyeztetés, és az egyéni igények alapján történő kiválasztás segít optimalizálni a díjat.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Praktikus Kölcsön

THM

10,4%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

400.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

Raiffeisen Személyi Kölcsön - Aktív számlahasználat

THM

12,0% - 19,2%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

11,17% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Autóhitel vagyis autóvásárlás hitelből

Autóhitel vagyis autóvásárlás hitelből

2018.02.16.

Autóvásárláson töröd a fejed? Ha a vételárat nem tudod egy összegben kifizetni, szükséged lesz hitelre, hiszen többnyire mindenki így vásárol gépkocsit. Ha ez lesz az első autóvásárlásod, vagy a legutóbbi már elég régen volt, érdemes utánanézned, hogy mik az aktuális lehetőségeid autóhitel terén!

Tovább olvasom
Az adósságrendező hitel előnyei

Az adósságrendező hitel előnyei

2021.10.01.

Az adósságrendező hitellel kiválthatjuk meglévő hiteleinket egyetlen újra. Így havonta csak egy törlesztőrészletet kell fizetnünk, és csökkennek a kiadásink is. Mikor érdemes egy hitelbe rendezni az adósságainkat? Mire figyeljünk az adósságrendező hitel kiválasztásakor? Mikor éri meg nekünk? Utánajártunk.

Tovább olvasom
5 dolog, amikre figyelj diákszámla nyitásakor

5 dolog, amikre figyelj diákszámla nyitásakor

2022.09.23.

Diákmunkát vállalsz és szeretnéd jól átlátni a fizetésedet? A buszbérletet is meg kell venned, hogy elérj az iskolába, de az ügyfélszolgálat messze van, így könnyebb lenne online megvenni a jegyet? Szükséged lenne egy új iskolatáskára, de a közelben sehol nem találtál egyedit, ezért a netről rendelnél valamit? Látod az összefüggést? Mindegyikhez szükséges egy bankszámla. Ha pedig a fenti élethelyzetek bármelyike stimmel rád, diákszámlára lesz szükséged. Ha nem vagy még profi a banki ügyekben, akkor segítünk és elmondjuk, mire figyelj oda diákszámla nyitásakor.

Tovább olvasom
Megéri-e hosszú futamidőre felvenni lakáshitelt?

Megéri-e hosszú futamidőre felvenni lakáshitelt?

2021.11.02.

A lakáshitel felvétele többnyire hosszú távú döntés. Egy ingatlan megvásárlásához milliókra, de akár tízmilliókra is szükség lehet. A hosszú futamidő ugyanakkor többletköltségekkel járhat, ami nem biztos, hogy megéri nekünk. De van-e választásunk? Mikor jobb a rövidebb futamidő? Megnéztük.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával