Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Ints búcsút az átutalási díjaknak az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomagjával!

2023.11.24.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2023. november 24. 14:54

Az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag egy új mérföldkő a pénzügyekben. Ezzel a számlacsomaggal végre búcsút mondhatunk az átutalási díjaknak, és könnyedén kezelhetjük pénzügyeinket a mindennapokban. Utánajártunk, hogy miért érdemes megfontolnod ezt a számlaváltozatot, és hogyan segíthet az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag a pénzügyi terveid megvalósításában.

Ints búcsút az átutalási díjaknak az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomagjával!

Az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag: búcsú az átutalási díjaknak!

Az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag a bankolás egyszerűsítéséről szól.

A legtöbb bank átutalási díjat számol fel, amikor saját számládról más bankba vagy külföldi számlára utalsz pénzt. Ezek a díjak gyorsan összeadódnak, és jelentősen megterhelhetik pénztárcádat. Az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag azonban egészen más irányba halad.

Ebben a számlacsomagban az átutalási díjat gyakorlatilag elfelejtheted.

Az UniCredit ezzel a termékkel lehetővé teszi számodra, hogy ingyenesen utalj pénzt más bankok számláira valamint külföldi számlákra is, így szinte az összes pénzügyi tranzakciót díjmentesen végezheted el.

Ez rendkívül költséghatékony lehet, ha rendszeresen utalsz pénzt családtagoknak vagy barátoknak, vagy ha külföldi ügyeket intézel.

Az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag előnye, hogy lehetőséget nyújt arra, hogy egyszerűen és kényelmesen kezeld pénzügyeit a mobilalkalmazáson keresztül.

A mobilalkalmazás segítségével ellenőrizheted számláidat, átutalásokat indíthatsz, megnézheted a tranzakcióidat, és még sok mást is megtehetsz. Így nem kell a bankfiókba menned, vagy hosszú telefonhívásokat bonyolítanod, hogy elvégezd a pénzügyeidet.

Az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag tehát több szempontból is vonzó lehet.

Először is, a díjmentes átutalási lehetőségnek köszönhetően jelentős megtakarításokat érhetsz el.

Másodszor, a mobilalkalmazás segítségével könnyedén kezelheted pénzügyeit, bárhonnan és bármikor.

Ha szeretnél búcsút mondani az átutalási díjnak, és leegyszerűsítenéd a pénzügyeid kezelését, érdemes megfontolnod az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomagot.

Mitől ennyire jó az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag?

Az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag több előnyt kínál a havi rendszeres jövedelemmel rendelkező ügyfelek számára.

Ezek közé tartozik a díjmentes utalási lehetőség is.

A számlacsomag használatakor a bankon belüli és bankon kívüli, elektronikusan indított átutalások díjmentesek.

Ez azt jelenti, hogy korlátlan számban utalhatsz pénzt más magyar bankokba, valamint bármely EGT tagállamban lévő bankszámlára, akár azonnali, akár hagyományos átutalási módot választasz.

A díjmentesség az UniCredit mobilalkalmazásán (UniCredit mBanking) és az eBanking rendszerekben kezdeményezett átutalásokra vonatkozik.

A díjmentes utalási lehetőség jelentős megtakarítást jelenthet azoknak az ügyfeleknek, akik rendszeresen utalnak pénzt más bankszámlákra.

Ha szeretnéd élvezni a díjmentes utalási lehetőséget, akkor érdemes megfontolnod az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag igénylését.

UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomagról az ingyenes utalás azonnal történik

Az Akölcsön pénzügyi szakértői arra hívják fel a figyelmet, hogy az UniCredit Banknál is működik az AFR.

De mi az az Azonnali Fizetési Rendszer? Az Azonnali Fizetési Rendszerrel (AFR) történő utalás olyan, mintha készpénzt adnánk át. Az utalásunk néhány másodpercen belül megérkezhet.

A mindenki által csak azonnali utalásnak nevezett szolgáltatás egy igazi huszonegyedik századi megoldás. Az elindított utalás ugyanis öt másodpercen belül megérkezik a fogadó bankszámlaszámára. Vagyis azonnal.

