Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Ismerd meg az UniCredit Bank hitelkártyáit!

2022.12.09.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2022. december 9. 10:37

Az UniCredit Bank hitelkártyáival érdemes közelebbről is megismerkedned, ha mostanság tervezel hitelkártyát igényelni.

Ismerd meg az UniCredit Bank hitelkártyáit!

Az UniCredit Bank hitelkártyái – mert hogy összesen három közül választhatsz – minden igényt kielégítenek, amelyek ezzel a hitelkonstrukcióval kapcsolatban felmerülhetnek: kamatmentesen használhatod a bank pénzét, ha a megadott határidőn belül visszafizeted a teljes, felhasznált hitelkeret-összeget, kedvezményekben részesülhetsz, és akár még jóváírásokat is kaphatsz.

Amennyiben hitelkártyát szeretnél igényelni, a figyelmedbe ajánljuk az Az UniCredit Bank hitelkártyáit; az alábbiakban részletesen bemutatjuk mindhárom típust!

UniCredit Kék hitelkártya

Az UniCredit Bank hitelkártyái közül az első a Kék, amely gyakorlatilag a belépőszintet képviseli. A kártya kibocsátói díja akár 0 forint is lehet, a THM 42,42%, az éves szinten elérhető pénzvisszatérítés összege maximum 30 ezer forint lehet, az igényelhető hitelkeret pedig 150 ezer forinttól 1 millió forintig terjedhet.

A Kék hitelkártyához jár külföldi utasbiztosítás is, maga a kártya pedig dombornyomott, és érintéssel is fizethetsz vele.

UniCredit Arany hitelkártya

A következő UniCredit Bank hitelkártya az Arany, ami egy szinttel feljebb helyezkedik el, és ez a tulajdonságaiban is tükröződik. A kártya kibocsátói díja ennek megfelelően 6 ezer forint, a THM szintén valamivel több, 43,98%, az éves szinten elérhető pénzvisszatérítés összege maximum 48 ezer forint lehet, az igényelhető hitelkeret pedig 600 ezer forinttól 1,5 millió forintig terjedhet.

Az Arany hitelkártyához emelt szintű külföldi utasbiztosítás jár, a Liszt Ferenc repülőtéren pedig igénybe veheted vele a gyorsított biztonsági ellenőrzés lehetőségét.

UniCredit Platina hitelkártya

Végül, de nem utolsó sorban a UniCredit Bank hitelkártyák legmagasabb szintjét a Platina képviseli, amely minden tekintetben a másik két típus felett helyezkedik el. A kártya kibocsátói díja a Platina esetében a legmagasabb, 9.995 forint, a THM szintén ennél a legmagasabb, 44,09%, az éves szinten elérhető pénzvisszatérítés összege viszont a Gold hitelkártyához hasonlóan, szintén maximum 48 ezer forint lehet, az igényelhető hitelkeret azonban kiemelkedő: 750 ezer forinttól akár 5 millió forintig is terjedhet.

A Platina hitelkártyához szintén jár az emelt szintű külföldi utasbiztosítás, a Liszt Ferenc repülőtéren pedig nem csak a gyorsított biztonsági ellenőrzés lehetőségét veheted igénybe, de a Mastercard várót is.

Mit kell tudni a pénzvisszatérítésről?

Az UniCredit Bank hitelkártyáihoz pénz-visszatérítési akciót kapcsolat a bank, amelynek keretein belül jóváírják a hitelkártyás vásárlások lekönyvelt összegének egy részét, ezt azonban szabályokhoz kötik.

  • Csak azok a tranzakciók – vagyis vásárlások – vesznek részt a pénz-visszatérítési akcióban, amelyek vagy POS terminálon, vagy a kártyaadatok interneten, illetve telefonon történő megadásával történnek, ám akadnak kivételek is; ilyenek a szerencsejátékhoz kötődő, a készpénzfelvételi, valamint az átutalási és pénzügyi szolgáltatáshoz kapcsolódó tranzakciók.
  • Egy adott elszámolási időszakban legalább 20 ezer forint összértékben, minimum 3 darab vásárlási tranzakcióra van szükség a jóváíráshoz.
  • A hitelkártyán nem lehet a fordulónapon fizetési késedelem, vagy lejárt tartozás.

A pénzvisszatérítés összegét a tranzakció lekönyvelt összege alapján – 100 forintonként 1 forint – számolják ki, de a kártyabirtokos születésnapján100 forintonként 3 forint a pénzvisszatérítés összege. A pénzvisszatérítést a fordulónapon írják jóvá a hitelkártyaszámlán, egy összegben.

Felkeltették az érdeklődésedet az UniCredit Bank hitelkártyái? Meg tudjuk érteni, hiszen, ha jól használod a kártyádat, akkor nem csak a problémáktól mentesülsz, de az előnyöket is élvezheted! Ennek ellenére nem javasoljuk, hogy azonnal be is add az igénylésedet, hiszen hitelkártyát minden pénzintézet kínál a meglévő és leendő ügyfeleinek egyaránt, és könnyen lehet, hogy a fentebb bemutatott UniCredit Bank hitelkártyáknál jobb kondíciókkal rendelkezőt találsz!

Ha szeretnéd kideríteni, melyik a legjobb hitelkártya, hasonlítsd össze oldalunkon a bankok legjobb ajánlatait, és, ha megtaláltad, amit kerestél, indítsd el az igénylési folyamatot mindössze néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Hitelkártyával plusz pénzhez jutni? Nem lehetetlen!

Hitelkártyával plusz pénzhez jutni? Nem lehetetlen!

2021.08.04.

Plusz pénz hitelkártya használatával? Abszolút megvalósítható! Ha kíváncsi vagy, hogy oldhatod meg, olvasd el alábbi cikkünket!

Tovább olvasom
Hol lehet most hitelkártyát igényelni?

Hol lehet most hitelkártyát igényelni?

2020.09.23.

Rengeteg szó esik itt, a blogunkon a különféle hitellehetőségekről, támogatásokról, sőt, a biztosításokat is gyakran vesszük górcső alá, ám a hitelkártyákat valamiért ritkán választjuk témának. Ennek köszönhetően az sem derül ki, hogy hol lehet hitelkártyát igényelni.

Tovább olvasom
Ezt érdemes tudnod, ha hitelkártyát szeretnél igényelni

Ezt érdemes tudnod, ha hitelkártyát szeretnél igényelni

2021.01.11.

A hitelkártya megítélése meglehetősen változó, ám mégis sokan igénylik. Hitelkártyát szeretnél igényelni? Olvasd el alábbi írásunkat, amelyből mindent megtudhatsz róla!

Tovább olvasom
Hogyan működik a hitelkártya?

Hogyan működik a hitelkártya?

2021.08.03.

Azt, hogy hogyan működik a hitelkártya, sokan félreértik, és ebből komoly problémák származnak – az alábbiakban ezeket a tévhiteket szeretnénk eloszlatni.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával