Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Igényelj Széchenyi Lízing GO!-t

2021.12.01.
Szerző: Horák Árpád
Utoljára módosítva: 2021. december 1. 14:14

A Széchenyi Kártya Program új, államilag díjtámogatott terméke egy lízingkonstrukció lett. A Széchenyi Lízing GO! már igényelhető. Utánajártunk, hogyan igényelhetjük a Széchenyi Lízing GO!-t, és annak is, hogy érdemes-e a lízinget választani a hitel helyett.

Igényelj Széchenyi Lízing GO!-t

Már igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

A Széchenyi Kártya program széles körben felhasználható elemeihez állami kamat és díjtámogatással juthatunk hozzá. Ha szeretnénk a Széchenyi Lízing GO!-t igényelni, azt az ország több. mint kétszáz pontján megtehetjük. A Széchenyi Lízing GO! elérhető a KAVOSZ Zrt-nél, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének irodáiban és a Kereskedelmi és Iparkamaránál. Ezekben az irodákban segítséget kaphatunk az igénylés benyújtásához. A Széchenyi Lízing GO!, elsőként a Széchenyi Kártya programban, online is igényelhető.

Lényeges lesz, hogy a vállalkozásunk nem lehet tartósan veszteséges, és nem lehet köztartozásunk sem. Nullás adóigazolást, bevallásokat, főkönyvi kivonatokat, és éves beszámolókat kell benyújtanunk az igényléshez. A regisztráció után az igénylést továbbítják a regisztráló irodából egy pénzintézethez, és az elbírálás után, ha az kedvező a számunkra, megnyitják a hitelkeretünket, vagy folyósítják a hitelösszeget.

Hitel legyen vagy lízing?

Egymilliárd forintos hitelösszeggel, és fél százalékos kamattal kaphatjuk meg a Széchenyi Lízing GO!-t, úgy, hogy kezelési költséget sem kell fizetnünk. A törlesztés gyakoriságát is mi választhatjuk meg a tízéves futamidő alatt. Az lehet egy hónapos, negyedéves vagy éves is. Mi dönthetjük el, hogy milyen gyakran szeretnénk fizetni. Tizenöt hónapos türelmi időt is kérhetünk, a türelmi idő alatt pedig nem kell elkezdenünk a törlesztést.

A Széchenyi Kártya Program több, időről időre megújuló, a gazdaság változásaihoz igazított konstrukcióval rendelkezik. Ha jól fel tudjuk használni a vállalkozásunkban a Széchenyi Lízing GO!-t, csak menjünk el egy regisztráló irodába, és kérjük meg őket, hogy segítsenek. Vagy kérelemtervezetet online is elindíthatjuk. A vírushelyzet miatt megváltozott gazdasági környezet olyan helyzetet teremtett, hogy sok cégnek lehet szüksége segítségre. A Széchenyi Kártya programmal megoldhatjuk a nem várt pénzügyi nehézséginket. A Széchenyi Lízing GO!-t mikro, kis és középvállalkozások igényelhetik. A kormány azért hívta életre a Széchenyi Kártya programot, hogy mikro, kis és középvállalkozásoknak nyújtson segítő jobbot. A Széchenyi Lízing GO! megoldás lehet a számunkra.

Széchenyi Kártya – a vállalkozásunknak

Nem merülhet fel olyan probléma, amit Széchenyi Kártyával nem tudnánk megoldani. Széles körben felhasználhatjuk állami kamat és díjtámogatással, és akár egy milliárd forintot is kaphatunk, ha szükséges. Ez megoldhatja a vállalkozásunk időleges pénzügyi problémáit, beszerzésre, és hitelkiváltásra is felhasználhatjuk. A Széchenyi Kártya a mikro, kis és középvállalkozásoknak nyújthat segítséget ebben. Ha szükségünk van pénzügyi segítségre, keressünk fel egy regisztráló irodát, és töltsük ki az igénylőlapot. Vagy adjuk be online.

Hogyan igényelhetjük a Széchenyi Lízing GO!-t?

A Széchenyi Széchenyi Lízing GO!-t a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének irodáiban, a KAVOSZ Zrt regisztráló irodáiban, és a Kereskedelmi és Iparkamaráknál igényelhetjük. Az irodák munkatársai segítséget nyújtanak az igénylőlap kitöltésében, és tudatják velünk, hogy milyen dokumentumokra lesz szükség. A kitöltött igénylőlapot továbbítják az általunk kiválasztott pénzintézetnek. Az igénylőlap kitöltéséért nem számolnak fel jutalékot vagy díjat, az teljesen ingyenes. A Széchenyi Lízing GO! igénylését az ország több, mint 200 irodájában elindíthatjuk.

A Széchenyi Lízing GO! igénylésének menete

A KAVOSZ hálózatának kollégái a teljes folyamat alatt segítenek nekünk. És ahogy ezt már fent írtuk, ezt ellenszolgáltatás nélkül, ingyen teszik. Nekünk csak meg kell találnunk a vállalkozásunkhoz legközelebbi KAVOSZ irodát, és az iroda szakértő munkatársával együtt eldönthetjük, melyik konstrukció oldja meg legjobban az aktuálisan felmerülő problémánkat. Amennyiben ez a Széchenyi Lízing GO! lesz, akkor jöhet az ellenőrzés, hogy megfelelünk-e a Széchenyi Lízing GO! által támasztott követelményeknek. A lízing igénylését gyorsan és egyszerűen adhatjuk be. A dokumentáció összeállításában is segítenek nekünk, majd a kész hiteldokumentációt gyorsan elküldik az általunk kiválasztott pénzintézetnek. Azt, hogy melyik pénzintézetnél adjuk be az igénylést, mi dönthetjük el. Pozitív hitelbírálat után pedig nyitnak nekünk egy számlát vagy átutalják a kért összeget, és megküldik a Széchenyi Kártyánkat is.

A Széchenyi Lízing GO! hitelkérelmének beadása egyszerű és gyors folyamat, ami után egy államilag díjtámogatott hitelterméket használhatunk fel a vállalkozásunk működtetéséhez. A járványhelyzet sok szektornak okozott gondot. Gondoljunk csak a bezárásokra, vagy a visszaeső keresletre. A kormány úgy segít ezeken a vállalkozásokon, hogy állami díjtámogatással vehetünk fel hitelt vagy lízinget. Ezek a piacinál jelentősen kedvezőbb konstrukciók alacsony kamattal segíthetnek a mindennapi ügyekben, és a szükséges fejlesztések megvalósításában. Ha erősek, és jól működnek a vállalkozások, az az egész országra jó hatással lesz. Lesznek munkahelyek, a nyereséges cégek pedig adót fizetnek be a központi költségvetésbe. Ahhoz, hogy jól működjön a vállalkozásunk, segítség lehet számunkra a Széchenyi Lízing GO!.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

15,61%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések