Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Hogyan igényelhetek lakásfelújítási személyi kölcsönt?

2024.04.10.

A lakásfelújítási személyi kölcsönt online vagy bankfiókban is igényelheted. A bankok az alábbi dokumentumokat kérhetik a hitelbírálathoz: Személyi igazolvány Lakcímkártya Jövedelemigazolás Munkáltatói igazolás Bankszámlakivonat

Tovább olvasom

Milyen kamattal igényelhető lakásfelújítási személyi kölcsön?

2024.04.10.

A lakásfelújítási személyi kölcsön kamata a bankok aktuális ajánlataitól függően változik, de jellemzően a piaci kölcsönök kamatszintje körül mozog.

Tovább olvasom

Mennyi lakásfelújítási személyi kölcsönt igényelhetek?

2024.04.10.

A lakásfelújítási személyi kölcsön maximális összege bankonként eltérő, de akár 10 millió forint felett is igényelhető. A pontos összeg függ a jövedelmedtől, a meglévő hiteleidtől, és a bank hitelbírálati politikájától.

Tovább olvasom

Mi az a lakásfelújítási személyi kölcsön?

2024.04.10.

A lakásfelújítási személyi kölcsön egy szabad felhasználású kölcsön, amellyel lakásfelújítási munkálatok finanszírozhatók. A kölcsön igényléséhez nem kell önerővel rendelkezni, és a futamideje rugalmasan alakítható.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Költhetem más házára a lakásfelújítási személyi kölcsönt, amit felveszek?

2021.09.18.

Igen. Minden személyi kölcsön, így a lakásfelújítási személyi kölcsön is szabad felhasználású. A szabad felhasználás azt jelenti, hogy korlátozás nélkül elkölthető, és a felhasználását nem kell számlákkal igazolni.

Tovább olvasom

Van már két hitel a lakáson. Felvehetek még kölcsönt?

2021.09.18.

Újabb hitelfelvétel esetén a bank vizsgálni fogja, hogy a törlesztőrészlet belefér-e a jövedelmedbe. A jövedelmed terhelhetőségét a JTM (jövedelemarányos törlesztési mutató) határozza meg. Ez 600 ezer forint havi nettó jövedelemig a jövedelmünk ötven százalékát engedi beterhelni, 600 ezer forint felett pedig a hatvan százalékát.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával