Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Milyen felújítási anyagokra használható fel az otthonfelújítási támogatás?

2024.05.30.

A támogatás számos felújítási anyagra felhasználható, többek között: Hőszigetelő anyagok: üveggyapot, kőzetgyapot, EPS grafit szigetelés, XPS szigetelés Nyílászárók: műanyag nyílászárók, fa nyílászárók, alumínium nyílászárók Fűtési rendszerek: gázkazánok, kondenzációs kazánok, hőmérsékletszabályozók

Tovább olvasom

Hogyan lehet igényelni az otthonfelújítási támogatás?

2024.05.30.

Az otthonfelújítási támogatás 2024. június 3-tól igényelhető a kereskedelmi bankok MFB Pont Plusz helyszínein. A benyújtáshoz szükséges a kérelem benyújtása és a szükséges dokumentumok csatolása.

Tovább olvasom

Milyen munkákra fordítható az otthonfelújítási támogatás?

2024.05.30.

Épület külső szigetelése Épület külső nyílászáróinak cseréje Fűtési rendszer korszerűsítése Melegvíz-rendszer korszerűsítése Fontos, hogy a munkák energetikai korszerűsítést is eredményezzenek.

Tovább olvasom

Mennyi a támogatás összege?

2024.05.30.

Az otthonfelújítási támogatás összege maximum 6 000 000 forint, ami vissza nem térítendő támogatás és kamatmentes hitel formájában.

Tovább olvasom

Kik igényelhetik a támogatást?

2024.05.30.

A támogatás nem feltételhez kötött gyermekekhez, egyedülállók, élettársi kapcsolatban vagy házasságban élők is igényelhetik. Az igénylőnek legalább 18 évesnek kell lennie. Fontos, hogy az igénylőnek legalább 1 éves folyamatos TB jogviszonnyal kell rendelkeznie. A benyújtáskor magyarországi lakóhellyel kell rendelkezni.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával