Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Mi történik nemfizetés esetén?

2021.10.20.

Akkor a lízingcég elveheti az autót, amelyet elárvereznek. Emiatt is érdemes átgondoltan választani a különböző finanszírozási típusok között, és kiszámolni mekkora költséggel jár az adott lízing. 

Tovább olvasom

Milyen dokumentumok kellenek szerződéskötéshez?

2021.10.20.

Ez lízingcégenként változhat, de általában a következő dokumentumok kellenek: személyi igazolvány, vezetői és forgalmi engedély, törzskönyv, az autó technikai adatai és munkáltatói igazolás az állandó jövedelem igazolására.

Tovább olvasom

Mikor kerül a tulajdonomba a lízingelt autó?

2021.10.20.

A lízingszerződés lejártakor az autó maradványértéken megvásárolható. Akkor kerül a mi tulajdonunkba.

Tovább olvasom

Kell Cascot kötni lízing esetén?

2021.10.20.

Igen. A Casco megkötése kötelező, és nem mondható fel finanszírozás teljes futamideje alatt.

Tovább olvasom

Használt autót is lehet lízingelni?

2021.10.20.

Igen. Magánszemélytől vásárolt gépjárműre is lehet lízing-szerződést kötni. Jó tudni, hogy a lízingbeadók többségénél kötelező lesz az állapotfelmérés. 

Tovább olvasom

Mi a különbség az autóhitel és az autólízing között?

2021.10.20.

Autóhitel esetén nincs életkor megkötés az autóra, lízing esetén viszont a visszaigényelhető Áfa lehet vonzó egy vállalkozásnak.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával