Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Hogyan igényelhetek szabad felhasználású vállalkozói hitelt?

2024.05.02.

A szabad felhasználású vállalkozói hitelek igényléséhez be kell nyújtani a hiteligénylést a kiválasztott banknál. A bank el fogja bírálni a hiteligénylést, és ha minden rendben van, akkor folyósítja a hitelt.

Tovább olvasom

Milyen feltételeknek kell megfelelni a hitel igényléséhez?

2024.05.02.

A szabad felhasználású vállalkozói hitelek igénylésének általános feltételei a következők: A vállalkozásnak minimum 1 éves működési múlttal kell rendelkeznie. A vállalkozásnak jó pénzügyi mutatókkal kell rendelkeznie. A vállalkozásnak nem lehetnek lejárt tartozásai. A vállalkozásnak fedezetet kell tudnia nyújtani a hitelnek (ingatlan, kezesség, stb.).

Tovább olvasom

Mennyi lehet a futamidő?

2024.05.02.

A szabad felhasználású vállalkozói hitelek futamideje többnyire 1 és 10 év között van, de egyes bankok akár 20 éves futamidőt is kínálnak. A futamidő megválasztásakor fontos figyelembe venni a vállalkozás bevételeit, és a hiteltörlesztésre fordítható összeget.

Tovább olvasom

Mennyi a kamat?

2024.05.02.

A szabad felhasználású vállalkozói hitelek kamata is változó, és függ a hitelösszegtől, a futamidőtől, a banktól és a vállalkozás hitelképességétől. Kamattámogatott hitelek esetében alacsonyabb kamat is elérhető.

Tovább olvasom

Mennyi hitelt igényelhetek?

2024.05.02.

A szabad felhasználású vállalkozói hitelek maximális összege bankonként és hiteltermékenként eltérő lehet. Általában 10 millió forinttól akár 100 millió forintig is terjedhet a hitelösszeg, de a bankok figyelembe veszik a vállalkozás árbevételét, nyereségességét és hitelképességét is a hitelösszeg meghatározásakor.

Tovább olvasom

Mi az a szabad felhasználású vállalkozói hitel?

2024.05.02.

A szabad felhasználású vállalkozói hitel egy olyan hiteltermék, amelyet bármilyen vállalkozási célra igénybe lehet venni. Ez azt jelenti, hogy a hitelösszeget nem kell egy adott beruházásra vagy projekt finanszírozására fordítani, hanem szabadon felhasználható a vállalkozás működési költségeinek fedezésére, készletbeszerzésre, bérek kifizetésére, vagy akár adósságok visszafizetésére is.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával