fbpx

Személyi kölcsönre van szükséged? Bemutatjuk a Budapest Bank Prémium kölcsöneit!

2021.09.21.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 11:25

A Budapest Bank Magyarország egyik legnagyobb pénzintézete. Régóta áll a szolgálatunkban különböző termékeivel. A lakossági termékek közül is kiemelkednek a Prémium termékek. Megnéztük, hogy juthatunk ezek hozzá, és milyen feltételekkel.

Személyi kölcsönre van szükséged? Bemutatjuk a Budapest Bank Prémium kölcsöneit!

A Budapest Bank Prémium kölcsönei

Az ingatlanfedezetet nem igénylő, szabad felhasználású személyi kölcsönökhöz egyszerű hozzájutni, akár jelentős mértékű kamatkedvezménnyel is. Nyolcszázezer forinttól tízmillió forintig igényelhetjük, egy évtől hét évig terjedő futamidővel. A törlesztőrészleteket kényelmesen, egyszerűen, elektronikus úton tudjuk fizetni, akár csoportos beszedési megbízással, akár állandó átutalási megbízás megadásával. A Prémium kölcsön teljes hiteldíjmutatója 18,9%. Van azonban két Prémium kölcsön, ahol a THM csak 7,9%. Prémium250 Kölcsön Számlával minimum nettó 250 000 Ft és 399 999 Ft közötti jövedelemnél és ZO1 számlacsomag nyitásakor, és Prémium400 Kölcsön Számlával minimum nettó 400 000 Ft jövedelemtől és PP3 számlacsomag nyitásakor a teljes hiteldíj mutató csak 7,9% lesz.

Milyen feltételekkel igényelhetünk Budapest Bank Prémium kölcsönt?

Nagykorúnak kell lennünk, és nem szerepelhetünk a KHR-ben rossz adósként. Magyarországon kell élnünk, és magyar állampolgárnak kell lennünk. (külföldi állampolgár is igényelhet, magyar állampolgár társigénylő bevonásával) Legalább egy éve dolgoznunk kell, és ha vállalkozók vagyunk, a vállalkozásunknak is egy éve már működnie kell. 250.000-Ft havi nettó jövedelemmel kell rendelkeznünk. (Prémium400 Kölcsön Számlával igénylés esetén havi nettó 400.000-Ft-ot vár el a bank) Bankszámlával is kell rendelkeznünk, bármelyik hazai pénzintézetnél. Kell, hogy legyen telefonunk is. De hát kinek nincs? Szükség lesz még dokumentumok bemutatására is. Lássuk, milyenekre.

Szükséges dokumentumok

Személyi igazolványt és lakcímkártyát be kell mutatnunk. Bankszámlakivonat is kell, két előző havi. Ha még nincs két hónapja bankszámlánk, nem tudunk igényelni. Munkáltató igazolás is kell majd. A Budapest Bank által rendszeresített nyomtatványt kell kitölteni, nem jó, ha munkaadónk ad egyet. Ha nem akarunk a munkáltatói igazolással bajlódni, és a fizetésünk beazonosítható módon érkezik a számlánkra, az utolsó három havi bankszámlakivonat kiválthatja a munkáltatói igazolást. Vállalkozóként NAV jövedelemigazolást kell hoznunk, nyugdíjasként pedig éves NYUFIG igazolást.

A Budapest Bank Prémium kölcsöneit érdemes lehet igényelni. Egy professzionális pénzintézettől juthatunk szabadon felhasználható személyi kölcsönhöz. Akár nagyon kedvező kamattal.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

8,3%

Futamidő

12 hét

Hitelösszeg

50.000 Ft - 200.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

14,45%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Budapest Bank lakáshitelének – feltételek és követelmények

Budapest Bank lakáshitelének – feltételek és követelmények

2019.06.25.

Egy ingatlanvásárlási hitel felvétele talán a legbonyolultabb procedúra a hitelezés világában, hiszen számos dokumentumot kell beszerezni, és még több feltételnek és követelménynek kell megfelelni. Ha Te már átestél ezen, akkor tudod, mit jelent ez, ha viszont még nem, akkor érdemes lehet elolvasnod az alábbi cikkünket: megmutatjuk neked a követelményrendszert a Budapest Bank lakáshitelének feltételeit.

Tovább olvasom
Budapest Bank kölcsön, nálunk is megtalálható!

Budapest Bank kölcsön, nálunk is megtalálható!

2018.11.22.

Annak érdekében, hogy minél szélesebb választékot tudjunk mutatni a hozzánk látogatóknak kölcsönökből, igyekszünk bővíteni azon bankok listáját, ahol olyan hiteltermékeket lehet igényelni, amik számot tarthatnak az emberek érdeklődésére. A Budapest Bank kölcsön több konstrukciója elérhető oldalunkon, amivel megnöveljük az összehasonlítható hiteleink sorát, de röviden össze is foglaljuk, hogy mit lehet tudni róluk.

Tovább olvasom
Banki hitelt válogatottan, oldalunk segítségével

Banki hitelt válogatottan, oldalunk segítségével

2019.02.26.

A hitelfelvétel manapság már egyre egyszerűbb, hiszen minden pénzintézetnek van weboldala, ahol részletesen olvashatunk minden hitelkonstrukcióról. Ha valaki a legjobb banki hitelt szeretné megtalálni, akkor már arra sincs szükség, hogy egyenként végignézze az összes honlapot. Hiszen oldalunk segítségével pár kattintás alatt eljuthat a számára megfelelő kölcsönig.

Tovább olvasom
Új személyi kölcsön a Budapest Banktól!

Új személyi kölcsön a Budapest Banktól!

2020.05.25.

Személyi kölcsönre lenne szükséged, és hallottad, hogy év végéig kedvezményes THM-mel vehetsz fel fedezet nélküli hitelt gyakorlatilag az összes banknál? Ne kapkodd el a hitelfelvételt, hiszen 2021. január 1.-től a régi értékek állnak vissza, és ha rosszul választhatsz, igencsak sok pénzed bánhatja! Olvasd el előbb az alábbi cikket, mert ajánlunk Neked valamit: az új személyi kölcsönt a Budapest Banknál!

Tovább olvasom