Ez a pénzügyi megoldás sok esetben jöhet jól. Hiszen egy nagyobb vásárlásnál nem kell készpénzt vinni, vagy a másik félnek az utalásra várni.

Bár az azonnali utalás jelenleg csak 10 millió forint alatt működik, a Magyar Nemzeti Bank további fejlesztéseket ígér az elkövetkező években.

A rendszer nagy előnye, hogy a hét minden napján, a nap 24 órájában működik. Nem csak munkanapokon munkaidőben. Éjszaka és hétvégén is lehet azonnal utalni. Akár ünnepnapokon is.

Az azonnali utalás elektronikusan indítható és fogadható, két magyarországi bankszámla között, forintban.

Ingyenes elektronikus utalás bárhova. És azonnal ott lesz a pénzed. Azonnal ott lesz, és te nem fizetsz érte. Ints búcsút az átutalási díjaknak az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomagjával! Mert miért is ne.

Összefoglalás

Az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag egy új pénzügyi megoldás, amely lehetővé teszi az átutalási díjak nélküli bankolást. Ez a csomag különösen előnyös lehet azoknak, akik rendszeresen utalnak pénzt belföldön vagy külföldre. Az átutalások díjmentesek, mind a bankon belüli, mind a bankon kívüli tranzakciók esetén, beleértve az EGT tagállamaiba történő utalásokat is.

Az UniCredit Mobil Aktív Plusz számlacsomag használata egyszerű és kényelmes, hiszen a banki ügyeket a mobilalkalmazáson keresztül lehet intézni. Ez magában foglalja többek között a számlaellenőrzést, átutalások indítását és a tranzakciók megtekintését is. Ezáltal nem szükséges a bankfiókba menni vagy hosszú telefonhívásokat bonyolítani.

Összességében ez a számlacsomag jelentős megtakarításokat kínál az átutalási díjak megszüntetésével és a pénzügyek kényelmes, mobilalapú kezelési lehetőségével.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

K&H kiemelt személyi kölcsön

THM

15,4% - 16,9%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

1.500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Miben tér el a forint alapú bankszámla és a devizaszámla?

Miben tér el a forint alapú bankszámla és a devizaszámla?

2023.03.07.

A forint alapú bankszámla és a devizaszámla között számos különbség van a pénznemen túl is – az alábbiakban ezekkel ismerkedhetsz meg.

Tovább olvasom
SWIFT kód, IBAN szám, BIC kód: minden részletet bemutatunk, és elmagyarázunk bankonként

SWIFT kód, IBAN szám, BIC kód: minden részletet bemutatunk, és elmagyarázunk bankonként

2023.07.13.

SWIFT kódra, BIC kódra és IBAN számlaszámra külföldi utalásoknál van szükség. Ismernünk kell ezeket az azonosítókat, és azt is tudnunk kell, ha szükség van rájuk, hol találjuk meg őket. Röviden és érthetően a nemzetközi bankszámla azonosítókról.

Tovább olvasom
Tudj meg mindent az Erste Bank George Számlájáról!

Tudj meg mindent az Erste Bank George Számlájáról!

2022.03.01.

Bankolj szabadon! Az Erste Banknál megteheted. Az Erste Bank George Számlája egy igazi kuriózum. Kiszámítható, alkalmazkodik hozzánk, és még egyedi kártyánk is lehet. Utánajártunk ennek a különlegességnek. Tudj meg mindent az Erste Bank George számlájáról!

Tovább olvasom
Diákhitel számla vagy hagyományos diákszámla: melyik a pénztárcabarát választás?

Diákhitel számla vagy hagyományos diákszámla: melyik a pénztárcabarát választás?

2023.10.05.

Két nagyon hasonló számlatípus. De melyiket válasszuk? Diákhitel számla vagy hagyományos diákszámla? Melyik lehet olcsóbb? Melyik a jobb választás? És főleg: mi alapján válasszunk? Szakértőink megválaszolnak minden felmerülő kérdést.

Tovább olvasom