Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hitel gyorsan? Mi az elindítási folyamat és az időhatár?

2018.12.21.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 20:36

Ha nagyon sürgősen szeretnél pénzhez jutni, akkor két lehetőséged van. Kölcsönkérsz egy baráttól, rokontól, ismerőstől, vagy egy bankhoz fordulsz. Ha az előbbi nem megoldható, akkor marad az utóbbi, de nem kell aggódnod; a hitel gyorsan folyósításra kerül, bizonyos esetekben akár a pár óra alatt!

Hitel gyorsan? Mi az elindítási folyamat és az időhatár?

Először azonban muszáj eldöntened, hogy mire is van szükséged. Ha ingatlant szeretnél venni, az nagyobb összeget jelent. Ráadásul számtalan procedúrán kell végigmenned ahhoz, hogy megkapd. Tehát biztos lehetsz benne, hogy ebben az esetben nem fogod megkapni a hitelt gyorsan. Ha viszont csak kisebb összegben gondolkodsz, akkor valószínűleg meg fog felelni egy személyi kölcsön is, amennyiben pedig egy átmeneti pénzzavart szeretnél megoldani, úgy a gyorskölcsönt is választhatod. Ez utóbbi ráadásul igencsak gyors hitel! Gyors hitel ajánlatokat partnerünknél is igényelhető, kattints ide!

Tegyük fel, hogy a legutóbbi a megfelelő, mert minél gyorsabban szeretnél egy kisebb pénzösszeghez jutni. Ebben az esetben is több lehetőség közül választhatsz attól függően, hogy mennyi is az a kisebb összeg, de a lényeg minden esetben az, hogy ha beszerezted a megfelelő dokumentumokat, és megfelelsz az elvárásoknak, akkor akár 24 órán belül folyósításra is kerülhet az összeg a számládra! Még ennél is hamarabb kellene a pénz? A MiniKölcsön a leggyorsabb hitel ma Magyarországon; ha 300.000 forint alatti összegre van szükséged, és kéred hozzá az Expressz Szolgáltatást, akkor egy órán belül megoldódhat az anyagi gondod!

Fontos, hogy ha hitel gyorsan szeretnél, akkor legyenek a birtokodban az ehhez szükséges dokumentumok, azaz a munkáltatói igazolás, a személyi igazolvány és a lakcímkártya, illetve bizonyos esetekben a háromhavi bankszámlakivonat. Ha ezeket beszerezted, akkor mindenképp online igényeld a kölcsönt, hiszen csak ebben az esetben érvényes az, hogy a hitelt gyorsan megkapod!

További gyorskölcsön cikkek olvasd el partnerünk oldalán, itt olvashatod el.

Mielőtt belevágnál a hitel felvételébe, ne hagyd ki az elérhető ajánlatok összehasonlítását, hiszen lehet, hogy találsz olyat, ami nem csak gyors, de minden egyéb tekintetben is megfelel az igényeidnek! Oldalunk segítségével ezt könnyedén megteheted, és ha utána még kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mit takar a hitelbiztosítéki érték?

Mit takar a hitelbiztosítéki érték?

2019.08.29.

Jogosan tettétek fel nekünk a fenti kérdést, mert még nem foglalkoztunk vele itt, a blogon. Nézzük tehát át együtt, hogy konkrétan mit takar a hitelbiztosítéki érték, hol használatos, és miért lényeges tisztában lenni vele!

Tovább olvasom
Hitelkiváltás online – hogy intézzem?

Hitelkiváltás online – hogy intézzem?

2019.02.06.

A hitelkiváltás többnyire akkor kerül szóba, ha a hitelfelvevő már nem tudja fizetni a kölcsöneit. Könnyíteni szeretne a helyzetén, pedig nem csak ebben az esetben érdemes elgondolkodni rajta. Akkor is, ha a hitelkonstrukció már elavult, és egy lényegesen jobb ajánlatra cserélnénk le. A hitelkiváltás online is megoldható, de akad ezzel kapcsolatban pár dolog, amiket érdemes tudni.

Tovább olvasom
MiniKölcsönt, akár 1 óra alatt!

MiniKölcsönt, akár 1 óra alatt!

2018.07.20.

Minikölcsönt érdemes megjegyezned ezt a nevet, ha kisebb összegre lenne szükséged, mert átmeneti pénzzavarba kerültél, akkor megtaláltad azt, ami kihúz a bajból! A MiniKölcsönnel gyorsan és egyszerűen juthatsz pénzhez, és rövid futamidővel fizetheted vissza! Lássuk, mit kell tudni róla!

Tovább olvasom
Provident Black Friday kölcsön – mit kell tudni a termékről?

Provident Black Friday kölcsön – mit kell tudni a termékről?

2018.12.17.

Az akciós kölcsönöket mindig érdemes figyelni! Nem győzzük ezt eleget hangsúlyozni, hiszen van ugyan jó néhány kedvező hitellehetőség a magyar pénzpiacon, de az akciókkal még ezeket is sikerülhet túlszárnyalni. A Provident is kijött egy új, akciós hitelkonstrukcióval, melynek neve Provident Black Friday kölcsön. Lássuk, mit érdemes tudni róla!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával