fbpx
Hirdetés

Miért előnyös a személyi kölcsön?

2020.12.03.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 20:34

Hogy miért előnyös, ha személyi kölcsönt veszel fel? Elsősorban azért, mert így megvalósíthatod azokat a céljaidat, amelyeket enélkül nem tudnál! És hogy miért előnyös a többi hiteltermékhez képest? Nos, ezt már nem tudjuk egy mondattal elintézni; ki kell fejtenünk.

Miért előnyös a személyi kölcsön?

Nézzük át az előnyöket!

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy miért előnyösebb a személyi kölcsön, mint mondjuk egy folyószámlahitel, egy hitelkártya, vagy egy jelzáloghitel. Mindegyik hitelkonstrukciónak megvannak a maga jó és rossz tulajdonságai, Neked csak mérlegelned kell, hogy mi a fontos számodra, és az alapján eldönteni, hogy mit választasz. Nem soroljuk fel az összeset, most csak és kizárólag arra koncentrálunk, hogy miért előnyös a személyi kölcsön!

A személyi kölcsönök egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen hozzáférhetőek, mivel nem szükséges ingatlant fedezetként bevonni a hitelügyletbe; ez tudvalevőleg jelentős mértékben megnöveli a hiteligénylés idejét. Gyakorlatilag bármelyik kereskedelmi banknál igényelhetőek, tehát a választék igen nagy, és mivel a piaci verseny egyre jobban fokozódik, szinte egymás után jönnek elő a bankok a jobbnál jobb hitelkonstrukciókkal, mi több, rengeteg az akció is, aminek keretében például elengedik a folyósítási díjat, vagy csökkentenek a THM-en. Meg szoktuk említeni, hogy ha van rá lehetőség, akkor érdemesebb egy szabad felhasználású jelzáloghitelt felvenni, mivel annak a kamata lényegesen alacsonyabb, mint egy személyi kölcsöné, azonban ez manapság már egyre kevésbé állja meg a helyét, mivel – ha körülnézünk az ajánlatok között – találhatunk olyan fedezet nélküli hitelt, ami lekörözi a jelzálogkölcsönöket is! A feltételrendszer szintén könnyen teljesíthető szinte bárki számára, aki elmúlt már 18 éves, munkahellyel rendelkezik, valamint magyar állampolgár; ezt többször taglaltuk már, és a bankok weboldalán is feltüntetik.

Most, hogy kifejtettük, miért előnyös a személyi kölcsön, már csak egy feladatunk van: felhívni a figyelmedet arra, hogy ne vedd fel az első, szembejövő hitelt, hanem alaposan fontold meg a választásodat! Oldalunkon könnyen összehasonlíthatod az elérhető lehetőségeket!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 21,00%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Mit tudunk az Erste személyi kölcsönéről?

Mit tudunk az Erste személyi kölcsönéről?

2020.11.05.

Az Erste személyi kölcsöne egy szokványos hitelkonstrukció abból a szempontból, hogy tetszőleges célra használható fel, viszonylag gyorsan, kezes nélkül és kedvező feltételekkel igényelhető, a törlesztőrészlete a futamidő végéig fix, az igényléséhez pedig nem szükséges fedezetet biztosítani.

Tovább olvasom
Érdemes-e várni jelenleg a személyi kölcsön igénylésével?

Érdemes-e várni jelenleg a személyi kölcsön igénylésével?

2022.09.02.

Személyi kölcsönt igényelni bármikor lehet, azonban a jelenlegi gazdasági helyzetben és a magas infláció mellett ez nem feltétlenül jó ötlet.

Tovább olvasom
Hogyan igényelhetjük az OTP Bank személyi kölcsönét?

Hogyan igényelhetjük az OTP Bank személyi kölcsönét?

2022.09.09.

Személyi kölcsön az OTP Bank kínálatában is található, és az ország egyik legrégebbi bankjához méltóan figyelemreméltó ajánlatokról van szó!

Tovább olvasom
Gyorsan pénzre van szükséged? Mutatjuk, milyen lehetőségeid vannak!

Gyorsan pénzre van szükséged? Mutatjuk, milyen lehetőségeid vannak!

2021.03.17.

Elromlott műszaki cikk, orvosi költségek, halaszthatatlan felújítás? Sürgősen pénzre van szükséged a váratlan kiadások miatt? Mindenkivel megeshet, hogy hirtelen jelentkező kiadások nehezítik meg a mindennapjait. Ezeket az összegeket nem egyszerű minden helyzetben zsebből rendezni. Ha gyorsan pénzre van szükséged, segítséget nyújthat a személyi kölcsön.

Tovább olvasom