Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Hogyan lehet csoportos életbiztosítást kötni?

2024.05.22.

A csoportban kötött életbiztosítást a vállalat vagy intézmény köti meg a biztosítónál. A biztosítás feltételeit a vállalat vagy intézmény és a biztosító közösen határozza meg.

Tovább olvasom

Milyen kockázatokat fedez a csoportos életbiztosítás?

2024.05.22.

A csoportban kötött életbiztosítás általában halál esetén fizet. Bizonyos esetekben azonban más kockázatok is fedezetbe vehetők, például a munkaképtelenség vagy a baleset.  

Tovább olvasom

Milyen előnyei vannak a csoportos életbiztosításnak?

2024.05.22.

Olcsóbb, mint az egyéni életbiztosítás. Könnyebben elérhető, mint az egyéni életbiztosítás. A biztosító gyakran kedvezményes feltételeket kínál a csoportos biztosítással rendelkező vállalatok vagy intézmények számára.

Tovább olvasom

Ki jogosult csoportos életbiztosításra?

2024.05.22.

A csoportban kötött életbiztosításra a vállalat munkavállalói jogosultak, akik megfelelnek a biztosító által meghatározott feltételeknek. Ezek a feltételek általában a következők: A biztosítottnak legalább 18 évesnek kell lennie. A biztosítottnak jó egészségi állapotban kell lennie.

Tovább olvasom

Mi a csoportos életbiztosítás?

2024.05.22.

A csoportban kötött életbiztosítás egy olyan biztosítási termék, amelyben egy vállalat vagy intézmény munkavállalói vagy tagjai önkéntesen vagy kötelezően részt vesznek. A biztosítás halál esetén fizet, de bizonyos esetekben más kockázatok, például a munkaképtelenség vagy a baleset is fedezet lehet.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával