Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Legjobb autóhitelt keresed?

2019.04.29.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 13:47

Autót szeretnél vásárolni, és ehhez a legjobb autóhitelt keresed? Szinte minden pénzintézetnél találhatsz olyan hitelt, amit autóvásárlásra kínálnak, így a választék bőséges, neked csak döntened kell, hogy melyikre adod le az igénylésedet. Van azonban néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni még a hitel felvétele előtt, ugyanis ezek alapján dől el, hogy jól jársz-e a hitelügylettel.

Legjobb autóhitelt keresed?

Nem csak az autóhitelek, hanem bármilyen hitelkonstrukció esetében a legfontosabb szempont a kamat, illetve a THM mértéke. Mindenki a legjobbat keresi, így nyilván Te is, ezért azt kell, hogy mondjuk, a legjobb autóhitelt manapság már a személyi kölcsönök között fogod megtalálni! Mivel egy személyi kölcsön fedezet nélküli konstrukció, így még jobban is járhatsz. Hiszen a klasszikus autóhitelek esetében a megvásárolt gépjármű képezte a hitel fedezetét. Ami így a bank tulajdonát képezte egészen a futamidő lejártáig, vagyis lehetetlen volt eladni. További kölcsönökkel kapcsolatosan olvasd el cikkeinket vagy igényelj kölcsönt azonnal egyszerűen online. Kattints ide!

 

Egy személyi kölcsönből vásárolt autó viszont a Te tulajdonod lesz, és ha el akarod adni, akkor ezt bármikor meg is teheted! Ugyanez vonatkozik az engedélyköteles átalakításokra is, mivel azokat csak a tulajdonos engedélyével lehet elvégezni. Mondanunk sem kell, hogy az ilyesmik kapcsán egy bank mennyire hajlik az engedély kiadására, ugye?

 

Az utóbbi időben komoly változások léptek életbe a személyi kölcsönök esetében. Vannak olyan bankok, amelyek akár egy órán belül is folyósítják az igényelt összeget. Illetve olyan konstrukciók is kikerültek a piacra, amelyekkel akár 10.000.000 forint is elérhető. Nyilvánvaló, hogy ha ennél drágább autót szeretnél megvásárolni, akkor nincs más választásod, mint egy klasszikus autóhitelt felvenni, ám ha a tízmilliós kereten belül maradsz, akkor megnyílik előtted a személyi kölcsönök igénylésének lehetősége. Legjobb kölcsönökért, nézd meg partnerünk ajánlatait is. Kattints ide.

 

A fentiek miatt azt kell, hogy mondjuk: a legjobb autóhitel a személyi kölcsön! Tekintsd meg oldalunkon az elérhető ajánlatokat, majd hasonlítsd is össze őket, hogy megtalálhasd a számodra leginkább megfelelőt! Ha kérdésed van, akkor pedig vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

A babaváró hitel röviden összefoglalva

A babaváró hitel röviden összefoglalva

2019.06.20.

Újabbnál újabb módokat láthatunk, amelyeket a kormány mutat be, hiszen tény, ami tény: fogy a magyar. A CSOK különféle módozatai után a legfrissebb fejlemény a babaváró hitel, ami július 1.-től vehető igénybe. Ha gyermeket tervezel a közeljövőben, akkor te is érintett vagy, érdemes hát elolvasnod az alábbi írásunkat!

Tovább olvasom
Azonnal kisebb összegre van szükségem. Mit tehetek?

Azonnal kisebb összegre van szükségem. Mit tehetek?

2018.09.06.

Ha csak egy kisebb összegre van szükséged, akkor tudunk a számodra egy jó megoldást! A MiniKölcsönnel villámgyorsan megoldhatod a pénzügyi gondjaidat, csak néhány feltételt kell teljesítened hozzá!

Tovább olvasom
Adósságrendező hitel feltételei

Adósságrendező hitel feltételei

2017.12.28.

Adósságrendező hitellel több rossz konstrukcióval rendelkező hiteleinket vonhatjuk össze és válthatjuk ki.

Tovább olvasom
Személyi hitel – hogy tudom elindítani a kérelmemet az oldalon?

Személyi hitel – hogy tudom elindítani a kérelmemet az oldalon?

2019.02.21.

A személyi hitel, vagy más néven személyi kölcsön a legnépszerűbb hitelkonstrukció; manapság a legtöbb hitelkérelmet erre a termékre adják be az ügyfelek. Nem véletlenül, hiszen könnyedén és gyorsan hozzáférhető, a feltételei nem teljesíthetetlenek, a kamata pedig viszonylag alacsony.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával