Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Szükséges dokumentumok a babaváró hitelhez

2019.07.24.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 10:43

Szinte mindent tudunk már a babaváró hitelről: a feltételeit, az igénylés menetét, a kedvezmények mértékét, stb., ám arról már sokkal kevesebb szó esik, hogy mik a szükséges dokumentumok a babaváró hitelhez. Jelen cikkünkben erre adunk választ; az alábbiakban tételesen felsoroljuk Neked, hogy miket kell feltétlenül beszerezned.

Szükséges dokumentumok a babaváró hitelhez

A szükséges dokumentumok a babaváró hitelhez tehát a következők:

  • személyazonosító okmányok, vagyis érvényes személyi igazolvány, jogosítvány, vagy útlevél, illetve lakcímkártya és adóazonosító
  • jövedelemigazolás, ami nem lehet 30 napnál régebbi; vállalkozók esetében a NAV-tól szerezhető be
  • bankszámlakivonatok; bankfüggő, de általánosan a háromhavi a szükséges mennyiség
  • a három éves TB jogviszony igazolása, amit az olyan területileg illetékes járási hivataloknál lehet kérni, ahol egészségbiztosítási pénztári ügyeket is lehet intézni
  • házassági anyakönyvi kivonat; nem minden bank kéri, esetenként elegendő nyilatkozatot tenni, ám jobb, ha magatokkal viszitek
  • várandósgondozási kiskönyv, de csak abban az esetben, ha a várandósság már fennáll. Ez esetben a szakorvos kiad egy igazolást a terhességről, ami alapján a területileg illetékes védőnő kiállítja a kiskönyvet

A házassági anyakönyvi kivonathoz hasonlóan nem általánosan szükséges a babaváró hitelhez, de a büntetlen előéletről és a köztartozás-mentességről némelyik banknál elegendő csak nyilatkozatot tenni, és nem kötelező beszerezni az erkölcsi bizonyítványt, illetve a NAV igazolást. Érdemes erre rákérdezni a kiválasztott banknál, mert a házassági anyakönyvi kivonat ott lapul minden házaspár fiókjában, ezek viszont utánajárást igényelnek, és ha megkímélhetitek magatokat a fáradságtól, akkor tegyétek is meg!

Ezek lennének a szükséges dokumentumok a babaváró hitelhez. Lényegesen több papírmunkát jelent ez, mint akár egy egyszerű személyi kölcsön, de meg is van az eredménye: ha minden jól alakul, akár támogatássá is válhat, vagyis nem kell majd visszafizetni! Amennyiben kérdésed lenne a babaváró hitellel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén; szívesen segítünk! További hiteleket is megtekinhetsz, legyen szó személyi kölcsön, lakáshitel vagy hitelkártya ajánlatokról, ehhez kattints ide. További információkat a babaváró hitellel kapcsolatosan az alábbi linken találsz, itt.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Szükséges-e fedezet a személyi kölcsönhöz?

Szükséges-e fedezet a személyi kölcsönhöz?

2018.09.17.

A kérdésre nem is olyan egyszerű a válasz, mint azt elsőre gondolhatnánk. Sokan egyből rávágnák, hogy nincs szükség rá a személyi kölcsönnél, ami nem teljesen igaz. Nézzük, miért!

Tovább olvasom
OTP személyi kölcsön

OTP személyi kölcsön

2019.04.27.

Az OTP személyi kölcsön rendkívül népszerű az ügyfelek körében, ami egyáltalán nem véletlen, hiszen már online is igényelhető, az elbírálása megdöbbentően gyors, a kondíciói pedig versenyben vannak a legjobb címért. Lássuk kicsit részletesebben!

Tovább olvasom
Gyorskölcsön az ünnepek előtt!

Gyorskölcsön az ünnepek előtt!

2017.12.08.

Gyorskölcsön, akár 1 nap alatt elérhető bizonyos bankoknál, videó azonosítással vagy otthoni szolgáltatással.

Tovább olvasom
Hitel fedezet nélkül

Hitel fedezet nélkül

2019.04.02.

Hitel fedezet nélkül gyakorlatilag nem létezik, hiszen nincs olyan bank, amelyik csak úgy folyósít egy bármekkora összeget. Persze ez akkor nem igaz, ha a fedezetet szó szerint értelmezzük. Ez többnyire valamilyen ingatlan, de lehet ingóság is. Minden egyéb esetben a fedezetet a fizetőképesség jelenti, amit igazolni kell.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával