fbpx
Hirdetés

Régóta törlesztett személyi kölcsön kiváltása

2021.08.16.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 10:27

A személyi kölcsön kiváltása különösen abban az esetben jó döntés, ha régóta törleszted – mutatjuk, mit érdemes tudnod!

Régóta törlesztett személyi kölcsön kiváltása

A személyi kölcsönök kiváltását már jó ideje népszerűsítjük, és szerencsére sokan vannak, akik tudatosan kezelik a hiteleiket, és hajlandóak némi energiát befektetni az alacsonyabb költségek érdekében. Az elmúlt, meglehetősen nehéz időszak után különösen érdemes lehet áttekinteni a pénzügyeket, és ahol csak lehetséges, javítani rajtuk, amihez a meglévő személyi kölcsön kiváltása egy hatásos lépés lehet.

Mi a személyi kölcsön kiváltásának előnye?

Mint nyilván Te is tudod, a bankok közötti piaci verseny hatására, illetve az alacsony bankközi alapkamatnak köszönhetően a személyi kölcsönök kamatai folyamatosan csökkentek az elmúlt években. Ha régóta törleszted a hiteledet, és annak kamatát összehasonlítod egy napjainkban igényelhető konstrukcióéval, akkor magad is láthatod a különbséget: akár 4-5%-kal alacsonyabb is lehet egy napjainkban igényelhető személyi kölcsön kamata, ami a teljes futamidőre vetítve már igencsak komoly összeget tehet ki. Ráadás, hogy a személyi kölcsön kiváltásával akár plusz szabadon felhasználható összeghez is hozzájuthatsz, miközben a költségeid akár csökkenhetnek is; igaz, ez esetben valamivel hosszabb futamidővel kell majd számolnod.

Miért most váltsd ki a személyi kölcsönödet?

A személyi kölcsön kiváltását persze bármikor meg lehet tenni, de most különösen érdemes, hiszen hamarosan változhat a helyzet. A Magyar Nemzeti Bank ugyanis bejelentette, hogy hamarosan emeli a bankközi alapkamatot, aminek hatására a személyi kölcsönök kamatai is növekedésnek indulhatnak, ám ez jelenleg még nem történt meg. Ennek köszönhetően most még kedvezőbb kamatozással, azaz összköltséggel juthatsz hozzá egy hitelkiváltásra szolgáló konstrukcióhoz.

Milyen konstrukciót érdemes választani?

Hitelkiváltásra létezik jelzálog alapú, illetve fedezetlen konstrukció is, és csak rajtad áll, hogy melyiket választod. A jelzáloghitel előnye a sokkal alacsonyabb kamat, cserébe hosszabb ügyintézéssel kell számolnod, míg a személyi kölcsönöknél a folyósítás akár egy-két napon belül is lezajlik, de a kamata némileg magasabb.

Ha célod a személyi kölcsönöd kiváltása, tekintsd meg ajánlatainkat, majd indítsd el az igénylést online!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 21,00%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Mit jelent a Provident Otthoni Szolgáltatás?

Mit jelent a Provident Otthoni Szolgáltatás?

2018.08.26.

A Provident Otthoni Szolgáltatás lényege, hogy ha hitelt igényelsz, akkor azt bankszámla nélkül is megteheted, majd a helyszíni hitelbírálat és szerződéskötés után kézbe kapod a kívánt pénzösszeget, és ugyanígy kell törlesztened is.

Tovább olvasom
5+1 fontos tudnivaló, ha kiváltanád meglévő hiteledet

5+1 fontos tudnivaló, ha kiváltanád meglévő hiteledet

2021.05.24.

Kiváltanád meglévő hiteledet? Akkor érdemes elolvasnod alábbi cikkünket, melyben megosztunk veled néhány fontos tudnivalót!

Tovább olvasom
CIB személyi kölcsön – miért érdemes ezt a bankot választani?

CIB személyi kölcsön – miért érdemes ezt a bankot választani?

2019.03.22.

Számos bank kínál személyi kölcsönöket, így rengeteg lehetőség közül lehet választani. Érdemes részletesebben is megismerni a CIB személyi kölcsön lehetőségeket, hiszen van pár előnye, amivel kiemelkedik a mezőnyből. Lássuk a részleteket!

Tovább olvasom
Gyorskölcsön igénylésének folyamata

Gyorskölcsön igénylésének folyamata

2018.01.03.

Gyorskölcsön igénylésének a lehetősége, már online pár kattintással elérhető, de nézzük meg pontosan a folyamatot.

Tovább olvasom