Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Milyen az igazán kedvező hitel? Mi az az akciós hitel?

2022.05.23.

Akciós hitel esetén a pénzintézetek kamat és díjkedvezményt adhatnak. Ezzel alacsonyabb törlesztőrészlet és alacsonyabb teljes visszafizetendő összeg mellett igényelhető a hitel. Az is előfordul, hogy hiteligényléskor a bank akciós számlacsomagot ajánl fel az igénylőnek.

Tovább olvasom

Milyen dokumentum kell a fix kamatozású személyi kölcsön igényléséhez?

2022.05.23.

Fix kamatozású személyi kölcsön igényléséhez személyi igazolványt, lakcímkártyát és jövedelemigazolást kell benyújtani. Alkalmazottnak még munkáltatói igazolás, nyugdíjasoknak nyugdíjszelvény, vállalkozóknak NAV jövedelemigazolás szükséges. A pénzintézetek eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt fontos a tájékozódás a szükséges dokumentumokról.

Tovább olvasom

Mi az online hitel igénylésének menete?

2022.05.23.

Rendelkezni kell a szükséges dokumentumokkal. Munkáltatói igazolással, bankszámlakivonattal, személyazonosító okmánnyal és lakcímkártyával, és telefonszámlával. Ezt követően a bank weboldalán lehet benyújtani az igénylést, majd egy azonosítás következik. Ezután a dokumentumok feltöltése következik. A hitelbírálat után pedig megtörténik a folyósítás.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

MKB Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel általános tudnivalók

2022.04.01.

Az MKB Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelről fontos tudnivalók Hitelösszeg: 500.000 – 7.000.000 Ft között igényelhető Futamidő: 12 – 84 hó Legalább nettó 350 000 forintos havi jövedelem szükséges Elvárt minimum 6 hónapos folyamatos munkaviszony, vagy 1 éves vállalkozói múlt MKB Bank forint fizetési számla megléte vagy havidíjmentes MKB Belépő J lakossági fizetési számlacsomag nyitása szükséges. […]

Tovább olvasom

A hiteligénylő jövedelmi helyzetének igazolás

2019.10.30.

Alkalmazottak esetében: Munkáltatói igazolás (MKB Bankos vagy azzal megegyező tartalmú formanyomtatványon). A jövedelemigazolás kiváltható az elmúlt 3 hónap lakossági fizetési számla kivonatával, amelyeken 3 havi beazonosítható munkabér jóváírás látszódik. Vállalkozók esetében: NAV által kiállított jövedelemigazolás és NAV adóigazolás Nyugdíjasok esetében: NYUFIG éves igazolás; 65 év alatti nyugdíjasok esetén szükséges a nyugdíj határozat bemutatása is

Tovább olvasom

Igénylés minimum feltételei

2019.10.30.

magyar állampolgársággal rendelkező természetes személy esetén személyi igazolvány vagy jogosítvány vagy útlevél és lakcímet igazoló hatósági igazolvány. magyar állampolgársággal nem rendelkező természetes személy esetén érvényes személyi igazolvány; és – ha ennek kiállítási dátuma óta eltelt idő kevesebb, mint 4 év: állandó tartózkodási kártya; vagy hatósági bizonyítvány, amely igazolja, hogy legalább 4 éve Magyarországon tartózkodik, vagy […]

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával