Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Minden esetben a támogatott vállalkozói hitelt érdemes választani?

2021.09.19.

Nem, nem ilyen egyszerű a helyzet. Előfordulhat, hogy államilag támogatott kölcsön drágább, mint egy piaci ajánlat. Ez azért fordulhat elő, mert a támogatás célja sokszor nem az olcsóbb termék, hanem az, hogy az adott termék olyan vállalkozások számára is elérhető legyen, amelyek a piaci viszonyok között nem jutnának megfelelő kölcsönhöz.

Tovább olvasom

Csak forintban lehet felvenni ilyen kölcsönt?

2021.09.19.

Nem, nemcsak forint alapú kölcsönök léteznek, hanem devizahitelek is. A vállalkozás helyzetétől, bevételének összetételétől függhet az, hogy mely típusú hitelt érdemes választani.

Tovább olvasom

Szükség van fedezetre a vállalkozói hitelnél?

2021.09.19.

Vannak olyan termékek, amelyeknél igen. Ezeknél a hitel biztosítéka az adós valamely ingó, vagy ingatlan tulajdona. Akadnak fedezet nélküli vállalkozói kölcsönök is, ezeknél az adós havi bevétele a biztosíték.

Tovább olvasom

Mik azok a támogatott vállalkozói hitelek?

2021.09.19.

Ez az állami segítséget jelenti. Az állam a vállalkozások számára elérhető hiteleket igyekszik kedvezményessé tenni, s ennek érdekében többféle programot is szervez és tart fenn. Az állami támogatás legjellemzőbb formája a kamattámogatás, de más típusú kedvezmény is létezik.

Tovább olvasom

Milyen vállalkozói kölcsönt érdemes igényelni?

2021.09.19.

Érdemes a kérdést alaposan körüljárni és átgondoltan dönteni. Például nem mindegy, hogy vállalkozásunk épp milyen szakaszban van, illetve mit szeretnénk kezdeni a jövőben üzletünkkel, milyen célokat akarunk megvalósítani. Csak úgy tudunk megfelelő vállalkozói hitelt választani, ha letisztázzuk a legfontosabb kérdéseket. Egy vállalkozói hitel felvétele komoly körültekintést igényel, hiszen hosszú időre meghatározhatja egy cég pénzügyi helyzetét, […]

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával