Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Nézzük át az MKB Mosoly személyi kölcsönt részletesen!

2020.11.16.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 11:58

Ha személyi kölcsönt szeretnél igényelni, számtalan lehetőség közül választhatsz, így többek között oldalunkon is találsz ebből a hiteltípusból, méghozzá több banktól is ajánlatokat. Az MKB Mosoly személyi kölcsön ezek egyike, amely érdemes lehet a figyelmedre, ezért az alábbiakban részletesen is megnézzük, hogy mit érdemes tudni róla.

Nézzük át az MKB Mosoly személyi kölcsönt részletesen!

Az MKB személyi kölcsön kondíciói

Az MKB Mosoly személyi kölcsön futamideje 3-7 évig terjedhet, amivel kilóg a többség közül, hiszen ennél kevesebb, illetve több időt is lehet választani más bankoknál. A THM 8,3-14,9% 2021. január 1.-től, addig pedig a kormány által megszabott 5,6%, bár ez már csak egyetlen hónapra vonatkozik, amennyiben a cikk megjelenésének pillanatában igényled. A felvehető hitelösszeg 500.000-7.000.000 forintig terjedhet, ami szintén eltér a más bankoknál kérhetőtől, hiszen napjainkban már találhatunk olyan személyi kölcsön ajánlatot is, ami 10 millió forinttal kecsegtet.

Az MKB személyi kölcsön esetében igénybe vehető kedvezmények

Az MKB személyi kölcsön többféle kamatkedvezményt kínál, amennyiben szeretnéd a legalacsonyabb THM értéket elérni. Ha a bankhoz érkezik a jövedelmed, ami legalább 100.000 forint, akkor jogosult leszel 3% kedvezményre, ha pedig az összeg meghaladja a 250.000 forintot, akkor 6% kedvezményt kapsz. Érdekesség, hogy még abban az esetben is kapsz 1%-ot, ha nincs jóváírás, ám érdemes az MKB Bankhoz irányítanod a jövedelmedet, hiszen így sokkal több pénzt takaríthatsz meg.
További kedvezmény, hogy az MKB személyi kölcsön folyósítási díj nélkül igényelhető.

Az MKB személyi kölcsön feltételei

Természetesen, mint minden hitelnek, így az MKB Mosoly személyi kölcsönnek is vannak feltételei, amelyek nem térnek el nagyban a máshol megszokottaktól. Az igénylő legalább 21 éves kell, hogy legyen, de a futamidő lejártakor még nem töltheti be a 72. életévét, nem szerepelhet negatív információval a KHR rendszerében, a jelenlegi munkahelyén minimum 3 havi munkaviszonnyal kell rendelkeznie, és természetesen szükség van a magyarországi, állandó, bejelentett lakcímre, illetve az érvényes személyazonosító okmányokra is.

Mielőtt igényelnéd az MKB Mosoly személyi kölcsönt, hasonlítsd össze más ajánlatainkkal, majd a választást követően indítsd el az igénylést online!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

A babaváró hitel röviden összefoglalva

A babaváró hitel röviden összefoglalva

2019.06.20.

Újabbnál újabb módokat láthatunk, amelyeket a kormány mutat be, hiszen tény, ami tény: fogy a magyar. A CSOK különféle módozatai után a legfrissebb fejlemény a babaváró hitel, ami július 1.-től vehető igénybe. Ha gyermeket tervezel a közeljövőben, akkor te is érintett vagy, érdemes hát elolvasnod az alábbi írásunkat!

Tovább olvasom
Hiteligénylés online folyamata

Hiteligénylés online folyamata

2019.06.03.

Hitelre van szükséged, méghozzá a lehető leggyorsabban? Akkor semmiképp se gondolkodj bankfiókok felkeresésében és papírmunkában! A legjobb, ha a hiteligénylés online van elindítva, hiszen így időt és energiát spórolsz!

Tovább olvasom
Gyors adósságrendező hitel – melyik banknál érdemes igényelni?

Gyors adósságrendező hitel – melyik banknál érdemes igényelni?

2019.07.03.

Sokfelé kell törlesztéseket fizetned, és már nem bírod követni? Egyre nőnek a terheid, és szeretnél könnyíteni rajtuk? Akkor egy gyors adósságrendező hitel lesz számodra a megoldás!

Tovább olvasom
OTP akciós személyi kölcsönéről, mit kell tudni?

OTP akciós személyi kölcsönéről, mit kell tudni?

2018.10.18.

Mint minden pénzintézet, az OTP Bank is kínál az ügyfeleinek személyi kölcsönt, de most egy új akcióval hívta fel magára, illetve a hitelre a figyelmet. Az OTP akciós személyi kölcsönéhez ugyanis 1%-os online kedvezmény jár, amivel akár 49.260 forintot is meg lehet spórolni!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával