Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön gyorsan? Lehetséges!

2019.06.05.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 13:38

Sürgősen szükséged lenne némi pénzre, a hitelkártyák magas kamatait viszont nem szeretnéd bevállalni? Ne aggódj, van más választásod: a személyi kölcsön gyorsan elérhető, az igénylése egyszerű, és akár úgy is megoldható, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról!

Személyi kölcsön gyorsan? Lehetséges!

Fontos, hogy ha a személyi kölcsönt gyorsan szeretnéd megkapni, akkor olyan hitelkonstrukciót, illetve pénzintézetet válassz, aminek esetében az online hiteligénylés lehetősége adott, ellenkező esetben ugyanis a hitelkérelem leadásától a folyósításig eltelő idő legalább két nap lesz, de az is lehet, hogy hetekig fog húzódni a procedúra. Ha attól tartanál, hogy bonyolult az online hiteligénylés, akkor megnyugtatunk: egyáltalán nem az, sőt! Az ilyen lehetőséget is kínáló bankok weboldalán lépésről lépésre vezetnek a folyamatban, és ha elakadnál, telefonos segítséget is kérhetsz, de garantáljuk, hogy nem lesz ilyen jellegű problémád! Személyi kölcsönről bővebb információt itt találsz, kattints ide.

Mindenek előtt szükséges lesz beszerezned néhány dokumentumot, amik szükségesek a személyi kölcsön igényléséhez: a munkáltatói igazolást és a három-hat havi bankszámlakivonatot attól függően, hogy milyen feltételeket támaszt a kiválasztott pénzintézet. A személyi igazolványod, vagy útleveled, illetve jogosítványod és a lakcímkártyád szintén elengedhetetlen, de ha ezek megvannak, akkor a személyi kölcsönt gyorsan megkapod! Tekintsd meg partnerünk legjobb személyi kölcsön ajánlatait is, amit itt tehetsz meg, kattints ide.

Ne feledd, hogy mint minden hitelnek, a személyi kölcsönnek is vannak feltételei. Az általánosak a következők:

  • 18. betöltött életév
  • érvényes személyazonosító okmányok
  • állandó, bejelentett, magyarországi lakcím
  • legalább három hónapos, folyamatos munkaviszony
  • igazolható jövedelem, ami eléri a meghatározott minimumot

Természetesen a bank további feltételeket is szabhat, de ez egyrészt nem jellemző, másrészt, ha igen, azok sem teljesíthetetlenek, különösen akkor, ha a személyi kölcsönt gyorsan szeretnéd kézhez kapni.

Személyi kölcsön gyorsan? Mint láthatod, nem lehetetlen! Tekintsd meg oldalunkon az online igényelhető hiteleket, hasonlítsd össze őket, majd válaszd azt, amelyik a leginkább megfelelő! Ha kérdésed lenne, vagy tanácsot szeretnél kérni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mi a különbség az aktív és a passzív KHR között?

Mi a különbség az aktív és a passzív KHR között?

2018.09.12.

A KHR, más néven a Központi Hitelinformációs Rendszer egy adatbázis, amiben minden hitelfelvevő szerződései szerepelnek, és szétválasztja a rendben törlesztett és a problémás hiteleket. A KHR minden hitelszerződést, fizetési késedelmet, mulasztást, csalást, visszaélést nyilván tart.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön igénylésének folyamata

Gyorskölcsön igénylésének folyamata

2018.01.03.

Gyorskölcsön igénylésének a lehetősége, már online pár kattintással elérhető, de nézzük meg pontosan a folyamatot.

Tovább olvasom
Adóstárs ki lehet a személyi kölcsönnél?

Adóstárs ki lehet a személyi kölcsönnél?

2018.09.24.

Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor nyilván minden lehetőséget megragadsz arra, hogy meg is kapd azt. Az egyik ilyen, a pozitív hitelbírálatot elősegítő lehetőség az adóstárs bevonása, a segítségével ugyanis nem csak biztosabb, hogy megkapod az igényelt hitelt, de akár magasabb összeget is kérhetsz!

Tovább olvasom
Készpénzben vagy folyószámlára kapott jövdelem között, mi a különbség?

Készpénzben vagy folyószámlára kapott jövdelem között, mi a különbség?

2018.11.02.

Minden hitelnek vannak feltételei, amit teljesíteni kell ahhoz, hogy megkapd az igényelt hitelösszeget. Ha valamiben nem felelsz meg a bank kívánalmainak, akkor a végeredmény a hitelkérelem elutasítása lesz, vagyis nem kapod meg a kölcsönt. A számos követelmény közül mi most a jövedelmet fogjuk vizsgálni, hiszen elég sokan vannak, akik készpénzben kapják a fizetésüket, illetve a nyugdíjukat.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával