Hirdetés

Személyi kölcsönök az MKB Banknál – ismerd meg a lehetőségeket!

2022.10.07.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. október 7. 09:12

Személyi kölcsönt az MKB Banknál is lehet igényelni, méghozzá rögtön kétféle változatban is; az alábbiakban ezeket mutatjuk be.

Személyi kölcsönök az MKB Banknál – ismerd meg a lehetőségeket!

A személyi kölcsönök az MKB Banknál is ugyanolyanok, mint más pénzintézeteknél, azaz szabadon felhasználható, fedezet nélküli, könnyen hozzáférhető hitelkonstrukciókról van szó, amelyeket kedvező kamatok mellett lehet igényelni, akár online is.

Az MKB Bank személyi kölcsöneinek kondíciói

Mint fentebb írtuk, a személyi kölcsönök az MKB Banknál alapvetően kétfélék: a bank kínál egy hagyományos, illetve egy minősített, fogyasztóbarát típust is.

A hagyományos MKB Személyi Kölcsön esetében a THM 10,6-26%, az igényelhető hitelösszeg 500 ezer és 10 millió forint közötti lehet, a futamidő pedig 12-84 hónapig, azaz egytől hét évig terjedhet.

Ezzel szemben az MKB Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel esetében a THM 16,3%, az igényelhető hitelösszeg 500 ezer és 7 millió forint között változhat, a futamidő pedig megegyezik az MKB Személyi Kölcsönével.

Érdemes azonban tudni, hogy az MKB Bank hagyományos személyi kölcsöneit tovább bonthatjuk; az ügyfelek rendelkezésére állnak a következő típusok is, melyek kondíciói nagy vonalakban megfeleltethetőek a fentebb részletezett MKB Személyi Kölcsönével, ám természetesen kisebb eltérések akadnak – főként a THM területén:

  • Mini és Mini Plus Személyi Kölcsön, THM 21-26%
  • Midi és Midi Plus Személyi Kölcsön, THM 16,3-18,6%
  • Maxi és Maxi Plus Személyi Kölcsön, THM 12,9-16,3%
  • Extra és Extra Plus Személyi Kölcsön, THM 10,6-11,7%

Az MKB személyi kölcsöneinek feltételei

Természetesen személyi kölcsönt az MKB Banktól is csak úgy lehet igényelni, ha teljesítjük a bank elvárásait; ezek a következők:

Betöltött 18. életév, de, ha az igénylő a hitel igénylésének pillanatában még nem töltötte be a 21. életévét, vagy már betöltötte a 66. életévét, a hiteligénylés benyújtásához a feltételeknek megfelelő, 21 és 66 év közötti társigénylő bevonása szükséges, és ekkor csak a fióki igénylés jöhet szóba, online nem lehet igényelni.

Az MKB Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel esetén az életkori követelmény 25 és 60 év közöttire változik, és nem lehetséges az ügyletbe társigénylőt bevonni. Fontos még az állandó, magyarországi, bejelentett lakcím is.

Ha az igénylő külföldi állampolgár, akkor az ügyletbe egy, a hiteligénylés feltételeinek megfelelő, magyar állampolgárságú társigénylő bevonása szükséges. Online igénylés esetén a magyar állampolgárság alapvető követelmény, és az MKB Bank Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelét kizárólag magyar állampolgár igényelheti.

A Mini és Mini Plus konstrukciók esetében az igénylőtől elvárt jövedelem minimum nettó 100 ezer forint, együttes igénylés esetén a társigénylőtől elvárt minimum jövedelem pedig minimum nettó 40 ezer forint havi jövedelem, ha az igénylők nem töltötték be a 66. életévüket, és minimum nettó 100 ezer forint havi jövedelem, ha a főigénylő betöltötte a 66. életévét.

A Midi és Midi Plus konstrukciók esetében az igénylőtől elvárt jövedelem minimum nettó 150 ezer forint, együttes igénylés esetén a társigénylőtől elvárt minimum jövedelem pedig minimum nettó 40 ezer forint havi jövedelem, ha az igénylők nem töltötték be a 66. életévüket, és minimum nettó 100 ezer forint havi jövedelem, ha a főigénylő betöltötte a 66. életévét.

A Maxi és Maxi Plus konstrukciók esetében az igénylőtől elvárt jövedelem minimum nettó 350 ezer forint, együttes igénylés esetén a társigénylőtől elvárt minimum jövedelem pedig minimum nettó 40 ezer forint havi jövedelem, ha az igénylők nem töltötték be a 66. életévüket, és minimum nettó 100 ezer forint havi jövedelem, ha a főigénylő betöltötte a 66. életévét.

Az Extra és Extra Plus konstrukciók esetében az igénylőtől elvárt jövedelem minimum nettó 600 ezer forint, együttes igénylés esetén a társigénylőtől elvárt minimum jövedelem pedig minimum nettó 40 ezer forint havi jövedelem, ha az igénylők nem töltötték be a 66. életévüket, és minimum nettó 100 ezer forint havi jövedelem, ha a főigénylő betöltötte a 66. életévét.

Az MKB Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel esetében az igénylőtől elvárt jövedelem minimum nettó 350 ezer forint, együttes igénylés pedig nem lehetséges.

Természetesen az MKB Bank személyi kölcsöneinél is alapvető elvárás, hogy az igénylő nem szerepelhet a negatív KHR listán.

Ha felkeltette az érdeklődésedet az MKB Bank személyi kölcsönei, hasonlítsd őket össze oldalunkon más bankok ajánlataival is, mielőtt meghoznád a döntésedet, majd indítsd el az igénylést online!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Bankfúzió: Mit kell tudniuk a Budapest Bank ügyfeleinek?

Bankfúzió: Mit kell tudniuk a Budapest Bank ügyfeleinek?

2022.03.16.

Nem túl gyakori Magyarországon a bankfúzió, de egy éven belül kettő biztosan lesz. Mindkettő a Magyar Bankholdinghoz köthető, és az elsőben a Budapest Bank és az MKB Bank fog egyesülni. Utánajártunk, hogy ügyfélként hogyan érinthet ez bennünket. Mutatjuk, hogy mit kell tudniuk erről a Budapest Bank ügyfeleinek. Kérdések és válaszok.

Tovább olvasom
Nézzük át az MKB Mosoly személyi kölcsönt részletesen!

Nézzük át az MKB Mosoly személyi kölcsönt részletesen!

2020.11.16.

Ha személyi kölcsönt szeretnél igényelni, számtalan lehetőség közül választhatsz, így többek között oldalunkon is találsz ebből a hiteltípusból, méghozzá több banktól is ajánlatokat. Az MKB Mosoly személyi kölcsön ezek egyike, amely érdemes lehet a figyelmedre, ezért az alábbiakban részletesen is megnézzük, hogy mit érdemes tudni róla.

Tovább olvasom
Májusban egyesül az MKB Bank és a Takarékbank

Májusban egyesül az MKB Bank és a Takarékbank

2022.10.25.

Egyesül az MKB Bank a Takarékbankkal, azaz gyakorlatilag mindkét névtől el kell búcsúznunk – az új pénzintézet az MBH Bank nevet veszi fel.

Tovább olvasom
Mit kell tudni az MKB Kamatrögzítő Lakáshitelről?

Mit kell tudni az MKB Kamatrögzítő Lakáshitelről?

2021.06.10.

Az MKB Kamatrögzítő Lakáshitel egy új konstrukció, amely érdemes lehet a figyelmedre, hiszen számos tulajdonsága kiemeli a hasonló konstrukciók közül.

Tovább olvasom