Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

20 millió forint folyószámlahitelt szeretnék. Fogok ennyit kapni?

2021.09.19.

A pénzintézetek a vállalkozói folyószámlahitelt a hitelbírálat függvényében nyújtják. Néhány százezer forinttól akár száz millió forintig is adhatnak hitelt.

Tovább olvasom

Elromlott a traktorom. Meg kellene szerelni. Jó erre a folyószámlahitel?

2021.09.19.

A vállalkozói folyószámlahitel szabad felhasználású. Traktor javítására is fordítható.

Tovább olvasom

Mikor jár le a vállalkozói folyószámlahitel?

2021.09.19.

A pénzintézetek a vállalkozói folyószámlahitel általában egy évre nyújtják. Ez azonban szükség esetén meghosszabbítható.

Tovább olvasom

Mennyi a költsége egy vállalkozói folyószámlahitelnek?

2021.09.19.

A vállalkozói folyószámlahitel költsége a kamat, amelyet a bank naponta számol a fennálló tartozásra, az igénybe vett hitelösszeg után. Vannak más költségek, díjak is, például a kezelési költség vagy rendelkezésre állási díj.

Tovább olvasom

Mire használhatom fel a folyószámlahitelemet?

2021.09.19.

A vállalkozói folyószámlahitel korlátozás nélkül, bármire felhasználható. A folyószámlahitel egy szabad felhasználású hitelfajta.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával