Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Kötelező biztosítás online megkötése – lehetséges?

2020.04.28.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 07:38

Az internet immáron több évtizede az életünk része, és egyre több dolog érhető el általa. Manapság már egyáltalán nem szokatlan, hogy az interneten böngészve vásárolunk, szórakozunk, tájékozódunk. Veszünk fel hitelt, és ebbe a sorba illeszkedik az is, hogy a kötelező biztosítást online is megköthetjük.

Kötelező biztosítás online megkötése – lehetséges?

A kötelező biztosítás online megkötése ráadásul egyszerű. Hiszen nem kell mást tenned, mint kiválasztani a megfelelő biztosítástípust, majd elindítani az igénylésedet. Gyakorlatilag ma már minden biztosító társaságot elérhetsz az interneten, kivétel nélkül, és könnyedén utánanézhetsz annak is, hogy melyiknél találod meg azt a biztosítást, amelyik mindenben megfelel az igényeidnek. Ugyanez természetesen a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra is igaz, tehát ha erre van szükséged, akár néhány perc alatt is megoldhatod.

Mivel oldalunk portfólióját bővítettük, és immáron biztosításokkal is foglalkozunk, nálunk is lehetségessé vált a kötelező biztosítás online megkötése. Hasonlóan a hitelekhez, itt is csokorba gyűjtöttük az elérhető legjobb ajánlatokat, hogy könnyedén kiválaszthasd a számodra leginkább megfelelőt. Nem kell mást tenned, mint összehasonlítani az adatokat, dönteni, majd klikkelni, és megkötni a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításod szerződését. Ennek menete minden esetben az adott biztosítótól függ, tehát mielőtt rábólintanál egy ajánlatra, nézz utána, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban hozzájuss a kötelező biztosításodhoz.

Bizonyára Te is tudod, hogy ha nincs kötelező biztosítás az autódon, az számos szankciót von maga után, és ha így közlekedsz vele, abból komoly bírság is lehet. Éppen ezért semmiképp se hanyagold el a kérdést, és kösd meg a kötelező biztosításod online, a mi segítségünkkel!

Akkor is érdemes bennünket választanod, ha biztosítót szeretnél váltani, vagy esetleg egyéb biztosításokra is szükséged lenne, hiszen nálunk nem csak több biztosító társaság, de többféle biztosítástípus közül is választhatsz. Ráadásul nem csak ezzel, de tanácsokkal és válaszokkal is szolgálhatunk, ha felkeresel bennünket megadott elérhetőségeink egyikén.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Milyen esetekben nem elég az Európai Egészségbiztosítási Kártya?

Milyen esetekben nem elég az Európai Egészségbiztosítási Kártya?

2023.04.28.

Nem elég az Európai Egészségbiztosítási Kártya bizonyos helyzetekben, azaz nem támaszkodhatsz pusztán erre, ha külföldre utazol.

Tovább olvasom
Milyen esetekben segít az életbiztosítás?

Milyen esetekben segít az életbiztosítás?

2024.03.14.

Az életbiztosítás talán a legegyszerűbben elérhető biztosítási forma. És bár a neve sokat elárul, utánajártunk, hogy pontosan milyen esetekben segít az életbiztosítás. Röviden és közérthetően írunk az életbiztosításról.

Tovább olvasom
Milyen tényezők befolyásolják az életbiztosítás díját?

Milyen tényezők befolyásolják az életbiztosítás díját?

2022.01.04.

Egy életbiztosítás díját sok minden befolyásolhatja. Amikor megkötjük a biztosítási szerződést, számos kérdésre választ adunk, a szolgáltató ezeket figyelembe véve kalkulálja ki az összeget.

Tovább olvasom
Biztosítót váltani mikor és hogyan lehet?

Biztosítót váltani mikor és hogyan lehet?

2020.02.20.

Ahogy a hitelkiváltásnak, úgy a biztosítóváltásnak is megvannak a maga okai, és hasonlóak mindkét esetben: az elégedetlenség a szolgáltatásokkal, illetve azok minőségével, a magas díjak, és persze az, hogy léteznek jobb lehetőségek is. Mivel egy biztosító számára adott a lehetőség, hogy évente többször is módosíthasson a díjain, a legtöbb ügyfél többnyire egyik biztosítótól a másikig lépked, amikor csak lehetősége van rá, és ezt maximálisan meg tudjuk érteni. Lássuk, hogy mikor és hogyan lehet biztosítót váltani!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával