Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Milyen költségekkel kell számolni egy bankszámlánál?

2021.09.19.

A bankok számlavezetési díjat, utalási díjat, készpénzfelvételi díjat, kártyadíjat, illetve az SMS- szolgáltatás díját szokták felszámolni. Hogy mennyibe kerül egy bankszámla, az sok mindentől függ, hiszen többféle csomag és számos kedvezmény is akad a piacon. A felsoroltak mellett másfajta költségek is terhelhetnek egy bankszámla tulajdonost, ugyanakkor ha akciós a szolgáltatás, több díjat is megúszhatunk.

Tovább olvasom

Hol lehet bankszámlát nyitni?

2021.09.19.

Bankszámlát bármely kereskedelmi banknál nyithatunk, és több bankszámlánk is lehet, akár különböző pénzintézeteknél is.

Tovább olvasom

Mi kell ahhoz, hogy bankszámát nyissunk?

2021.09.19.

Elsősorban egy személyi igazolványra és egy lakcímkártyára van szükségünk, ezeket mindenképpen kérik a számlanyitásnál. Ugyanakkor más, további dokumentumokra is szükség lehet.

Tovább olvasom

Hány éves kortól lehet bankszámlát nyitni?

2021.09.19.

Akár már 6 éves kortól is lehet, de 18 esztendős kor alatt a szülők beleegyezése is kell hozzá. Az első bankszámlát általában akkor szokás nyitni, ha az embernek van rendszeres jövedelme, vagy ha szükséges valamely más szolgáltatáshoz.

Tovább olvasom

Miért jön jól egy bankszámla?

2021.09.19.

A bankszámla az élet számos területén hasznos szolgáltatás, sőt sok helyen már elengedhetetlen. Ha dolgozunk, a bérünket az esetek többségében bankszámlára utalja a munkáltató. A kiadásaink jelentős része is bankszámlán keresztül bonyolódik. Fizethetjük csekkjeinket, a szolgáltatók beszedhetik a különböző díjakat, nem mellesleg bankkártyával ma már szinte mindenütt tudunk fizetni. Ha nem rendelkezünk bankszámlával, számos más […]

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával