Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Lehet online személyi kölcsönt igényelni az UniCredit Banktól?

2022.11.14.

Igen. Az UniCredit Bank lehetővé teszi, hogy online is igényelhessünk személyi kölcsönt.

Tovább olvasom

Mik az Unicredit személyi kölcsön előnyei?

2022.11.14.

Az UniCredit személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül, egyszerűen igényelhető, és gyorsan elérhető. A kapott összeg pedig szabadon felhasználható.

Tovább olvasom

Mire lehet felhasználni az Unicredit személyi kölcsönt?

2022.11.14.

Az UniCredit személyi kölcsöne bármilyen célra felhasználható. Az UniCredit Bank személyi kölcsön egy szabad felhasználású hitel.

Tovább olvasom

Hogy találhatom meg a legjobb UniCredit hitelt?

2022.10.25.

A legjobb UniCredit hitelt legegyszerűbben hitelkalkulátor segítségével található meg. Az UniCredit hitelkalkulátor felsorolja az elérhető konstrukciókat, így könnyen és gyorsan kiválasztható a legkedvezőbb hitel.

Tovább olvasom

Mire használható fel az UniCredit Babaváró hitel?

2022.10.25.

Az UniCredit Babaváró hitel egy támogatott, szabad felhasználású hitel, ami bármire elkölthető. Felhasználható ingatlan vásárlásra vagy felújításra, autóvásárlásra, bútorvásárlásra vagy bármilyen egyéb kiadás fedezésére. Az UniCredit Babaváró hitel úgy működik, mint egy UniCredit személyi kölcsön.

Tovább olvasom

UniCredit szabad felhasználású jelzáloghitelt vagy az UniCredit személyi kölcsönt érdemes igényelni?

2022.10.25.

Mivel két szabad felhasználású hiteltermékről van szó, azt kell megvizsgálni, hogy melyik előnyösebb a cél eléréséhez. A szabad felhasználású jelzáloghitel általában alacsonyabb kamatozású, de néhány nap helyett három hét az elbírálás ideje, és az ingatlanfedezet miatt plusz költségei is vannak.

Tovább olvasom

Miért utasíthatják el az UniCredit személyi kölcsön igénylést?

2022.10.25.

Az UniCredit Bank nem fogadja be az igénylést, ha az igénylő nem tud igazolni telefonos elérhetőséget. Az érvénytelen, lejárt személyazonosító okmány is kizáró ok. Az állandó bejelentett magyarországi lakcím is kötelező az igényléshez. Az igénylő nem szerepelhet a KHR negatív adóslistáján.

Tovább olvasom

Van online hiteligényelés az UniCredit Banknál?

2022.10.25.

Igen, van. Az UniCredit Bank lehetővé teszi az igénylőknek, hogy a személyi kölcsön igénylését online bonyolítsa le.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Mekkora összeget lehet maximum igényelni a Fix Kamat személyi kölcsön termékben?

2021.09.19.

A hitelösszeg minimum 300 000 forint, az igényelhető kölcsön felső határa pedig 12 millió forint. A hitel szabadon felhasználható.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával