Hirdetés

Személyi kölcsönre van szükséged? Bemutatjuk a Budapest Bank Prémium kölcsöneit!

2021.09.21.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 11:25

A Budapest Bank Magyarország egyik legnagyobb pénzintézete. Régóta áll a szolgálatunkban különböző termékeivel. A lakossági termékek közül is kiemelkednek a Prémium termékek. Megnéztük, hogy juthatunk ezek hozzá, és milyen feltételekkel.

Személyi kölcsönre van szükséged? Bemutatjuk a Budapest Bank Prémium kölcsöneit!

A Budapest Bank Prémium kölcsönei

Az ingatlanfedezetet nem igénylő, szabad felhasználású személyi kölcsönökhöz egyszerű hozzájutni, akár jelentős mértékű kamatkedvezménnyel is. Nyolcszázezer forinttól tízmillió forintig igényelhetjük, egy évtől hét évig terjedő futamidővel. A törlesztőrészleteket kényelmesen, egyszerűen, elektronikus úton tudjuk fizetni, akár csoportos beszedési megbízással, akár állandó átutalási megbízás megadásával. A Prémium kölcsön teljes hiteldíjmutatója 18,9%. Van azonban két Prémium kölcsön, ahol a THM csak 7,9%. Prémium250 Kölcsön Számlával minimum nettó 250 000 Ft és 399 999 Ft közötti jövedelemnél és ZO1 számlacsomag nyitásakor, és Prémium400 Kölcsön Számlával minimum nettó 400 000 Ft jövedelemtől és PP3 számlacsomag nyitásakor a teljes hiteldíj mutató csak 7,9% lesz.

Milyen feltételekkel igényelhetünk Budapest Bank Prémium kölcsönt?

Nagykorúnak kell lennünk, és nem szerepelhetünk a KHR-ben rossz adósként. Magyarországon kell élnünk, és magyar állampolgárnak kell lennünk. (külföldi állampolgár is igényelhet, magyar állampolgár társigénylő bevonásával) Legalább egy éve dolgoznunk kell, és ha vállalkozók vagyunk, a vállalkozásunknak is egy éve már működnie kell. 250.000-Ft havi nettó jövedelemmel kell rendelkeznünk. (Prémium400 Kölcsön Számlával igénylés esetén havi nettó 400.000-Ft-ot vár el a bank) Bankszámlával is kell rendelkeznünk, bármelyik hazai pénzintézetnél. Kell, hogy legyen telefonunk is. De hát kinek nincs? Szükség lesz még dokumentumok bemutatására is. Lássuk, milyenekre.

Szükséges dokumentumok

Személyi igazolványt és lakcímkártyát be kell mutatnunk. Bankszámlakivonat is kell, két előző havi. Ha még nincs két hónapja bankszámlánk, nem tudunk igényelni. Munkáltató igazolás is kell majd. A Budapest Bank által rendszeresített nyomtatványt kell kitölteni, nem jó, ha munkaadónk ad egyet. Ha nem akarunk a munkáltatói igazolással bajlódni, és a fizetésünk beazonosítható módon érkezik a számlánkra, az utolsó három havi bankszámlakivonat kiválthatja a munkáltatói igazolást. Vállalkozóként NAV jövedelemigazolást kell hoznunk, nyugdíjasként pedig éves NYUFIG igazolást.

A Budapest Bank Prémium kölcsöneit érdemes lehet igényelni. Egy professzionális pénzintézettől juthatunk szabadon felhasználható személyi kölcsönhöz. Akár nagyon kedvező kamattal.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Új személyi kölcsön a Budapest Banktól!

Új személyi kölcsön a Budapest Banktól!

2020.05.25.

Személyi kölcsönre lenne szükséged, és hallottad, hogy év végéig kedvezményes THM-mel vehetsz fel fedezet nélküli hitelt gyakorlatilag az összes banknál? Ne kapkodd el a hitelfelvételt, hiszen 2021. január 1.-től a régi értékek állnak vissza, és ha rosszul választhatsz, igencsak sok pénzed bánhatja! Olvasd el előbb az alábbi cikket, mert ajánlunk Neked valamit: az új személyi kölcsönt a Budapest Banknál!

Tovább olvasom
Budapest Bank személyi kölcsön, mit kell tudni?

Budapest Bank személyi kölcsön, mit kell tudni?

2018.10.08.

Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg hitelt szeretnél felvenni, és a személyi kölcsönök között nézelődsz. Nem csoda, hiszen ez az egyik legnépszerűbb hiteltípus, hiszen könnyen és gyorsan hozzáférhető, és hatalmas a választék belőle. Nálunk is számos bank ajánlatát találhatod meg, de most bővítjük a keretet a Budapest Bank személyi kölcsön termékeivel. Lássuk, mit kell tudni róluk!

Tovább olvasom
Budapest Bank kölcsön, nálunk is megtalálható!

Budapest Bank kölcsön, nálunk is megtalálható!

2018.11.22.

Annak érdekében, hogy minél szélesebb választékot tudjunk mutatni a hozzánk látogatóknak kölcsönökből, igyekszünk bővíteni azon bankok listáját, ahol olyan hiteltermékeket lehet igényelni, amik számot tarthatnak az emberek érdeklődésére. A Budapest Bank kölcsön több konstrukciója elérhető oldalunkon, amivel megnöveljük az összehasonlítható hiteleink sorát, de röviden össze is foglaljuk, hogy mit lehet tudni róluk.

Tovább olvasom
Bankfúzió: Mit kell tudniuk a Budapest Bank ügyfeleinek?

Bankfúzió: Mit kell tudniuk a Budapest Bank ügyfeleinek?

2022.03.16.

Nem túl gyakori Magyarországon a bankfúzió, de egy éven belül kettő biztosan lesz. Mindkettő a Magyar Bankholdinghoz köthető, és az elsőben a Budapest Bank és az MKB Bank fog egyesülni. Utánajártunk, hogy ügyfélként hogyan érinthet ez bennünket. Mutatjuk, hogy mit kell tudniuk erről a Budapest Bank ügyfeleinek. Kérdések és válaszok.

Tovább olvasom