Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül

2019.06.13.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 13:36

Szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül? Egyszerű a válasz: Személyi kölcsön! Manapság már olyan ajánlatokat is lehet találni, amelyek kamatai megközelítik egy ingatlanfedezetű hitelét. Mindenkinek érdemes elgondolkodnia azon, hogy ezek közül választ.

Szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül

Ha a szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül szeretnéd felvenni, annak rengeteg előnye van a fedezetes hitelekkel szemben. Egyrészt az igénylése manapság rendkívül gyors, bizonyos esetekben akár órák alatt folyósításra is kerül az igényelt összeg. Másrészt csak néhány dokumentumot kell beszerezned hozzá, és online is beadhatod a hitelkérelmedet, tehát kényelmes is! A feltételei könnyen teljesíthetőek, hiszen csak érvényes személyazonosító okmányra, állandó, bejelentett, magyarországi lakcímre van szükség hozzá. Illetve a betöltött 18. életév elvárás, bár ez utóbbi bankonként változhat. A dokumentumok szintén egyszerűen beszerezhetőek, ha legalább három hónapja a munkahelyeden dolgozol; a munkáltatói igazolást, illetve a háromhavi bankszámlakivonatot gyakorlatilag egy nap alatt kézhez kaphatod, ezután már csak ki kell választanod azt a pénzintézetet, ahonnan fel szeretnéd venni a szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül, és elindítani a kölcsönigénylést! További információt a hitelekkel kapcsolatban az alábbi linkre kattintva találsz, kattints ide.

Kis kitérőt kell tennünk, ugyanis nem csak a személyi kölcsönre igaz az, hogy szabad felhasználású hitel fedezet nélkül, hanem a hitelkártyára, illetve a folyószámla-hitelkeretre is. Nyilván teljesen más konstrukciók, de fedezetet nem igényelnek, és arra költheted el, amire csak szeretnéd. Partnerünk legjobb személyi kölcsön, lakáshitel és hitelkártya ajánlatait itt tudod megtekinteni, kattints ide.

Ha a szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül szeretnél igényelni, akkor számos lehetőség közül választhatsz, és érdemes alaposan áttekintened a piacot, hogy nehogy olyan hitelt válassz, amivel aztán nem leszel elégedett. Szerencsére oldalunkon nem csak megtekintheted, de össze is hasonlíthatod a pénzintézetek legkedvezőbb ajánlatait, így egyszerűen juthatsz el a helyes döntésig, ha pedig kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és szívesen válaszolunk!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

NAV jövedelemigazolás – miért kell?

NAV jövedelemigazolás – miért kell?

2019.02.22.

A hitelfelvétel kritériumait számtalanszor taglaltuk már, így nem is mennénk bele mélyebben. Arra koncentrálnánk ebben a cikkben, ami a címben is olvasható, vagyis hogy milyen esetekben van szükség NAV jövedelemigazolásra egy hitel felvételekor.

Tovább olvasom
Szükséges-e fedezet a személyi kölcsönhöz?

Szükséges-e fedezet a személyi kölcsönhöz?

2018.09.17.

A kérdésre nem is olyan egyszerű a válasz, mint azt elsőre gondolhatnánk. Sokan egyből rávágnák, hogy nincs szükség rá a személyi kölcsönnél, ami nem teljesen igaz. Nézzük, miért!

Tovább olvasom
Melyik támogatás igényelhető egy gyermekre?

Melyik támogatás igényelhető egy gyermekre?

2019.10.16.

Jelenleg, a Családvédelmi Akcióterv keretein belül többféle támogatás is elérhető. A CSOK, a CSOK hitel, a gyermekek után járó, lakáshitelre felhasználható tartozáscsökkentés, illetve a babaváró hitel/támogatás. Külön-külön is komoly előnyt biztosítanak a családoknak, de a kérdés az, hogy lehet-e együttesen is igényelni őket. Azt, hogy melyik támogatás igényelhető egy gyermekre, több tényező is befolyásolja, de létezik megoldás arra, hogy mindegyiket egyszerre vegyük igénybe!

Tovább olvasom
A gyorskölcsön valóban gyors?

A gyorskölcsön valóban gyors?

2018.10.11.

Bárkivel megeshet, hogy azonnal szüksége van némi hozzáférhető készpénzre. De ha nincs megtakarítása, és egyéb módokon sem tudja megoldani, viszont megoldásra van szüksége, akkor az egyik leggyorsabban hozzáférhető hitelkonstrukció a gyorskölcsön, ami akár 24 órán belül hozzáférhető!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával