Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Mitől lesz alacsony kamata egy hitelnek?

2022.04.28.

Több oka is lehet annak, hogy egy hitel kamata alacsony. Magas havi nettó jövedelem esetén például alacsony kamatú személyi kölcsönt kaphatunk, de az is előfordul, hogy a bank egy akció keretében csökkenti a személyi kölcsön kamatát.

Tovább olvasom

Mekkora összeg igényelhető alacsony kamatra?

2022.04.28.

Alacsony kamatra akár 10 millió forint személyi kölcsön is igényelhető.

Tovább olvasom

Milyen dokumentumok kellenek az alacsony kamatú hitelhez?

2022.04.28.

Alacsony kamatú személyi kölcsönhöz ugyanúgy személyazonosító okmányra, lakcímkártyára és jövedelemigazolásra van szükség, mint a magasabb kamatú személyi kölcsönhöz. A pénzintézetek eltérő hitelezési gyakorlata miatt ajánlott, hogy hitelfelvétel előtt tájékozódjunk a szükséges dokumentumokról.

Tovább olvasom

Van extra költsége, ha alacsony kamatú hitelt szeretnék?

2022.04.28.

Nincs. Az alacsony kamatú személyi kölcsönnek ugyanazok a költségei, mint egy magasabb kamatú személyi kölcsönnek.

Tovább olvasom

Kell fedezet alacsony kamatú hitelhez?

2022.04.28.

Nem. Alacsony kamatú személyi kölcsön igényléséhez nem lesz szükség ingatlanfedezetre.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával