Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Hogy kell igényelni a lakásfelújítási támogatást?

2021.09.19.

A támogatást az Magyar Államkincstár nyújtja. Számlák és vállalkozói szerződések benyújtásával lehet igényelni.

Tovább olvasom

Mekkora a maximális támogatás?

2021.09.19.

A támogatás maximális összege 3 millió forint. Ez azt jelenti, hogy egy 6 millió forintos felújításnak a felét az állam kifizeti helyettünk.

Tovább olvasom

Válás után igénybe lehet venni a támogatást?

2021.09.19.

Igen. Egyedülálló szülőként is igényelhető. Fontos tudni, hogy ha a gyerekek mindkét szülőnél élnek, akkor csak a támogatás fele jár. A teljes támogatást az egyik szülő akkor veheti igénybe, ha a másik szülő lemond a támogatásról.

Tovább olvasom

A felújítás mekkora részét fizeti az állam?

2021.09.19.

A lakásfelújítási támogatás mértéke a felújításra fordított összeg 50%-a.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával