Takarék fix jelzáloghitelek
2020.12.03.
Szerző: akolcson.hu

Hogy miért előnyös, ha személyi kölcsönt veszel fel? Elsősorban azért, mert így megvalósíthatod azokat a céljaidat, amelyeket enélkül nem tudnál! És hogy miért előnyös a többi hiteltermékhez képest? Nos, ezt már nem tudjuk egy mondattal elintézni; ki kell fejtenünk.

Miért előnyös a személyi kölcsön?

Nézzük át az előnyöket!

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy miért előnyösebb a személyi kölcsön, mint mondjuk egy folyószámlahitel, egy hitelkártya, vagy egy jelzáloghitel. Mindegyik hitelkonstrukciónak megvannak a maga jó és rossz tulajdonságai, Neked csak mérlegelned kell, hogy mi a fontos számodra, és az alapján eldönteni, hogy mit választasz. Nem soroljuk fel az összeset, most csak és kizárólag arra koncentrálunk, hogy miért előnyös a személyi kölcsön!

A személyi kölcsönök egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen hozzáférhetőek, mivel nem szükséges ingatlant fedezetként bevonni a hitelügyletbe; ez tudvalevőleg jelentős mértékben megnöveli a hiteligénylés idejét. Gyakorlatilag bármelyik kereskedelmi banknál igényelhetőek, tehát a választék igen nagy, és mivel a piaci verseny egyre jobban fokozódik, szinte egymás után jönnek elő a bankok a jobbnál jobb hitelkonstrukciókkal, mi több, rengeteg az akció is, aminek keretében például elengedik a folyósítási díjat, vagy csökkentenek a THM-en. Meg szoktuk említeni, hogy ha van rá lehetőség, akkor érdemesebb egy szabad felhasználású jelzáloghitelt felvenni, mivel annak a kamata lényegesen alacsonyabb, mint egy személyi kölcsöné, azonban ez manapság már egyre kevésbé állja meg a helyét, mivel – ha körülnézünk az ajánlatok között – találhatunk olyan fedezet nélküli hitelt, ami lekörözi a jelzálogkölcsönöket is! A feltételrendszer szintén könnyen teljesíthető szinte bárki számára, aki elmúlt már 18 éves, munkahellyel rendelkezik, valamint magyar állampolgár; ezt többször taglaltuk már, és a bankok weboldalán is feltüntetik.

Most, hogy kifejtettük, miért előnyös a személyi kölcsön, már csak egy feladatunk van: felhívni a figyelmedet arra, hogy ne vedd fel az első, szembejövő hitelt, hanem alaposan fontold meg a választásodat! Oldalunkon könnyen összehasonlíthatod az elérhető lehetőségeket!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM

11,73%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

Privát100 Kölcsön

THM

20,5%

Futamidő

12 - 60 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 2.990.000 Ft

§

Fapados Kölcsön

THM

14,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Minimálbérrel vehetek fel kölcsönt?

Minimálbérrel vehetek fel kölcsönt?

2020.01.24.

Fontos kérdés rögtön az elején: milyen kölcsönt? Azért lényeges, mert ha lakást szeretnél vásárolni, akkor a minimálbér nem lesz elég a törlesztőrészlet kifizetésére sem. A jövedelmedet csak maximum 50%-ig lehet terhelni, ami a gyakorlatban inkább csak 30%. Személyi kölcsönnél, és főleg alacsonyabb összegnél már egész más a helyzet, ezt minimálbérrel is felveheted, amennyiben megfelelő bankot választasz!

Tovább olvasom
Új személyi kölcsön a Budapest Banktól!

Új személyi kölcsön a Budapest Banktól!

2020.05.25.

Személyi kölcsönre lenne szükséged, és hallottad, hogy év végéig kedvezményes THM-mel vehetsz fel fedezet nélküli hitelt gyakorlatilag az összes banknál? Ne kapkodd el a hitelfelvételt, hiszen 2021. január 1.-től a régi értékek állnak vissza, és ha rosszul választhatsz, igencsak sok pénzed bánhatja! Olvasd el előbb az alábbi cikket, mert ajánlunk Neked valamit: az új személyi kölcsönt a Budapest Banknál!

Tovább olvasom
Mitől lesz fogyasztóbarát egy személyi kölcsön?

Mitől lesz fogyasztóbarát egy személyi kölcsön?

2021.10.05.

A személyi kölcsönök piaca sokszereplős. Szinte mindegyik pénzintézet kínál személyi kölcsönt. Ez a Magyarországon rendkívül népszerű hitelfajta két formában is elérhető. Az úgynevezett klasszikus személyi kölcsön mellett igényelhetünk Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt is. De mitől lesz fogyasztóbarát egy személyi kölcsön? Utánajártunk.

Tovább olvasom
A koronavírus-karantén alatt intézd így a banki ügyeidet!

A koronavírus-karantén alatt intézd így a banki ügyeidet!

2020.04.20.

Manapság, a járvány idején mindenhol fertőzésveszélynek vagyunk kitéve, elég csak a tömegközlekedésre gondolni, de a banki ügyintézésnél is hasonló a helyzet. Annak érdekében, hogy csökkenjen a kockázat, számos intézkedést hoztak meg az utóbbi időben. Persze vannak egyéb, eddig is használatos lehetőségek is, amelyekre most sokkal nagyobb figyelem összpontosul, mint korábban. Hiszen nem csak megkönnyítik az életünket, de jelenleg még biztonságosabbá is teszik azt.

Tovább olvasom