fbpx
Hirdetés

Személyi kölcsönre van szükséged? Bemutatjuk a Budapest Bank Prémium kölcsöneit!

2021.09.21.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 11:25

A Budapest Bank Magyarország egyik legnagyobb pénzintézete. Régóta áll a szolgálatunkban különböző termékeivel. A lakossági termékek közül is kiemelkednek a Prémium termékek. Megnéztük, hogy juthatunk ezek hozzá, és milyen feltételekkel.

Személyi kölcsönre van szükséged? Bemutatjuk a Budapest Bank Prémium kölcsöneit!

A Budapest Bank Prémium kölcsönei

Az ingatlanfedezetet nem igénylő, szabad felhasználású személyi kölcsönökhöz egyszerű hozzájutni, akár jelentős mértékű kamatkedvezménnyel is. Nyolcszázezer forinttól tízmillió forintig igényelhetjük, egy évtől hét évig terjedő futamidővel. A törlesztőrészleteket kényelmesen, egyszerűen, elektronikus úton tudjuk fizetni, akár csoportos beszedési megbízással, akár állandó átutalási megbízás megadásával. A Prémium kölcsön teljes hiteldíjmutatója 18,9%. Van azonban két Prémium kölcsön, ahol a THM csak 7,9%. Prémium250 Kölcsön Számlával minimum nettó 250 000 Ft és 399 999 Ft közötti jövedelemnél és ZO1 számlacsomag nyitásakor, és Prémium400 Kölcsön Számlával minimum nettó 400 000 Ft jövedelemtől és PP3 számlacsomag nyitásakor a teljes hiteldíj mutató csak 7,9% lesz.

Milyen feltételekkel igényelhetünk Budapest Bank Prémium kölcsönt?

Nagykorúnak kell lennünk, és nem szerepelhetünk a KHR-ben rossz adósként. Magyarországon kell élnünk, és magyar állampolgárnak kell lennünk. (külföldi állampolgár is igényelhet, magyar állampolgár társigénylő bevonásával) Legalább egy éve dolgoznunk kell, és ha vállalkozók vagyunk, a vállalkozásunknak is egy éve már működnie kell. 250.000-Ft havi nettó jövedelemmel kell rendelkeznünk. (Prémium400 Kölcsön Számlával igénylés esetén havi nettó 400.000-Ft-ot vár el a bank) Bankszámlával is kell rendelkeznünk, bármelyik hazai pénzintézetnél. Kell, hogy legyen telefonunk is. De hát kinek nincs? Szükség lesz még dokumentumok bemutatására is. Lássuk, milyenekre.

Szükséges dokumentumok

Személyi igazolványt és lakcímkártyát be kell mutatnunk. Bankszámlakivonat is kell, két előző havi. Ha még nincs két hónapja bankszámlánk, nem tudunk igényelni. Munkáltató igazolás is kell majd. A Budapest Bank által rendszeresített nyomtatványt kell kitölteni, nem jó, ha munkaadónk ad egyet. Ha nem akarunk a munkáltatói igazolással bajlódni, és a fizetésünk beazonosítható módon érkezik a számlánkra, az utolsó három havi bankszámlakivonat kiválthatja a munkáltatói igazolást. Vállalkozóként NAV jövedelemigazolást kell hoznunk, nyugdíjasként pedig éves NYUFIG igazolást.

A Budapest Bank Prémium kölcsöneit érdemes lehet igényelni. Egy professzionális pénzintézettől juthatunk szabadon felhasználható személyi kölcsönhöz. Akár nagyon kedvező kamattal.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 21,00%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Budapest Bank hitel – milyen termékeket kínál a Budapest Bank?

Budapest Bank hitel – milyen termékeket kínál a Budapest Bank?

2019.02.04.

A hitelfelvétel manapság számos banknál lehetséges, azonban akadnak kiemelkedő szereplők a magyar pénzpiacon; ezek egyike a Budapest Bank. Attól függetlenül, hogy milyen típusú hitelkonstrukcióban gondolkodunk, a Budapest Bank hitel, amit érdemes górcső alá venni, hiszen rendkívül kedvező lehetőségeket tartogatnak a számunkra. 

Tovább olvasom
Budapest Bank személyi kölcsön, mit kell tudni?

Budapest Bank személyi kölcsön, mit kell tudni?

2018.10.08.

Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg hitelt szeretnél felvenni, és a személyi kölcsönök között nézelődsz. Nem csoda, hiszen ez az egyik legnépszerűbb hiteltípus, hiszen könnyen és gyorsan hozzáférhető, és hatalmas a választék belőle. Nálunk is számos bank ajánlatát találhatod meg, de most bővítjük a keretet a Budapest Bank személyi kölcsön termékeivel. Lássuk, mit kell tudni róluk!

Tovább olvasom
Személyi hitel – hogy tudom elindítani a kérelmemet az oldalon?

Személyi hitel – hogy tudom elindítani a kérelmemet az oldalon?

2019.02.21.

A személyi hitel, vagy más néven személyi kölcsön a legnépszerűbb hitelkonstrukció; manapság a legtöbb hitelkérelmet erre a termékre adják be az ügyfelek. Nem véletlenül, hiszen könnyedén és gyorsan hozzáférhető, a feltételei nem teljesíthetetlenek, a kamata pedig viszonylag alacsony.

Tovább olvasom
Budapest Bank Hitel Expressz terméke

Budapest Bank Hitel Expressz terméke

2019.10.14.

Manapság, ha kis összegű kölcsönre van szükséged, akkor számos termék közül választhatsz. Most megjelent egy új, az ilyen igényekre kifejlesztett konstrukció, a Budapest Bank Hitel Expressz terméke. Lássuk a részleteit!

Tovább olvasom