fbpx

Milyen feltételekkel igényelhető a Sberbank Fair személyi kölcsöne?

2021.05.31.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 11:20

A Sberbank Fair személyi kölcsön egy régi szereplő a magyar hitelpiacon, ám most megújult – lássuk a részleteit!

Milyen feltételekkel igényelhető a Sberbank Fair személyi kölcsöne?

A Sberbank Fair személyi kölcsön egy szabad felhasználású, kedvező, a teljes futamidő alatt fix kamatozású személyi kölcsön, amely gyorsan és egyszerűen hozzáférhető bárki számára, aki megfelel a bank által támasztott feltételeknek. A hitelösszeg 800.000 és 7.000.000 forint közötti, a futamidő maximum 8 év lehet, és minden hónapban azonos törlesztőrészlettel lehet számolni a Sberbank Fair személyi kölcsön esetében. A kamata szintén kedvező, mindössze 6,89% – 13,49%, a THM pedig 7,65% – 15,07%.

A Sberbank Fair személyi kölcsön feltételei

A Sberbank Fair személyi kölcsönt kizárólag az igényelheti, aki

• legalább 23 éves, és a lejáratkor legfeljebb 70 éves, de ha az igénylő ennek a kitételnek nem felel meg, akkor megfelelő életkorú kezes bevonható,

• nem szerepel a KHR negatív adóslistáján,

• bankszámlaszerződést köt a Sberbanknál, és a bankszámla fenntartását a teljes futamidő alatt vállalja, valamint erre a számlára utaltatja a legalább havi nettó 150.000 forint igazolható, rendszeres jövedelmét.

A Sberbank Fair személyi kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok

A Sberbank Fair személyi kölcsön igényléséhez érvényes személyi igazolványra, vagy kártya formátumú vezetői engedélyre, esetleg útlevélre van szükség. Természetesen a jövedelem igazolására is szükség van, amelyeket alkalmazottként az utolsó 3 havi bankszámlakivonattal, amelyre az előző 3 hónapban munkabér összegének jóváírása érkezett, valamint egy 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolással lehet megoldani.

Nyugdíjasok esetében szükség lesz az utolsó 3 havi bankszámlakivonatra, amelyre az elmúlt 3 hónapban a nyugdíj érkezett, illetve, ha a nyugdíj postai úton, készpénzben érkezik, akkor az éves nyugdíjértesítő mellett a nyugdíj kifizetéséről szóló utolsó havi postai szelvény is szükséges. Ha az igénylő 60 évnél fiatalabb, akkor az éves nyugdíjértesítő, illetve nyugdíjhatározat benyújtása is szükséges, amennyiben nem öregségi-, vagy szolgálati jogcímen érkezik a nyugdíj.

Vállalkozók esetében utolsó 3 havi bankszámlakivonat, NAV jövedelemigazolás, a magánszemélyre vonatkozó adóbevallás, a magánszemélyre, valamint a vállalkozásra vonatkozó NAV nullás adóigazolás, KATA szerint adózó vállalkozóknál pedig az elmúlt 12 hónapra vonatkozó adófolyószámla szükséges a Sberbank Fair személyi kölcsön igényléséhez.

A Sberbank Fair személyi kölcsönt oldalunkról is igényelheted mindössze néhány kattintással!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

8,3%

Futamidő

12 hét

Hitelösszeg

50.000 Ft - 200.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

13,95%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

A Sberbank Fair személyi kölcsönről röviden

A Sberbank Fair személyi kölcsönről röviden

2020.12.02.

A Sberbank viszonylag új szereplő a magyar piacon, viszont tagadhatatlanul versenyképes, mi több, különleges ajánlatokkal várja az ügyfeleket. Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor érdemes elgondolkodnod a Sberbank Fair személyi kölcsönén, hiszen számos előnnyel rendelkezik!

Tovább olvasom
A Sberbank önvezető autó projektje

A Sberbank önvezető autó projektje

2021.08.13.

A Sberbank önvezető autót mutatott be – ez az, amire igazán nem számítottunk!

Tovább olvasom
Sberbank Fair Expressz személyi kölcsön, mit kell tudni róla?

Sberbank Fair Expressz személyi kölcsön, mit kell tudni róla?

2018.08.29.

A Sberbank Fair Expressz személyi kölcsöne nem véletlenül népszerű, hiszen a kamata alacsony. Akár 9,89% is lehet, a THM szintén jóval alatta marad a személyi kölcsönök nagy részének. Egész pontosan 7,97-14,64%, ráadásul akár két napon belül folyósíthatják, ha mindenben megfelelsz a feltételeknek!

Tovább olvasom
Adósságod túl sok? Nézzük milyen lehetőségeid vannak.

Adósságod túl sok? Nézzük milyen lehetőségeid vannak.

2018.10.17.

Ha túl sok az adósságod, és már nem bírod fizetni, akkor több lehetőséged is van, de mi most csak azokat nézzük meg, amiket egy bank segítségével tudsz igénybe venni. Természetesen mind a kettő hitel, de még mielőtt bezárnád az oldalt, mert nem akarsz több kölcsönt felvenni, épp ellenkezőleg, hadd szóljunk: mindkettő komoly segítség lehet az anyagi gondjaid megoldásában!

Tovább olvasom