Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

A nyílt vagy a zárt végű lízing a jobb?

2022.11.21.

Ez a vállalkozás döntésétől függ. Mindkettőnek van előnye. A vállalkozás célja dönti el, hogy melyiket érdemes választani.

Tovább olvasom

Ki a tulajdonosa az eszköznek a lízing alatt?

2022.11.21.

Lízing esetén az eszköz tulajdonosa a lízingbe adó cég, nem a lízingelő. A lízingelő a szerződés lejártakor lehet tulajdonosa az eszköznek.

Tovább olvasom

Mi az a lízing kalkulátor?

2022.11.21.

A lízing kalkulátor segít kiszámolni a lízing havi díját. Ehhez meg kell adni az eszköz nettó értékét, a futamidőt, az önerő és a maradványérték nagyságát.

Tovább olvasom

Autót lehet lízingelni?

2022.11.21.

Igen. Van autólízing is. De más eszközök is finanszírozhatók lízinggel.

Tovább olvasom

Miért jobb a lízing, mint a hitel?

2022.11.21.

A lízing díját a vállalkozás költségként elszámolhatja, és egyes esetekben az ÁFA is visszaigényelhető.

Tovább olvasom

Milyen lízingek vannak?

2022.11.21.

Van nyílt végű és zárt végű pénzügyi lízing.

Tovább olvasom

A lízing jelentése

2022.11.21.

A pénzügyi lízing egy speciális finanszírozási forma vállalkozásoknak és magánszemélyeknek. A lízingtárgyat a lízingcég megvásárolja, majd a lízingbe vevő rendelkezésére bocsátja díj ellenében.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával