Hirdetés

Ismerd meg az UniCredit Bank hitelkártyáit!

2022.12.09.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2022. december 9. 10:37

Az UniCredit Bank hitelkártyáival érdemes közelebbről is megismerkedned, ha mostanság tervezel hitelkártyát igényelni.

Ismerd meg az UniCredit Bank hitelkártyáit!

Az UniCredit Bank hitelkártyái – mert hogy összesen három közül választhatsz – minden igényt kielégítenek, amelyek ezzel a hitelkonstrukcióval kapcsolatban felmerülhetnek: kamatmentesen használhatod a bank pénzét, ha a megadott határidőn belül visszafizeted a teljes, felhasznált hitelkeret-összeget, kedvezményekben részesülhetsz, és akár még jóváírásokat is kaphatsz.

Amennyiben hitelkártyát szeretnél igényelni, a figyelmedbe ajánljuk az Az UniCredit Bank hitelkártyáit; az alábbiakban részletesen bemutatjuk mindhárom típust!

UniCredit Kék hitelkártya

Az UniCredit Bank hitelkártyái közül az első a Kék, amely gyakorlatilag a belépőszintet képviseli. A kártya kibocsátói díja akár 0 forint is lehet, a THM 42,42%, az éves szinten elérhető pénzvisszatérítés összege maximum 30 ezer forint lehet, az igényelhető hitelkeret pedig 150 ezer forinttól 1 millió forintig terjedhet.

A Kék hitelkártyához jár külföldi utasbiztosítás is, maga a kártya pedig dombornyomott, és érintéssel is fizethetsz vele.

UniCredit Arany hitelkártya

A következő UniCredit Bank hitelkártya az Arany, ami egy szinttel feljebb helyezkedik el, és ez a tulajdonságaiban is tükröződik. A kártya kibocsátói díja ennek megfelelően 6 ezer forint, a THM szintén valamivel több, 43,98%, az éves szinten elérhető pénzvisszatérítés összege maximum 48 ezer forint lehet, az igényelhető hitelkeret pedig 600 ezer forinttól 1,5 millió forintig terjedhet.

Az Arany hitelkártyához emelt szintű külföldi utasbiztosítás jár, a Liszt Ferenc repülőtéren pedig igénybe veheted vele a gyorsított biztonsági ellenőrzés lehetőségét.

UniCredit Platina hitelkártya

Végül, de nem utolsó sorban a UniCredit Bank hitelkártyák legmagasabb szintjét a Platina képviseli, amely minden tekintetben a másik két típus felett helyezkedik el. A kártya kibocsátói díja a Platina esetében a legmagasabb, 9.995 forint, a THM szintén ennél a legmagasabb, 44,09%, az éves szinten elérhető pénzvisszatérítés összege viszont a Gold hitelkártyához hasonlóan, szintén maximum 48 ezer forint lehet, az igényelhető hitelkeret azonban kiemelkedő: 750 ezer forinttól akár 5 millió forintig is terjedhet.

A Platina hitelkártyához szintén jár az emelt szintű külföldi utasbiztosítás, a Liszt Ferenc repülőtéren pedig nem csak a gyorsított biztonsági ellenőrzés lehetőségét veheted igénybe, de a Mastercard várót is.

Mit kell tudni a pénzvisszatérítésről?

Az UniCredit Bank hitelkártyáihoz pénz-visszatérítési akciót kapcsolat a bank, amelynek keretein belül jóváírják a hitelkártyás vásárlások lekönyvelt összegének egy részét, ezt azonban szabályokhoz kötik.

  • Csak azok a tranzakciók – vagyis vásárlások – vesznek részt a pénz-visszatérítési akcióban, amelyek vagy POS terminálon, vagy a kártyaadatok interneten, illetve telefonon történő megadásával történnek, ám akadnak kivételek is; ilyenek a szerencsejátékhoz kötődő, a készpénzfelvételi, valamint az átutalási és pénzügyi szolgáltatáshoz kapcsolódó tranzakciók.
  • Egy adott elszámolási időszakban legalább 20 ezer forint összértékben, minimum 3 darab vásárlási tranzakcióra van szükség a jóváíráshoz.
  • A hitelkártyán nem lehet a fordulónapon fizetési késedelem, vagy lejárt tartozás.

A pénzvisszatérítés összegét a tranzakció lekönyvelt összege alapján – 100 forintonként 1 forint – számolják ki, de a kártyabirtokos születésnapján100 forintonként 3 forint a pénzvisszatérítés összege. A pénzvisszatérítést a fordulónapon írják jóvá a hitelkártyaszámlán, egy összegben.

Felkeltették az érdeklődésedet az UniCredit Bank hitelkártyái? Meg tudjuk érteni, hiszen, ha jól használod a kártyádat, akkor nem csak a problémáktól mentesülsz, de az előnyöket is élvezheted! Ennek ellenére nem javasoljuk, hogy azonnal be is add az igénylésedet, hiszen hitelkártyát minden pénzintézet kínál a meglévő és leendő ügyfeleinek egyaránt, és könnyen lehet, hogy a fentebb bemutatott UniCredit Bank hitelkártyáknál jobb kondíciókkal rendelkezőt találsz!

Ha szeretnéd kideríteni, melyik a legjobb hitelkártya, hasonlítsd össze oldalunkon a bankok legjobb ajánlatait, és, ha megtaláltad, amit kerestél, indítsd el az igénylési folyamatot mindössze néhány kattintással!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Ezt érdemes tudnod, ha hitelkártyát szeretnél igényelni

Ezt érdemes tudnod, ha hitelkártyát szeretnél igényelni

2021.01.11.

A hitelkártya megítélése meglehetősen változó, ám mégis sokan igénylik. Hitelkártyát szeretnél igényelni? Olvasd el alábbi írásunkat, amelyből mindent megtudhatsz róla!

Tovább olvasom
Hitelkártyával plusz pénzhez jutni? Nem lehetetlen!

Hitelkártyával plusz pénzhez jutni? Nem lehetetlen!

2021.08.04.

Plusz pénz hitelkártya használatával? Abszolút megvalósítható! Ha kíváncsi vagy, hogy oldhatod meg, olvasd el alábbi cikkünket!

Tovább olvasom
Milyen költségekkel jár egy hitelkártya?

Milyen költségekkel jár egy hitelkártya?

2021.09.30.

A betéti kártyák és a hitelkártyák felhasználhatóságában nincs különbség. Mindenhol tudunk fizetni velük, mindenhol elfogadják őket. A betéti kártyáról a saját pénzünket költjük, míg a hitelkártyáról a bankét. Milyen költségekkel jár, ha hitelkártyát használunk? Jó ez nekünk? Megnéztük.

Tovább olvasom
Milyen hitelkártyák közül választhatunk az OTP Banknál?

Milyen hitelkártyák közül választhatunk az OTP Banknál?

2022.03.30.

A hitelkártyák egyre népszerűbbek. Az OTP Banknál többféle is elérhető. Biztos találunk kedvünkre valót. Mutatjuk, hogy milyen hitelkártyák közül választhatunk az OTP Banknál.

Tovább olvasom