fbpx
Hirdetés

Személyi kölcsönből vásárolnál autót? Mutatjuk az előnyeit!

2021.09.08.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 10:16

Személyi kölcsönből autót is vásárolhatsz, és érdemesebb is, mint autóhitelből – mutatjuk a részleteket!

Személyi kölcsönből vásárolnál autót? Mutatjuk az előnyeit!

A személyi kölcsönből történő autóvásárlás nem csak egyszerű és gyors, de sok szempontból előnyös is, ezért, ha mostanában készülsz beszerezni az új gépjárművedet, érdemes elolvasnod alábbi cikkünket.

Nem szükséges önerő

A személyi kölcsönnél nem kell önerőt felmutatnod, csupán a feltételek teljesítése szükséges, és persze megfelelő jövedelemmel kell rendelkezned. A kamat és a törlesztőrészlet ráadásul a futamidő végéig fix, így pontosan számolhatsz a havi kiadásaiddal is.

Csak a kötelező biztosítással kell törődnöd

A személyi kölcsönből vásárolt autó esetében a bank nem kötheti ki, hogy mindenképp köss rá Casco-t is, így csupán a kötelező biztosítás az, ami fix költség lesz. Persze amennyiben szeretnél, a Casco-t is megkötheted rá, ám ez nem kötelező.

Az autó a tiéd lesz

Mivel a személyi kölcsön fedezet nélküli konstrukció, az autót sem vonják be ekként, így az a megvásárlás pillanatától kezdve kizárólag a Te tulajdonod lesz. Ebből következik, hogy az autó törzskönyve is nálad lesz, vagyis bármikor eladhatod, és ebbe sem szólhat bele a bank.

Nem csak az autót veheted meg személyi kölcsönből

Ha előre számolsz mindennel, akkor tudod, hogy egy használt autó megvásárlását az azonnali szervizlátogatás követi, hiszen a folyadékokat és a kopó alkatrészeket cserélni kell, és át is kell nézni az autót a rejtett hibák miatt. Nagyobb összegű személyi kölcsön igénylésével az erre fordítandó összegről is gondoskodhatsz.

Bármikor és bárhol igényelheted a személyi kölcsönt

Személyi kölcsönt online is igényelhetsz, ebből következően pedig akármikor és akárhol elindíthatod a folyamatot. Akár az autó kiválasztása előtt is beadhatod az igénylésedet, és ráérsz akkor autót keresni, amikor már a számládon van a pénz, sőt, érdemesebb is ezt tenned, hiszen így a vevővel szemben is előnyösebb helyzetbe kerülhetsz.

A megfelelő személyi kölcsön kiválasztásához hasonlítsd össze ajánlatainkat, majd indítsd is el az igénylést néhány kattintással!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 21,00%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Új, vagy használt autót érdemes venni?

Új, vagy használt autót érdemes venni?

2021.04.07.

Hogy új, vagy használt autót vásárolsz-e, az számos tényezőtől függ. Vannak azonban általános tények, amelyekről jó, ha tudsz!

Tovább olvasom
Az autó adásvételének menete

Az autó adásvételének menete

2022.02.04.

Amikor autót vásárolunk adásvételi szerződést kell kötnünk. Új autó vásárlásánál és lízingszerződés megkötésekor ezt megteszik helyettünk, ha azonban használt autót vásárolunk, nekünk kell végigvinnünk a folyamatot. Mutatjuk, hogy mi az autó adásvételének menete.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön autóvásárlásra – miért éri meg?

Személyi kölcsön autóvásárlásra – miért éri meg?

2020.01.16.

Ha autóvásárlásra adod a fejed, akkor számos lehetőség közül választhatsz. De mivel mindegyik másban jó, érdemes alaposan megfontolnod, hogy milyen módon finanszírozod meg az ügyletet. Ha nem áll a rendelkezésedre a vételár, illetve az egyéb költségek fedezete. Véleményünk szerint a személyi kölcsön autóvásárlásra a legjobb, amit tehetsz, és az alábbiakban ki is fejtjük, hogy miért.

Tovább olvasom