Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hogy használjuk ki a kedvező kamatozású személyi kölcsönt?

2020.09.16.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 21:12

Mint bizonyára Te is tudod – ha figyelemmel kíséred a pénzügyi helyzetet –, a személyi kölcsönök egyre alacsonyabb kamatokkal jelennek meg, ami a jelenleg még életben lévő, ám december 31.-én lejáró fizetési moratóriumnak, azaz halasztásnak köszönhető.

Hogy használjuk ki a kedvező kamatozású személyi kölcsönt?

A bankok közötti verseny folyamatos fejlesztésekre sarkallja azok szakembereit, aminek köszönhetően egyre kisebb költséggel juthatsz hozzá egységnyi pénzösszegnek személyi kölcsön formájában. A kedvező THM értékek okán azt tanácsoljuk, hogy használd ki a kedvező kamatozású személyi kölcsönök lehetőségét, amíg lehetséges!

És hogy hogy használd ki? Okosan! Először is tartsd észben, hogy a moratórium csak az év végéig tart, 2021. január 1.-től visszaáll a régi rend. Ehhez persze azt is hozzá kell tenni, hogy „hacsak a kormány másként nem dönt”, ám nézzük a lehető legjobb forgatókönyvet: januártól a kedvező kamatozású személyi kölcsönök a veszélyhelyzet kihirdetése előtti szintre, vagy ahhoz nagyon hasonlóra állnak vissza. A bankok legtöbbje már most is ennek megfelelően hirdeti a személyi kölcsöneit, tehát könnyen megtudható, melyiknél mire lehet számítani.

A kedvező kamatozású személyi kölcsönök tehát csak jelenleg ennyire kedvezőek, akad azonban néhány pénzintézet, amely úgy döntött, nem áll be a sorba, hanem már most olyan kamatokkal szereli fel a hiteltermékeit, amelyek nem csak január 1.-től számítanak majd alacsonynak, hanem a jelenlegi, a kormány által meghatározott, 5,75%-os kamathoz képest is! Jelenleg ugyan még nem találsz ezekből sokat, és azok is viszonylag behatárolt konstrukciók, ám, ha a többi bank szeretné tartani az iramot, hamarosan több ajánlat közül is választhatsz!

Hogy egy példát is mutassunk: a Provident Kölcsön 15 hónapos futamidőre, maximum 600.000 forint hitelösszeggel 5,6%-os THM értéket biztosít, vagyis alacsonyabb, mint a jelenleg előírt 5,75%, és ezt január 1. után is tartani fogja.

Ha kedvező kamatozású személyi kölcsönt keresel, tekintsd meg oldalunk ajánlatait, és hasonlítsd is össze őket, mert így biztosan a legjobbat választod majd! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

A 10 legfontosabb hitelezési alapfogalom

A 10 legfontosabb hitelezési alapfogalom

2022.12.06.

Hitelezési alapfogalmakkal érdemes tisztában lenned, ha el szeretnél igazodni a kölcsönök világában – az alábbiakban a legfontosabbakat gyűjtöttük össze.

Tovább olvasom
Szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül

Szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül

2019.06.13.

Szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül? Egyszerű a válasz: Személyi kölcsön! Manapság már olyan ajánlatokat is lehet találni, amelyek kamatai megközelítik egy ingatlanfedezetű hitelét. Mindenkinek érdemes elgondolkodnia azon, hogy ezek közül választ.

Tovább olvasom
Tudatosság - Hitelt mikor és hogy vegyem fel?

Tudatosság - Hitelt mikor és hogy vegyem fel?

2019.01.22.

Ha pénzre van szükséged, de nem áll a rendelkezésedre a megfelelő összeg, akkor a legegyszerűbb megoldás az, ha hitelt veszel fel. A hitelfelvétel azonban felelősségteljes dolog, hiszen ha nem engedheted meg magadnak a törlesztést, akkor igen komoly bajba kerülhetsz, ami hosszú távon is kihathat az életedre. Fontos tehát a tudatosság a pénzügyeket illetően is, ezért mielőtt kölcsönt igényelsz, át kell gondolnod minden részletét!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön gyorsan? Lehetséges!

Személyi kölcsön gyorsan? Lehetséges!

2019.06.05.

Sürgősen szükséged lenne némi pénzre, a hitelkártyák magas kamatait viszont nem szeretnéd bevállalni? Ne aggódj, van más választásod: a személyi kölcsön gyorsan elérhető, az igénylése egyszerű, és akár úgy is megoldható, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával