Mire jó az UniCredit lakáshitel kalkulátor?

Abban segít nektek, hogy tudjatok dönteni, melyik hitelcsomag a legmegfelelőbb számotokra. Abban segít, hogy kényelmesen, gyorsan, otthonról is elvégezzétek az előzetes számításokat a hitelfelvétellel kapcsolatban, hogy már azelőtt képet kapjatok a lehetőségeitekről és az ajánlatokról, hogy kimozdultatok volna otthonról. Így benneteket sem ér váratlanul a pénzintézet hivatalos ajánlata, és ti is sokkal felkészültebben érkeztek majd meg a bankba a tényleges ügyintézésre. Tehát, ha szeretnétek előre tudni, hogy milyen feltételekre számíthattok a hitelfelvétel során, akkor használjátok az online, bárhonnan elérhető kis számológépet teljesen ingyen, végezzetek el akár több számítást is, hogy lássátok, milyen lehetőségeitek vannak a hitelfelvétel során.

A kalkulátorban a szükséges hitelösszeg mellett adjátok meg a jövedelmeteket és azt is, hogy várhatóan mennyi idő alatt tervezitek visszafizetni a hitelt, tehát a futamidőt. Ez alapján kaptok egy előzetes számítást arról, hogy mekkora kamattal és THM-mel kapnátok meg a hitelt. Két fontos dolog! 1. Az így kapott számok nem minősülnek hivatalos ajánlatnak, ez csak egy kalkuláció, a bank kamatkedvezményei nem szerepelnek benne, hiszen ezek csak később érvényesíthetők, a hitelszerződés megkötésekor. 2. Ne csak a kamatot nézzétek a kapott számoknál, hanem a THM-et is, hiszen tartalmazza a teljes hiteldíjat, beleértve minden költséget, mely a hitelfelvétel során terhelhet benneteket, az induló díjakkal, a tőkével és a kamattal, egészen a futamidő végéig.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Miért előnyös a személyi kölcsön?

Miért előnyös a személyi kölcsön?

2020.12.03.

Hogy miért előnyös, ha személyi kölcsönt veszel fel? Elsősorban azért, mert így megvalósíthatod azokat a céljaidat, amelyeket enélkül nem tudnál! És hogy miért előnyös a többi hiteltermékhez képest? Nos, ezt már nem tudjuk egy mondattal elintézni; ki kell fejtenünk.

Tovább olvasom
Provident Black Friday kölcsön – mit kell tudni a termékről?

Provident Black Friday kölcsön – mit kell tudni a termékről?

2018.12.17.

Az akciós kölcsönöket mindig érdemes figyelni! Nem győzzük ezt eleget hangsúlyozni, hiszen van ugyan jó néhány kedvező hitellehetőség a magyar pénzpiacon, de az akciókkal még ezeket is sikerülhet túlszárnyalni. A Provident is kijött egy új, akciós hitelkonstrukcióval, melynek neve Provident Black Friday kölcsön. Lássuk, mit érdemes tudni róla!

Tovább olvasom
5 gyakori tévhit a vállalkozói hitelekkel kapcsolatban

5 gyakori tévhit a vállalkozói hitelekkel kapcsolatban

2021.06.30.

Számos tévhit él a cégvezetőkben a vállalkozói hitelekkel kapcsolatban, amelyek miatt a kölcsön igénylésekor gyakran kerülnek kellemetlen helyzetbe. Ezek közül gyűjtöttük össze a leggyakrabban előforduló tévhiteket, amelyeket érdemes mihamarabb tisztázni.

Tovább olvasom
Szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül

Szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül

2019.06.13.

Szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül? Egyszerű a válasz: Személyi kölcsön! Manapság már olyan ajánlatokat is lehet találni, amelyek kamatai megközelítik egy ingatlanfedezetű hitelét. Mindenkinek érdemes elgondolkodnia azon, hogy ezek közül választ.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával