Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Milyen kölcsönöket tudsz igényelni oldalunkon?

2020.01.01.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 09:28

Ha ezt a cikket olvasod, akkor minden bizonnyal hitelt szeretnél felvenni, és megkezdted a tájékozódást a lehetőségeidről. Attól függően, hogy mi a célod az igényelt összeggel, más és más hiteltípusok közül kell választanod. Nem minden konstrukció felel meg ugyanarra a célra. Azt, hogy milyen kölcsönöket tudsz igényelni, ha bennünket választasz, az alábbiakban kifejtjük.

Milyen kölcsönöket tudsz igényelni oldalunkon?

Ha az oldal tetejére tekintesz, akkor láthatod, hogy tulajdonképpen milyen kölcsönöket tudsz igényelni a segítségünkkel, de csak a fő csoportokat. A személyi kölcsön fül alatt azonban többféle hiteltípust is láthatsz, amelyek egytől egyig személyi kölcsön altípusok. Vagyis a konstrukciójukat tekintve ugyanazok, csupán van egy-egy olyan tulajdonságuk, ami miatt érdemes őket másként kezelni. Jó példa erre a hitelkiváltásra szolgáló kölcsön, ami ugyan a személyi kölcsönök tulajdonságaival rendelkezik, kivéve, hogy nem szabadon felhasználható, hanem csak és kizárólag egy, vagy több másik hitel végtörlesztésére használható fel.

Igényelj online egyszerűen kölcsönt, kattints ide!

A gyorskölcsönöket külön menüpontba rendeztük, hiszen igaz ugyan, hogy szintén személyi kölcsön altípusok, de ezeket kiemelten kell kezelnünk, hiszen az ügyfelek is kiemelten sokat foglalkoznak velük. Fő jellemzőjük a rövid hitelbírálat és a gyors folyósítás: többnyire 24 órán belül hozzáférhetőek, de akad köztük ennél jóval rövidebb átfutási idejű konstrukció is.

A babaváró hitelt talán már senkinek sem kell bemutatni, de röviden azért összefoglaljuk: olyan hitelkonstrukció, amivel maximum 10.000.000 forintot lehet igényelni, kizárólag házaspárok részére adható, és különféle állami kedvezmények használhatóak fel hozzá, amennyiben az igénylő párnak gyermeke, vagy gyermekei születnek.

Az adósságrendező hitelek – nevükhöz hűen – a különféle adósságok rendezésére szolgálnak, vagyis hitelkiváltásra és egyéb tartozások rendezésére használhatóak fel. Alapvetően fedezet nélküli konstrukcióról van szó, de létezik fedezetes változata is.

A jelzáloghitel fül alatt a lakáshiteleket gyűjtöttük össze, pontosabban azokat, amelyeket szívesen ajánlunk. Ha megtekinted az aloldalt, láthatod, hogy csupán néhány hitel található ott, ám ez azért van így, mert ezeket a hiteleket akár mi is felvennénk, míg azok, amelyek itt nem kaptak helyet, kevésbé előnyösek.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Akolcson, mit nyújthat neked?

Akolcson, mit nyújthat neked?

2017.12.15.

Akolcson.hu ahol a legjobb ajánlatok kezdődnek, több bank termékeit mutatjuk meg számodra, ezért kedvedre tudsz válogatni az ajánlatok között és 1 perc alatt online le is tudod adni az ígénylésedet.

Tovább olvasom
A teljes várandósság alatt igényelhető a babaváró hitel?

A teljes várandósság alatt igényelhető a babaváró hitel?

2019.10.24.

A babaváró hitel lényege, hogy segítse az újdonsült szülőket a baba, vagy babák felnevelésében, vagyis mondhatjuk, hogy a lényege a baba. Amennyiben még nincs gyermeketek, de tervben van a családalapítás, akkor a babaváró hitelt Nektek találták ki. Viszont – mint minden hitel esetében – teljesítenetek kell néhány feltételt. Sokakban merülhet fel a kérdés, hogy vajon a teljes várandósság alatt igényelhető-e a babaváró hitel. Szerencsére a szabályozás részletesen rendelkezik ezzel kapcsolatosan is. Lássuk a részleteket!

Tovább olvasom
A legtöbb lakáshitelt hogy igényelhetem?

A legtöbb lakáshitelt hogy igényelhetem?

2020.06.12.

Lakáshitelt készülsz felvenni? Akkor nyilván számítasz arra, hogy igen magas összeget kell majd igényelned, köszönhetően az elmúlt években lezajlott ingatlanpiaci árrobbanásnak. A legtöbb lakáshitel ma már a tízmillió forint többszörösét teszi ki, és egyáltalán nem mindegy, melyik bankot választod, ha az elérhető legnagyobb összeget szeretnéd elérni.

Tovább olvasom
Fogyasztóbarát Lakáshitel – ez mit is jelent?

Fogyasztóbarát Lakáshitel – ez mit is jelent?

2019.05.27.

Az elmúlt években gyakran hallhattunk a „Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel” minősítésről, viszont azt, hogy mit is jelent, már csak kevesen tudták volna elmondani. Mi most összefoglaljuk Neked, hogy ez mit is takar, így könnyen eldöntheted, hogy erre van-e szükséged!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával