Hogyan indíthatom el a hitel igénylést online?

Kényelmesen és gyorsan, akár otthonról is az e-LAK felületén. Az online hitelügyintézést megkeresheted új vagy használt ingatlan vásárlásakor, illetve szabad felhasználású jelzáloghitel esetén is. amennyiben annak az ingatlannak a tulajdonosa vagy, amelyet fedezetként bevonnátok a hitelbe úgy adósként és adós társként is jelentkezhetsz online hitelkérelemért. további kamat támogatott lakáshiteleket sajnos nem tudsz online igényelni. itt azonban kérheted az OTP től a visszahívást, így az általad megadott időben hív fel téged az OTP munkatársa. ha így igényelsz hitelt de egyrészt nem kell kimozdulnod otthonról, másrészt azon sem kell izgulnod hogy nem érsz oda a bank nyitvatartási idejében. A dokumentumok hitelesítéséhez az AVDH felületet és az ügyfélkaput kell használnod, az így kapott pdf formátumú formanyomtatványokat kitöltve, aláírva scannelve, vagy fotózva is visszaküldheted. a már korábban említett hitelfelvétellel kapcsolatos díjakat (mint az értékbecslés díja, vagy a tulajdoni lap lekérésének díja) otthonról, akár netbankon keresztül elutasítható az ügyintézés alatt. Személyesen elég lesz a szerződés aláírásához besétálnod a bankba, ekkor minden aláírt dokumentum eredeti példányát is vinned kell magaddal.

Ha szeretnéd a személyes ügyintézést, de a bankba nem szeretnél bemenni akkor kérheted a mobilbankár szolgáltatást is az OTP-től, melynek során az OTP egyik szakértő munkatársa az otthonotokba személyesen ellátogatva nyújt információt és válaszol kérdéseitekre a hitel felvétellel kapcsolatban. Ezt szabad felhasználású jelzáloghitel és lakáscélú hitel esetén is kérheted akkor, ha az igényelt összeg minimum tízmillió forint.

Valószínűleg kétszer fogtok találkozni a mobilbankárral, az első alkalommal egyeztettek, a második találkozón pedig a papírok kitöltésében segít majd neked.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Van-e extra feltétele a személyi kölcsönnek?

Van-e extra feltétele a személyi kölcsönnek?

2018.06.08.

Személyi kölcsönnek a feltételeiről beszéljünk, természetes ezt már többször megtettük, ennek ellenére még mindig felmerül a fenti kérdés, azaz hogy van-e valamilyen extra feltétele, illetve buktatója az igénylésnek, ezért összefoglaljuk, hogy mit is kell tudni erről a témáról.

Tovább olvasom
Milyen feltételekkel vehetünk fel lakáshitelt határozott idejű munkaszerződéssel?

Milyen feltételekkel vehetünk fel lakáshitelt határozott idejű munkaszerződéssel?

2021.04.16.

Ha lakáshitelt szeretnénk igényelni, akkor a pénzintézetek elsősorban a jövedelmünket veszik alapul a hitelbírálatoknál. Ez a folyamatos, bejelentett, határozatlan idejű szerződéseknél könnyen bemutatható. Mi a helyzet akkor, ha valaki határozott idejű munkaszerződéssel szeretne mégis lakáshitelhez jutni?

Tovább olvasom
Mekkora törlesztőrészletre számíthatunk 1 millió forint gyorskölcsönnél?

Mekkora törlesztőrészletre számíthatunk 1 millió forint gyorskölcsönnél?

2023.10.13.

A gyorskölcsön az egyik legnépszerűbb formája a váratlanul felmerülő pénzzavar megoldásának. De mekkora törlesztőrészletre számíthatunk 1 millió forint gyorskölcsönnél? Milyen futamidőt válasszunk? Melyik bankot válasszuk? Milyen gyorsan kapjuk meg a kölcsönt? Választ adunk minden felmerülő kérdésre.

Tovább olvasom
Lakáshitel önerő – mekkora összegre lesz szükségem?

Lakáshitel önerő – mekkora összegre lesz szükségem?

2019.03.25.

Amikor az otthonodat szeretnéd megvásárolni, de nem áll a rendelkezésedre elegendő pénz, akkor hitelt veszel fel; ez gyakorlatilag evidens. Tudnod kell azonban, hogy a lakáshitel önerő nélkül nem tudod megigényelni. Mindenképp szükséged lesz egy bizonyos összegre, ha egy bankhoz fordulsz, ez pedig az úgynevezett JTM szabályozás miatt van így.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával