Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hitelkiváltó hitel? Ez mit jelent?

2019.03.06.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 20:06

A törlesztőrészletek többnyire emelkedtek az utóbbi években, de a jövedelmek mértéke ezt nem feltétlenül követte, így a legtöbb háztartásnak egyre nagyobb gondot jelent a törlesztés megoldása. Ha Neked is egyre nagyobb probléma a hiteleid visszafizetése, akkor érdemes elgondolkodnod egy hitelkiváltó hitel felvételén.

Hitelkiváltó hitel? Ez mit jelent?

Elsősorban akkor éri meg egy hitelkiváltó hitellel kiváltanod a meglévő adósságaidat, ha az új hitelkonstrukció alacsonyabb kamatozású, mint a régieké. Mielőtt elkezdenéd intézni a hitelkiváltó hitel igénylését, alaposan tájékozódj a feltételekről. Mert számos olyan pontot találhatsz, ami eleve kizárja a hitel felvételét; ilyen például a központi hitelinformációs rendszer adóslistáján való szereplés, és ez még akkor is az, ha a kiváltandó hitel miatt kerültél fel rá, vagy ha passzív státuszban vagy nyilvántartva. Alaposan meg fogják vizsgálni az anyagi helyzetedet is, vagyis a rendszeresen érkező jövedelmedet, mert elegendőnek kell lenni ahhoz, hogy egy meghatározott százalékából fizetni tudd az új hitel részleteit. Házas-, vagy élettársadat be kell vonni a hitelügyletbe, illetve szintén kötelező a fedezet is. Ha ezeket a feltételeket teljesíted, akkor viszont nincs akadálya annak, hogy könnyíts a pénzügyi helyzeteden!

 

Egyyszerűen igényelhetsz az expresszkolcson.hu oldalon is személyi kölcsönt online. Nézd meg partnerünk oldalán is a legjobb kölcsön ajánlatokat, kattints ide!

 

Ha nem jelent problémát, hogy pár évvel ki kell tolnod a futamidőt, akkor mindenképp érdemes hitelkiváltásban gondolkodnod, akár ismételve is, hiszen számos új hiteltermék jelenik meg minden évben, így könnyű olyat találni, ami kedvezőbb. Akkor is érdemes a hitelkiváltó hitelt választanod, ha hitelkártya-, vagy folyószámla-tartozásod van, hiszen ezek csak nagyon lassan törleszthetőek vissza, míg a kiváltással gyorsabban fizetheted ki az adósságod, ráadásul jóval kevesebb kamatot kell fizetned. Szeretnél több mindent megtudni a hitelkiváltásrók, akkor nincs más dolgod csak kattints ide a linkre!

 

Olyan helyzetben vagy, amiből kiutat jelenthet egy hitelkiváltó hitel felvétele? Akkor alaposan nézz körül a bankok ajánlatai között, hiszen nem minden konstrukció egyforma! Hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunk segítségével, és ha kérdésed lenne, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mutatjuk a legkedvezőbb hiteleket!

Mutatjuk a legkedvezőbb hiteleket!

2019.04.05.

Mindenki a kedvező lehetőségeket keresi, és ezt maximálisan meg tudjuk érteni, hiszen mi is! Ha Te is csak a legjobbal éred be, akkor jó helyen jársz: megmutatjuk neked a legkedvezőbb hiteleket!

Tovább olvasom
Budapest Bank személyi kölcsön, mit kell tudni?

Budapest Bank személyi kölcsön, mit kell tudni?

2018.10.08.

Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg hitelt szeretnél felvenni, és a személyi kölcsönök között nézelődsz. Nem csoda, hiszen ez az egyik legnépszerűbb hiteltípus, hiszen könnyen és gyorsan hozzáférhető, és hatalmas a választék belőle. Nálunk is számos bank ajánlatát találhatod meg, de most bővítjük a keretet a Budapest Bank személyi kölcsön termékeivel. Lássuk, mit kell tudni róluk!

Tovább olvasom
Gyorskölcsönt szeretnék, hány hónap munkaviszony szükséges?

Gyorskölcsönt szeretnék, hány hónap munkaviszony szükséges?

2018.03.02.

Gyorskölcsönt olyankor veszünk fel, amikor azonnal, de inkább tegnap van szükségünk egy kisebb összegre, hiszen akár 24 óra alatt megjelenhet a pénz a számlánkon, ráadásul online is lehet igényelni, azaz ki se kell mozdulnunk a lakásból. Feltételei persze ennek is vannak, de nem teljesíthetetlenek.

Tovább olvasom
Hitel fix részletre? Nem lehetetlen!

Hitel fix részletre? Nem lehetetlen!

2018.01.16.

Hitel fix részletre – személyi kölcsön igénylésnél ma már majdnem kötelező ezt a konstrukciót választani.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával