fbpx
Hirdetés

Milyen vállalkozói hitelek érhetőek el az OTP Banknál?

2022.05.27.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2022. május 27. 11:11

Vállalkozói hitelre lenne szükséged a céged finanszírozására, fejlesztésére, vagy az esetleg felmerülő nehézségek áthidalására? Az OTP Banknál mindent megtalálhatsz!

Milyen vállalkozói hitelek érhetőek el az OTP Banknál?

Vállalkozói hitelből számos típus érhető el az OTP Banknál, amelyek mikro-, kis- és középvállalkozások számára mind forintban, mind devizában elérhetőek, és teljes körű finanszírozást kínálnak. Megtalálhatóak közöttük az átlagosnak nevezhető vállalkozói hitelek és a támogatott, kedvezményes konstrukciók is.

Mivel a vállalkozói igények – illetve az olyan helyzetek, amikor pénzre van szüksége egy vállalkozásnak – minden esetben mások, a hitelkonstrukcióknak meg kell felelniük minden helyzetben. Ez egyetlen hitellel gyakorlatilag lehetetlen, ezért az OTP Banknál a vállalkozói hitelek választéka hatalmas; jóval meghaladja a lakossági hitelkonstrukciók számát is.

Egyetlen cikkben lehetetlen lenne mindegyiket részletesen bemutatni, ezért az alábbiakban egy felsorolást közlünk, ha pedig olyat találsz közöttük, amelyik felkelti az érdeklődésedet, természetesen részletesebben is tájékozódhatsz róla – és minden más konstrukcióról is – az OTP Bank weboldalán.

Az OTP Bank kategóriákra bontja a vállalkozói hiteleinek kínálatát; mi is így mutatjuk be őket.

Vállalkozói hitelek rövid lejárattal

Ha a vállalkozásod rendszeresen likviditási gondokkal küzd, váratlan kiadásokkal kell megküzdened, vagy megnőtt a forrásigény, akkor az egy éven belüli lejárati idejű vállalkozói hitelekkel könnyedén megoldhatod a problémákat. Az OTP Bank rövid lejárattal a következő vállalkozói hiteleket kínálja:

 • OTP Lendület Plusz Folyószámlahitel
 • OTP Lendület Max Folyószámlahitel
 • OTP Ritmus Folyószámlahitel
 • OTP Ritmus Forgóeszközhitel
 • OTP Agrár és Vállalkozói Folyószámlahitel
 • OTP Egyensúly Hitel
 • Széchenyi Kártya szolgáltatások
 • Széchenyi Újraindítási Turisztikai Kártya
 • Széchenyi Kártya Újraindítási Folyószámlahitel
 • Széchenyi Újraindítási Likviditási Hitel

Vállalkozói hitelek hosszú lejárattal

Ha a rövid lejárat nem felel meg az elképzeléseidnek, választhatsz hosszú lejáratú vállalkozói hitelek közül is, ám ezeket kizárólag ingatlan, vagy már lekötött pénzeszköz fedezete mellett igényelheted; igaz, így az összeg is jóval nagyobb lehet. A hosszú lejáratú vállalkozói hitelek a következők:

 • OTP Ritmus Vállalkozásfejlesztési hitel
 • OTP „MFB Pontok”
 • OTP Cash Vállalkozói Lombardhitel
 • Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel
 • Agrár Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel

Agrárhitelek

Ha a vállalkozásod az agrárszektorban tevékenykedik, akkor speciális, kifejezetten az ilyen cégek számára fejlesztett vállalkozói hitelek közül is választhatsz; ezek a következők:

 • OTP Agrár és Vállalkozói Folyószámlahitel
 • Agrár Széchenyi Kártya
 • Gazdálkodjunk Agrár Fejlesztési Hitel
 • Mezőgazdasági támogatás előfinanszírozás
 • További agrárhitelek

Faktoring konstrukciók

A faktoring lényege, hogy a számlaköveteléseket fedezetként használhatod, és a bank erre kölcsönt ad, azaz nem kell kivárnod, hogy az üzletfeleid kiegyenlítsék a számlákat, hanem az összeg jellemzően 90%-át felveheted a banktól. Az OTP Bank természetesen faktorálással is foglalkozik; a konstrukciók a következők:

 • OTP Standard Faktoring
 • OTP Standard Plusz Faktoring

Forint és deviza garancia

A fizetési biztosítékot, azaz a bankgaranciát forintban és devizában is igénybe veheted az OTP Banknál, és érdemes is, hiszen ez nem csak a hazai, de a nemzetközi üzleti kapcsolatokban is elfogatott és használatos. Az OTP Bank maximum 10 év futamidőre vállal garanciát.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet az OTP Bank vállalkozói hitelei iránt, válaszd ki a céljaidnak leginkább megfelelő konstrukciót, majd hasonlítsd össze a többi pénzintézet hasonló konstrukcióival, hogy biztosan a legmegfelelőbbet igényelhesd! Oldalunkon ezt egyszerűen megteheted, hiszen kategóriákra bontva soroljuk fel a legfrissebb, vagy épp legkedvezőbb vállalkozói hiteleket, és még az igénylést is leegyszerűsítettük: csupán néhány kattintással elindíthatod a folyamatot!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

8,4%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Nyári varázs kölcsön

THM

9,8%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

400.000 Ft - 800.000 Ft

§

K&H kiemelt személyi kölcsön

THM

10,9% - 12,7%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

1.000.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Banki hitelt válogatottan, oldalunk segítségével

Banki hitelt válogatottan, oldalunk segítségével

2019.02.26.

A hitelfelvétel manapság már egyre egyszerűbb, hiszen minden pénzintézetnek van weboldala, ahol részletesen olvashatunk minden hitelkonstrukcióról. Ha valaki a legjobb banki hitelt szeretné megtalálni, akkor már arra sincs szükség, hogy egyenként végignézze az összes honlapot. Hiszen oldalunk segítségével pár kattintás alatt eljuthat a számára megfelelő kölcsönig.

Tovább olvasom
Milyen hitelkártyák közül választhatunk az OTP Banknál?

Milyen hitelkártyák közül választhatunk az OTP Banknál?

2022.03.30.

A hitelkártyák egyre népszerűbbek. Az OTP Banknál többféle is elérhető. Biztos találunk kedvünkre valót. Mutatjuk, hogy milyen hitelkártyák közül választhatunk az OTP Banknál.

Tovább olvasom
OTP személyi kölcsönről részletesen

OTP személyi kölcsönről részletesen

2019.03.08.

Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor számos lehetőség közül választhatsz. Az OTP személyi kölcsöne az egyik opció, ráadásul jelenleg kamatkedvezmény-akció is vonatkozik rá, tehát mindenképp érdemes arra, hogy alaposan kivesézzük! Lássuk a részleteket!

Tovább olvasom
OTP akciós személyi kölcsönéről, mit kell tudni?

OTP akciós személyi kölcsönéről, mit kell tudni?

2018.10.18.

Mint minden pénzintézet, az OTP Bank is kínál az ügyfeleinek személyi kölcsönt, de most egy új akcióval hívta fel magára, illetve a hitelre a figyelmet. Az OTP akciós személyi kölcsönéhez ugyanis 1%-os online kedvezmény jár, amivel akár 49.260 forintot is meg lehet spórolni!

Tovább olvasom