Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Kölcsön másnapra – hol érdemes elindítani a hitelt?

2020.02.03.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 12:33

Kölcsön másnapra? Nem lehetetlen, és manapság már számos helyen igényelhetsz ilyen típusú személyi hitelt, sőt, olyan is lehetséges, ami egy órán belül a számládra kerül. Mutatjuk a lehetőségeket!

Kölcsön másnapra – hol érdemes elindítani a hitelt?

Attól függően, hogy mekkora összeget szeretnél felvenni, többféle lehetőséged is van. 600.000 forint alatt például a MiniKölcsön, a Provident, vagy a Cetelem folyósít gyorskölcsönt, és ha mindent rendben találnak, valamint a szükséges dokumentumokat is be tudod mutatni, akkor ténylegesen folyósítják a kölcsönt másnapra, a folyószámládra. Több bank is foglalkozik gyorskölcsönökkel, így van miből válogatnod, és érdemes is. Mivel a legjobb ajánlat megtalálása elemi érdeked! Nem mindegy ugyanis, hogy mennyit fizetsz vissza a kölcsön végéig. Ezért figyeld a THM-eket, és indulj el a legalacsonyabbtól kezdve. Majd a többi adat összehasonlításával juss el ahhoz a kölcsönhöz, ami mindenben megfelelő.

Mint fentebb említettük, van jobb, illetve gyorsabb lehetőség is annál, minthogy a kölcsön másnapra érkezik a számládra. Az egy órás változat; ehhez azonban szükség van a körülmények összejátszására is. Példaként az OTP Bank személyi kölcsönét hoznánk fel, amelyet abban az esetben kaphatsz meg egy órán belül, ha huzamosabb ideje a bank ügyfele vagy, a folyószámládra pedig minden hónapban érkezik jövedelem. Ha ez stimmel, akkor a hitelt online kell igényelned, és figyelned kell arra is, hogy olyan összeg legyen, amelyet a bank nagy valószínűséggel jóvá is hagy. Abban az esetben, ha megfelelsz a gyorsított hitelbírálaton, még dokumentumokra sem lesz szükséged, csupán el kell indítanod az igénylést, és ha ez banki munkaidőben történik, akkor akár 45 percen belül meg is érkezhet a számládra a hitelösszeg!

Mint láthatod, lassan, de biztosan eljön az az időszak is, amikor a kölcsön másnapra való igénylése is idejétmúlttá válik, pedig néhány éve még heteket kellett várnunk egy személyi kölcsönre. Amennyiben gyorskölcsönre van szükséged, hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunk segítségével, és válaszd a számodra leginkább megfelelőt! Kérdésed lenne? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Gyorshitel – mumus vagy mentőöv?

Gyorshitel – mumus vagy mentőöv?

2017.11.19.

A gyorshitel 2008-as válság óta igazán megosztó terméke a hazai pénzügyi piacnak. A szükséges rossz kategóriájába csúszott át, holott a bajok egy részét rossz vásárlói döntéseknek köszönhettük. A túlköltekezésnek immár vége, a saját bőrünkön kellett tanulnunk, hogy addig nyújtózzunk, amíg a takaró ér. Szerencsére, így sem kell lemondanunk a gyors segítségről, csak most már tudjuk, mire kell odafigyelni mielőtt elköteleződünk valamelyik hitelkonstrukció mellett.

Tovább olvasom
A legegyszerűbb hitelfelvétel az online hitel!

A legegyszerűbb hitelfelvétel az online hitel!

2020.03.13.

Ha a legegyszerűbb hitelfelvétel lehetőséget keresed, akkor az első kérdésünk az, hogy mekkora összegre lenne szükséged. A második pedig az, hogy milyen típusú hitelben gondolkodsz. Amennyiben ingatlanhitel a célod, vagy 10.000.000 forintnál többre lenne szükséged, akkor sajnos nem tudunk annál konkrétabbat javasolni, mint hogy válaszd ki ajánlataink közül a leginkább megfelelő hitelkonstrukciót. Indítsd el a hiteligénylési folyamatot, majd fáradj be a választott bank legközelebbi bankfiókjába. Vagyis igényeld a hitelt a hagyományos módon! Ha viszont személyi kölcsönt szeretnél, van egy biztos tippünk!

Tovább olvasom
OTP személyi kölcsönről részletesen

OTP személyi kölcsönről részletesen

2019.03.08.

Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor számos lehetőség közül választhatsz. Az OTP személyi kölcsöne az egyik opció, ráadásul jelenleg kamatkedvezmény-akció is vonatkozik rá, tehát mindenképp érdemes arra, hogy alaposan kivesézzük! Lássuk a részleteket!

Tovább olvasom
A legjobb gyorskölcsönök online!

A legjobb gyorskölcsönök online!

2020.01.03.

Ha sürgősen pénzre lenne szükséged, akkor jó, ha tudod, hogy a legjobb gyorskölcsönök online érhetőek el. Bankfióki igényléssel viszont nem tudsz ilyen hitelkonstrukcióhoz jutni. Ha ezt a cikket olvasod, akkor jó eséllyel már rákerestél erre a témára, és utána olvastál, hogy milyen lehetőségeid vannak. Mi arra teszünk kísérletet, hogy minden lehetőséggel megismertessünk, ami érdemes lehet a figyelmedre.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával