Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hitelkártyával plusz pénzhez jutni? Nem lehetetlen!

2021.08.04.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 10:30

Plusz pénz hitelkártya használatával? Abszolút megvalósítható! Ha kíváncsi vagy, hogy oldhatod meg, olvasd el alábbi cikkünket!

Hitelkártyával plusz pénzhez jutni? Nem lehetetlen!

A hitelkártya nem különösebben népszerű hiteltermék, ami a korábbi, kifejezetten rossz tapasztalatoknak tudható be. Tény, hogy egy hitelkártya rosszul használva könnyedén egy súlyos adósságspirálba taszíthat bárkit, ám, ha betartjuk a szabályait, akkor akár plusz pénzhez is juthatunk általa. Ennek oka a hozzá kapcsolódó, úgynevezett kiegészítő szolgáltatásokban keresendő, amelyek minden banknál mások, ám a lényegük ugyanaz: plusz pénzt biztosítanak a használatért cserébe.

A hitelkártya előnyei

A plusz pénzen túl is akadnak a hitelkártyának olyan előnyei, amelyeket mindenkinek érdemes lenne kihasználnia. Ilyen a mindig rendelkezésre álló biztonsági tartalék megléte, de természetesen ez csak akkor igaz, ha tudatosan kezeljük a pénzügyeinket, és betartjuk a szabályokat, ekkor ugyanis a bank pénzét gyakorlatilag ingyen használhatjuk. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy mindig időben fizessük vissza a teljes tartozásunkat, illetve a kártya díját is rendezzük; ekkor nem terhelődik kamat, sem más költség, azaz térítésmentes a hitelkártya használata.

Hogy lehet plusz pénzhez jutni a hitelkártya használatával?

A válasz egyetlen szó: pénzvisszatérítés! Minden hitelkártyához kapcsolódik valamilyen kedvezmény, illetve kiegészítő szolgáltatás, amelyek által plusz pénzhez juthatunk. Ennek menete a következő: ha vásárolunk valamit a hitelkártyával az erre kijelölt helyeken – az adott bank szerződött partnereinél –, akkor a bank a vásárlás egy bizonyos részét visszatéríti; ez többnyire havi egy alkalommal, az elszámolási ciklus végén történik meg. Nem szabad persze óriási összegekre gondolni, hiszen az összeg maximuma limitált, és jellemzően 1-2%-ról van szó, ám havi szinten így is összejöhet egy öt számjegyű összeg, ami éves szintre vetítve már több százezer forint is lehet!

Amennyiben hitelkártyát szeretnél igényelni, hogy kihasználhasd a benne rejlő lehetőségeket, és még plusz pénzhez is szeretnél jutni, tekintsd meg a bankok legjobb ajánlatait, válaszd ki a számodra leginkább megfelelőt, majd indítsd el az igénylési folyamatot online, mindössze néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Milyen költségekkel jár egy hitelkártya?

Milyen költségekkel jár egy hitelkártya?

2021.09.30.

A betéti kártyák és a hitelkártyák felhasználhatóságában nincs különbség. Mindenhol tudunk fizetni velük, mindenhol elfogadják őket. A betéti kártyáról a saját pénzünket költjük, míg a hitelkártyáról a bankét. Milyen költségekkel jár, ha hitelkártyát használunk? Jó ez nekünk? Megnéztük.

Tovább olvasom
Ismerd meg az UniCredit Bank hitelkártyáit!

Ismerd meg az UniCredit Bank hitelkártyáit!

2022.12.09.

Az UniCredit Bank hitelkártyáival érdemes közelebbről is megismerkedned, ha mostanság tervezel hitelkártyát igényelni.

Tovább olvasom
Milyen hitelkártyák közül választhatunk az OTP Banknál?

Milyen hitelkártyák közül választhatunk az OTP Banknál?

2022.03.30.

A hitelkártyák egyre népszerűbbek. Az OTP Banknál többféle is elérhető. Biztos találunk kedvünkre valót. Mutatjuk, hogy milyen hitelkártyák közül választhatunk az OTP Banknál.

Tovább olvasom
Ezt érdemes tudnod, ha hitelkártyát szeretnél igényelni

Ezt érdemes tudnod, ha hitelkártyát szeretnél igényelni

2021.01.11.

A hitelkártya megítélése meglehetősen változó, ám mégis sokan igénylik. Hitelkártyát szeretnél igényelni? Olvasd el alábbi írásunkat, amelyből mindent megtudhatsz róla!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával