Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Miért válaszd a Cofidis Megújuló hitelét?

2021.02.22.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 11:50

A Cofidis Megújuló Hitel egy személyi kölcsön, amelynek néhány tulajdonsága érdemessé teszi a figyelemre; az alábbiakból mindent megtudhatsz róla.

Miért válaszd a Cofidis Megújuló hitelét?

A Cofidis Megújuló Hitel tehát szabad felhasználású hitelkonstrukció, amit arra költesz, amire csak szeretnél, és nem szükséges semmilyen hitelcélt megadni az igénylése során. Ez eddig általános, hiszen minden személyi kölcsön így működik, a Cofidis Megújuló Hitelének azonban akadnak olyan tulajdonságai is, amelyek megkülönböztetik a magyar hitelpiacon elérhető, más hiteltermékektől.

Mitől különleges a Cofidis Megújuló Hitel?

A Cofidis Megújuló Hitelének esetében a visszafizetett tőkerészt bármikor újra felhasználhatod, és a hitelkeretedet is megemeltetheted, ha szükséged van rá – a futamideje éppen emiatt rugalmas. Ennek okán gyakorlatilag olyan, mintha egy folyószámlahitelről lenne szó, ám akadnak különbségek: egyrészt a Cofidis Megújuló Hitelét havi szinten törlesztened kell, másrészt lényegesen alacsonyabb, hogy úgy mondjuk, személyi kölcsönös a kamata és a THM értéke.

A Cofidis Megújuló Hitelének további előnyei

Fontos még megemlíteni, hogy az előtörlesztésnek, a folyósításnak, a hitelbírálatnak és a számlavezetésnek nincs díja, mi több, a kezelési költséget sem számolják fel, tehát rendkívül sok kedvezmény jár a Cofidis Megújuló Hitel igénylőinek. Ráadásul a Cofidis Megújuló Hitelét olyan ügyfelek is igényelhetik, akik a KHR-listán passzív státuszban szerepelnek!

A Cofidis Megújuló Hitel kondíciói

Az igényelhető hitelösszeg 100.000-1.500.000 forint, a THM pedig 20,36%-24,6% lehet. A Cofidis Megújuló Hitel futamideje minimum 13, maximum 57 hónap, tehát gyors lejáratú hitelről van szó.

A Cofidis Megújuló Hitel feltételei

Itt nem lesznek nagy meglepetések, hiszen egy személyi kölcsönről van szó. A betöltött 18. életév, a három hónapos munkaviszony, az érvényes magyarországi lakcím, a Magyarországon vezetett bankszámla, az érvényes személyazonosító okmányok és a telefonos elérhetőség a Cofidis Megújuló Hitelének igényléséhez is szükségesek, a minimális, elvárt jövedelem pedig nettó 70.000 forint.

Mint láthatod, a Cofidis Megújuló Hitele egy meglepő és meglepően jó konstrukció, ami számos esetben előnyös. Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet, indítsd el az igénylését online, oldalunk segítségével!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Alacsony kamatra hitelt?

Alacsony kamatra hitelt?

2018.01.24.

Alacsony kamatra, akkor lehet hitelt felvenni, ha a bank által előírt feltételeket teljesítjük. Mindenki a legjobb megoldásokat keresi mindenre, így van ez a hitelfelvételnél is. A hitel alacsony kamatra csak úgy lehetséges, ha alacsony a kamatláb is. Hogy ez mit jelent?

Tovább olvasom
Cofidis 100% online hitel – egyszerűbb, mint gondolnád!

Cofidis 100% online hitel – egyszerűbb, mint gondolnád!

2019.11.18.

Számos alkalommal írtunk már a legújabb innovációról, az interneten igényelhető hitelkonstrukciókról, bár a „legújabb” talán nem a legjobb szó rá, hiszen már több mint egy éve hozzáférhető több pénzintézetnél. A Cofidis 100% online hitel igényelhető hitelei talán most Téged is meggyőznek, hogy nem szükséges bemenned egy bankfiókba, hanem elegendő leülnöd a számítógéped elé, és belevágni a hitelfelvételbe.

Tovább olvasom
Megújuló hitel, mit kell tudni róla?

Megújuló hitel, mit kell tudni róla?

2018.08.07.

A Megújuló Hitel egy igazán különleges hiteltermék; tulajdonképpen egyfajta személyi kölcsön, de számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami más, mint a mezőny többi szereplői által kínált személyi kölcsön.

Tovább olvasom
Cofidis hitel gyorsan, online igényléssel

Cofidis hitel gyorsan, online igényléssel

2019.02.01.

Az online hiteligénylés ma már egyre több pénzintézetnél elérhető. Ami miatt komoly versenyhelyzet alakult ki a bankok között azzal kapcsolatban, hogy melyikük tudja a legkedvezőbb hitelkonstrukciót a lehető legrövidebb idő alatt folyósítani az ügyfelei számára. Az első fecskék után hamar megjelent szinte minden szolgáltató ezzel a lehetőséggel, így a Cofidis is. Ha a Cofidis hitelt gyorsan szeretnéd felvenni, akkor neked is az online igénylést kell választanod, hiszen így juthatsz a pénzhez a leggyorsabban!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával