Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Lehet online bankszámlát nyitni?

2023.09.08.

Igen. A CIB Bank lehetővé teszi az online számlanyitást. Akár egy szelfi segítségével is nyithatunk CIB számlacsomagot, akár húsz perc alatt is.

Tovább olvasom

Van egyszerű CIB számlacsomag?

2023.09.08.

Igen, van. CIB Alapszámla. Kedvező számlavezetési díj, elektronikus betéti kártya, kedvező készpénzfelvétel automatából. Azoknak, akik az egyszerűséget szeretik.

Tovább olvasom

Lehetséges CIB számlacsomagok mellé folyószámlahitelt igényelni?

2023.09.08.

Igen, lehet. Nincs akadálya. A CIB Bank számlacsomag mellé folyószámlahitel is igényelhető.

Tovább olvasom

Lehetséges CIB számlacsomagok mellé bankkártyát igényelni?

2023.09.08.

Igen, lehet. Ma már alapelvárás szinte minden ügyféltől, hogy a bankszámláján lévő összeget bankkártyával is felhasználhassa.

Tovább olvasom

Milyen CIB számlacsomagok vannak?

2023.09.08.

CIB ECO bankszámla, CIB ECO Plusz bankszámla, CIB ECO Parent bankszámla, CIB ECO ForYou bankszámla, CIB ECO Start bankszámla és CIB ECO FirstStep bankszámla, CIB Classic magánszámla, CIB Alapszámla.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával